Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Ja i Natalia będziemy w galerii już koło 17:00.Więc jak coś to dzwonić gdzie jesteście bo w galerii są że tak powiem dwa główne wejścia :smiech:
Od Strony Hotelu Ibis...i Środkowe od Strony Piłsudskiego ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

kubawalter pisze:w galerii są że tak powiem dwa główne wejścia Od Strony Hotelu Ibis...i Środkowe od Strony Piłsudskiego
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... B3dzka.jpg - to jest wejście główne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Malenka35

spotkanie

Post autor: Malenka35 »

Hm no cóż ja bym bardzo chętnie naszą łódzką młodzież poznała, ale wybieram się na te tańce i obawiam się, że nie dam rady się wcześniej wyrwać z domciu. A nawet jakby co to nie mam do Was namiaru i nie będę wiedziała gdzie Was szukać :(
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Żeby nie było - bo jakieś ploty krążą po mieście (Barbaro G. ;>), że się do Was nie przyłączam - dementuję, przybywam, ale cyrografu w formie listy obecności nie podpisuję nenene
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 13:13 przez Maharet, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

ja wchodziłam wczoraj do Galerki po godz. 18 dosłownie na chwilkę, między wykładami a MJowymi zajęciami tanecznymi, ale Was nie widziałam...
Tak poza tym: Malenka35 - nieźle "wymiatasz" na sali :) Nie zdążyłam Ci wczoraj powiedzieć, ale jestem pod wrażeniem, serio :) :mj:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Ja się przeliczyłem, wolny byłem po 20stej...

Mój znajomy bdzie grał w weekend w jednym PUBie i na pewno dałby się naciągnąć na parę kawałków MJ, dziś postaram się wybadać ten lokal żeby zobaczyć czy jest tam jakiś dancefloor - ktoś chętny na piątek lub sobotę?
Awatar użytkownika
Malenka35

bettima pisze:Tak poza tym: Malenka35 - nieźle "wymiatasz" na sali :) Nie zdążyłam Ci wczoraj powiedzieć, ale jestem pod wrażeniem, serio :) :mj:
Dziękuję bardzo, bardzo mi miło.
Przepraszam, że tak szybciutko uciekłam i nie pogadałyśmy wcale ale wczoraj niestety nie mogłam.
Może następnym razem :) :jachce:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Co tak w Łodzi cicho? Byłem w KFC i ta nowa kanapka Warpster to jakaś ściema, nawet jej nie poczułem... :smiech:
Awatar użytkownika
kubawalter

Proponuje znów jakieś spotkanie zorganizować...ale w większym co najważniejsze "Męskim" gronie :smiech:
Co powiecie na 2 maja ? Pewnie część z was wyjeżdza na majowy weekend w polske....tak jak ja ale niestety tylko na jeden dzien do Wrocławia...i własnie wracam 2 maja :surrender:
vkmaxx pisze:Co tak w Łodzi cicho? Byłem w KFC i ta nowa kanapka Warpster to jakaś ściema, nawet jej nie poczułem... :smiech:
Marcin,tobie tylko fast foody w głowie :smiech: ja z KFC jedynie jem Longera..bo nic innego mi nie podchodzi :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
blanket

Post autor: blanket »

Kurczę, człowieku, 2 maja, daj ludziom odpocząć :P ja od razu pisze, że mi nie odpowiada, szykuje mi się sesja, jeszcze tylko muszę załatwić aparat i ruszam w świat. Dziękuję za uwagę nenene

... a Fast Foody są niezdrowe! :)
...to know that woman
Is about to kill. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Malenka35

Hello

Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezę :mj: z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Sussie

Post autor: Sussie »

o fajnie fajnie :happy: ja postaram się przyjść, jeśli tylko nic mi nie wypadnie.. dzięki za info Malenka35 ;) A Wy bracia i siostry? ;) nie dajcie się prosić! :mj:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Dzięki za informację, Renato :):)
Ja bardzo chętnie się stawię na imprezce :):):):)
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

Re: Hello

Malenka35 pisze:Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezę :mj: z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam
Bosko ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Podobało wam się ScreamJam? To jeszcze nic... xx.07.2010 PEWEX :mj: :szepcze:
ODPOWIEDZ