W moim rankingu jest niżej niż Greatest Show On Earth. W przeciwieństwie do niektórych głosujących tu osób, nie drażni mnie Majkelowe Love, love, love w piosence.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Sprostowanie!Lika pisze:Aniu, chciałam zauważyć tu pewną niesprawiedliwość...
Numerki przed utworami są tendencyjne i sugerują wybór reszcie MJówek uczestniczących w zabawie.
Działają na podświadomość jak reklama
Lika pisze:Które się już powoli zacierają, że tak powiem
Ugh! Motyw przewodni tego rozdziału - szczur. Ponieważ leniwa złota ryba, napisała, że to jedyny taki, któremu nie zafundowałaby takiej jazdy, to chciałam pokazać, że w Tajlandii czeka nawet gorsza. ;pkaem pisze:cicha, jesteś niewiarygodna. Te szczury z Tajlandii... Ugh! Skąd Ty je wytrzasnęłaś?
Ponownie People Make The World Go 'RoundAgnieszkaaaaa pisze:People Make The World Go 'Round
...Nie sugeruję się tutaj tekstem. Nie przemawia do mnie ten utwór. Chórek łącznie z tą melodią początkową ( coś jak dzwoneczki ) nie wzbudza we mnie większych emocji. Zamiast PMTWGR wolałabym In Our Small Way. Cóż...
Maverick pisze:Och jak możesz![]()
Maro pisze:nie znam
zu pisze:za rok będę miała
Zabawa nie dla każdego. Głosowanie dla wybranych, śmietanki tego forum- tylko dla masochistów molestujących się muzyką Jackson 5. No bo kto to zrozumie?Pank pisze:O matko, czytasz w moich myślach!MJowitek pisze:O matko, znowu mały Michael.
malakonserwa pisze:Michael też jakby nie do końca przekonany do piosenki, odśpiewujący każde nuty niemal z przymusu.
Maverick pisze:Kompozycja zamyka album zapewne z racji przyjemnej, lekkiej aranżacji i leniwej, letniej melodii. Irytujące jest infantylne "la la la", nijak nie harmonizujące się z lekko zachrypniętym i niskim wokalem. Denerwuje mnie tamburyn, który czasem wystukuje rytm razem z perkusją, a czasem rzęzi jak świąteczne dzwonki. Tamburyn jest zimny, a melodia ciepła, skutek jest taki, że tego się po prostu nieprzyjemnie słucha.
Lika pisze:Michael śpiewał jak słowiczek w każdej piosence. To żadna nowość. Nie słychać go tutaj co prawda tak mocno, jak w pozostałych utworach na płycie, ale soulowe BOTW w wydaniu J5 ma niesamowity klimat!
homesick pisze:ja mam problem z I'll Be There, bo nie przemawia do mnie w wersji albumowej, jest mdle, nudne. za to wystarczy mi zwykla wersja a capella i to jeszcze taka po prostu z wyciszonym tlem muzycznym, albo byle ktora koncertowka, zebym miala ciary...
bardzo latwo wykastrowac jakis utwor i pozbawic go uroku, wlasnie to zrobiono temu kawalkowi na plycie.
Moon_Walk_Er pisze:A że mój gust jest dziwny i niezrozumiały dla innych, to inna sprawa. Bądź co bądź, ja dobrze o tym wiem, a zmieniać tego nie zamierzam. :]
Maverick pisze:"ABC" kocham.kaem pisze:Można zatrzymać się na znaniu 25% dyskografii Michaela i luzik. Ja na tym nie tracę, a zyskujęAch... to się o ten snobizm właśnie rozchodzi co się go tak kaem wypiera :] A te 25% - cóż... od "Off The Wall" do "Invincible". Solowy dorosły bullshit znaczy sięSmooth_b pisze:Dwa zagadkowe zdania jak dla mnie. Poprosze o rozwiniecie![]()
A pisanie o czymś nieco mniej dostępnym i oswojonym niż te niechlubne lata 80. i 90. ma swoją magię... pozwala nieco ukoić tęsknotę za przynależnością do masonerii na przykład... i podyskutować w małym gronku o wyższości soulu nad popem, funky nad disco, psychodelii i hard core'u nad rozbrajającym, dziecięcym rhythm'n'bluesem. Love it, co tu dużo mówić... ...elyto grająca
Smooth_b pisze:Niech ktoś litościwy zawoła kapłana bo ja naprawde chce rozmawiac o J5
Początek głosowania przewidziany za ok. półtora tygodnia, co by miejsce przygotować na napływ szacownego grona.Lika pisze:żebym nie była rozczarowana wyborem. Oczywiście nikogo nie pogryzę.
Ekhm...Zapachniało mi tu prawie szowinizmem.kaem pisze:Zabawa nie dla każdego. Głosowanie dla wybranych, śmietanki tego forum
Wiem. To był tylko taki przewrotny żarcik z mojej stronycicha pisze:Sprostowanie! Numerki są kolejnością ścieżek dźwiękowych na płycieLika pisze:Aniu, chciałam zauważyć tu pewną niesprawiedliwość...
Numerki przed utworami są tendencyjne i sugerują wybór reszcie MJówek uczestniczących w zabawie.
Droga Aniu, po cichu liczę na Twoje wsparcie w czasie moich matactwcicha pisze:Lika pisze:Które się już powoli zacierają, że tak powiem![]()
Rymy... rymy... rymy... boskie-częstochowskie... Kaem, czemu ja mam wrażenie, że mnie podpuszczaszkaem pisze:hehe, ironii smak wycieka z postów wszak. Wkrótce i tak muzyka rozebrana wprzód i wspak połączy wszystkich na Liki znak.
Potwierdzam, że już niebawemkaem pisze:Czuj się zaproszona i nie wstydź się być elitą.
Lika pewnie potwierdzi.