P.S. właśnie 18:30 czy 19:00? bo jednak nie jest mi do końca obojetna ta godzina;P wolałabym 19:00, choć to też troche późno... No nic, dopasuje sie do wiekszości

O ile dobrze zrozumiałam to nastepne zajecia będą w środe albo czwartek w parku, albo i w środe i w czwartek w parku - bo musimy odrobić ten majowy weekend, a w parku się naprawde genialnie tańczy - czego sie w sumie nawet nie spodziewałam;D a pod Iglicą to już w ogóle;P A na 1 maja to chyba jednak nie ma chetnych, nie wiem - mnie w każdym razie nie będzie. Kasi, Oli M. i Arka też nie z tego co mówli. A kolejne zajecia na sali mamy 8 maja. Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]Widzimy się normalnie w sobotę 8 maja czy ktoś chce się spotkać 1-3 maja?
michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.
Drilla jeszcze nie zaczęliśmy, bo do nauki nowego układu potrzeba lustra. Drilla zaczniemy w sobotę 8 maja na sali.MJwroc pisze:Jak wam wyszło drillowanie? Do którego momentu umiecie?
Sala będzie dopiero 8 maja. Wszyscy mają się stawić, bo będziemy omawiać ważne kwestie związane z imprezą, poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu. Od tego momentu impreza jest oficjalna i będziemy mogli zacząć o niej oficjalnie informować.LiberianGirl1989 pisze:Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]
Pewnie, że smakował - jeszcze dwoma poprawił;P Ale dobra już nie skarżę;PA i mamusia ma nadzieję, że Żubrzyk syneczkowi smakował, jak wiadomo, trzeba go konsumować w puszczy, bo stamtąd pochodzi :P
no następnym razem mama Joseph i cała reszta do nas dołącza i nie ma totamto!:)Już się mama Joseph dowiedziała, co tam 4 dzieci wyprawiała koło północy pod iglicą i jest z dzieci dumna :)
Właśnie a co z tym napisem na plakacie? Ja bym nie dawała tych warsztatów. Napisałabym po prostu: "Wystąpi MJ Wrocław Dance Team" i już. A pod tym: "Ponadto w programie: 1. dyskoteka przy muzyce Króla 2. karaoke 3. możliwość nauki kroków tanecznych MJ. Według mnie tak będzie najlepiej bez żadnych niejasności, dwuznaczności i obiecanek-cacanek, żeby nikt sobie za wiele nie wyobrażał, bo w końcu zawsze lepiej się miło rozczarować prawda?:) Jak napiszemy, że warsztaty, to pomyślą, że jesteśmy stare wyjadacze albo jakaś sekta co chce ludzi nawracać na Michaela. Jak "Premierowy wystep" to znów jakoś zbyt uroczyście jak już mówiliśmy... A "Wystąpi..." moim zdaniem bedzie neutralne i w sam raz.poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu.
JEJ JAK ŁADNIE NAPISAŁEŚ:) SZKODA, ŻE NIE MOGŁAM BYĆ, ALE MOŻESZ BYĆ PEWNY, ŻE ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ RÓWNIE MOCNO JAK INNI:*:*:*michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray
Działajmy! :P:D Tak właśnie, jak choćby przed Iglicą...
Ja w środę tylko, w środęęę!give_in_to_me pisze:5 maja w środę wieczorem, powiedzmy 17 lub czwartek 6 maja
Zaznaczasz czyjś tekst tak jakbyś chciała go gdzieś kopiować a potem klikasz na znak cytatu co jest w pakiecie z innymi guziczkami, w tym raportuj do moderatora. I tekst Ci sie sam wkleja w okienko gdzie sie pisze nowego posta (to okienko co jest na samym dole).LiberianGirl1989 pisze:P.S. Cholera! jak się robi te cytaty że ktoś tam coś napisał, bo ja nie umim...:(