o, mi 17 bardziej pasuje i proponuje Maltę :)weronika_poznan pisze: spotkanie piątek godz 17:00 (ja tak kończę pracę, mogę się urwać kilka minutek)? Macdonald w Malcie/koło Okrąglaka?
Spotkania fanów w Poznaniu
- wilchelm111
Spotkanie ustalono na sobotę 17 kwietnia Galeria Malta/McDonald's o godzinie 10.00.
Zamieszczam tę informację na prośbę Weroniki dla wszystkich tych którzy nie odwiedzają wątku dance_team chociaż jak sądzę jest takich niewielu.
HEJ!
Zamieszczam tę informację na prośbę Weroniki dla wszystkich tych którzy nie odwiedzają wątku dance_team chociaż jak sądzę jest takich niewielu.
HEJ!

zdaję sobie sprawę, że to dość nieoczekiwana propozycja, większość pewnie ma już jakieś plany, ale chciałam spróbować, może ktoś wykaże chęci.
Myślałam o czymś spokojniejszym od Charyzmy, może Al mirage, coś do porozmawiania.
Karolina też jest za. ktoś jeszcze? ;)
ale... co byście Państwo powiedzieli na kameralne piwko/ faje/czy co innego jeszcze dziś wieczór?

zdaję sobie sprawę, że to dość nieoczekiwana propozycja, większość pewnie ma już jakieś plany, ale chciałam spróbować, może ktoś wykaże chęci.
Myślałam o czymś spokojniejszym od Charyzmy, może Al mirage, coś do porozmawiania.
Karolina też jest za. ktoś jeszcze? ;)

Hej, od razu piszę, że nie jestem z Poznania, ani nie czytałam całego wątku.
Mam pytanie czy w związku z rocznicę odbędą się w Poznaniu jakieś akcje, imprezy?
Pisze w imieniu moje koleżanki, która mieszka niedaleko Poznania.
Będę wdzięczna za odpowiedź
Mam pytanie czy w związku z rocznicę odbędą się w Poznaniu jakieś akcje, imprezy?
Pisze w imieniu moje koleżanki, która mieszka niedaleko Poznania.
Będę wdzięczna za odpowiedź
I'll never let you part for you're always in me heart
-
nieśmiertelna ekipa.
wspomniana już Karolina i ja, Jeanny, Jarek, Duszek. no niestety mimo "ostrego opieprzu" Patrycja nie dotarła, no.
byliśmy w Al mirage. faja wiśniowa na stole, do tego interesujące rozmowy i sytuacyjne 'krzyki'. ;p ogólnie bardzo pozytywnie.
dzięki kochani za tak szybką akcję-mobilizację i TAKĄ reakcję. to lubię!
swoją drogą... długo jeszcze zostaliście? macie coś ciekawego do dodania? ;]

wspomniana już Karolina i ja, Jeanny, Jarek, Duszek. no niestety mimo "ostrego opieprzu" Patrycja nie dotarła, no.
byliśmy w Al mirage. faja wiśniowa na stole, do tego interesujące rozmowy i sytuacyjne 'krzyki'. ;p ogólnie bardzo pozytywnie.
dzięki kochani za tak szybką akcję-mobilizację i TAKĄ reakcję. to lubię!
swoją drogą... długo jeszcze zostaliście? macie coś ciekawego do dodania? ;]

Siedzieliśmy do północy a wychodząc miałam wrażenie że spędziliśmy tam czas do rańca.Tak to jest kiedy nasza onlyKate pojawia się raz na pół roku i nadgania czas
Moja droga ominął Cię:"Thrillre","Billie Jean" i "Black or White".
O dziwo DJ sam z własnej nieprzymuszonej woli je zapuścił

Moja droga ominął Cię:"Thrillre","Billie Jean" i "Black or White".
O dziwo DJ sam z własnej nieprzymuszonej woli je zapuścił

No właśnie idziemy gdzieś w weekend majowy?Fajnie by było sobie zrobić mjówkową majówkę jeśli macie czas.Myślicie o grillu czy o pubie?
Ja jestem za opcją numer jeden pod warunkiem że ktoś ma grilla.Wiecie wiosenne klimaty:kocyk,pifko,świeże powietrze,ptaszki śpiewają.Z miejscem byłby najmniejszy problem.A w pubie będzie duszno ciemno i będziemy się przekrzykiwać.Ręka w górę kto jest za moim pierwszym pomyśłem
1.Dzozefa
Ja jestem za opcją numer jeden pod warunkiem że ktoś ma grilla.Wiecie wiosenne klimaty:kocyk,pifko,świeże powietrze,ptaszki śpiewają.Z miejscem byłby najmniejszy problem.A w pubie będzie duszno ciemno i będziemy się przekrzykiwać.Ręka w górę kto jest za moim pierwszym pomyśłem

1.Dzozefa