Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Jeanny100 pisze:Byłam wczoraj w Empiku i niestety nie ma tam tych singli.Mogę Ci powiedzieć że ja sprowadzam sobie na zamówienie w pewnym sklepie i na czas dostaję wszystko.A sklep z płtami winylowymi jest na ulicy Taczaka.
A czy ten sklep ma swoją stronę internetową?
Jestem z Warszawy
Jeanny100 pisze:Byłam wczoraj w Empiku i niestety nie ma tam tych singli.Mogę Ci powiedzieć że ja sprowadzam sobie na zamówienie w pewnym sklepie i na czas dostaję wszystko.A sklep z płtami winylowymi jest na ulicy Taczaka.
A czy ten sklep ma swoją stronę internetową?
Jestem z Warszawy
Raczej nie Jeżeli dobrze kojarzę to jest to jakiś mały sklepik dla koneserów... Zawsze można coś załatwić metodą naszych dziadów bez użycia Internetu, tylko trzeba skierować magiczne słowo do odpowiedniej osoby
Myślę jednak że jeżeli jesteś z Warszawy to masz tam i więcej takich sklepów i większy wybór tylko musisz je znaleźć.
P.S.
Ok, ruszyłem tyłek i dopadłem BJ w Mediaku (ostatnia sztuka) Beat It nie mieli :( Trzeba będzie po krążyć po mieście.
12 edit słyszałem pierwszy raz (wie może ktoś czy te remixy - co są/ będą zawarte na singlach to jakieś nowe konstrukcje czy coś starego - gdzie indziej dostępnego?) i końcówka się fajnie zapowiada - wokal jak z końcowej fazy wersji koncertowych ale niestety ogranicza się to chyba tylko do 3 słów i kilku jęków - szkoda.
P.S.
Dzisiaj prawie szoku doznałem, bo BJ chciałem przesłuchać w samochodzie i mi płyta utknęła Chyba przez to że jest dwu stronna jest grubsza ale rzuciłem paroma odpowiednimi inwektywami i się odblokowała i ją "wyrwałem"
- Visionary BOX [094995]
- Thriller [092507]
- Don't Stop 'Til You Get Enough [070590]
- Rock With You [074994]
- Billie Jean [083634]
- Beat It [079413]
Mam pytanko, wie może ktoś dla czego w singlach w zestawie VISIONARY została pominięta płyta Invincible ?? Poza tym mógłby sie też znaleźć singielek One More Chance ...