Ja i Natalia będziemy w galerii już koło 17:00.Więc jak coś to dzwonić gdzie jesteście bo w galerii są że tak powiem dwa główne wejścia
Od Strony Hotelu Ibis...i Środkowe od Strony Piłsudskiego
Hm no cóż ja bym bardzo chętnie naszą łódzką młodzież poznała, ale wybieram się na te tańce i obawiam się, że nie dam rady się wcześniej wyrwać z domciu. A nawet jakby co to nie mam do Was namiaru i nie będę wiedziała gdzie Was szukać :(
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Żeby nie było - bo jakieś ploty krążą po mieście (Barbaro G. ;>), że się do Was nie przyłączam - dementuję, przybywam, ale cyrografu w formie listy obecności nie podpisuję
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 13:13 przez Maharet, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wchodziłam wczoraj do Galerki po godz. 18 dosłownie na chwilkę, między wykładami a MJowymi zajęciami tanecznymi, ale Was nie widziałam...
Tak poza tym: Malenka35 - nieźle "wymiatasz" na sali :) Nie zdążyłam Ci wczoraj powiedzieć, ale jestem pod wrażeniem, serio :)
Mój znajomy bdzie grał w weekend w jednym PUBie i na pewno dałby się naciągnąć na parę kawałków MJ, dziś postaram się wybadać ten lokal żeby zobaczyć czy jest tam jakiś dancefloor - ktoś chętny na piątek lub sobotę?
bettima pisze:Tak poza tym: Malenka35 - nieźle "wymiatasz" na sali :) Nie zdążyłam Ci wczoraj powiedzieć, ale jestem pod wrażeniem, serio :)
Dziękuję bardzo, bardzo mi miło.
Przepraszam, że tak szybciutko uciekłam i nie pogadałyśmy wcale ale wczoraj niestety nie mogłam.
Może następnym razem :)
Proponuje znów jakieś spotkanie zorganizować...ale w większym co najważniejsze "Męskim" gronie
Co powiecie na 2 maja ? Pewnie część z was wyjeżdza na majowy weekend w polske....tak jak ja ale niestety tylko na jeden dzien do Wrocławia...i własnie wracam 2 maja
vkmaxx pisze:Co tak w Łodzi cicho? Byłem w KFC i ta nowa kanapka Warpster to jakaś ściema, nawet jej nie poczułem...
Marcin,tobie tylko fast foody w głowie ja z KFC jedynie jem Longera..bo nic innego mi nie podchodzi
Kurczę, człowieku, 2 maja, daj ludziom odpocząć :P ja od razu pisze, że mi nie odpowiada, szykuje mi się sesja, jeszcze tylko muszę załatwić aparat i ruszam w świat. Dziękuję za uwagę
Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezę z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
o fajnie fajnie ja postaram się przyjść, jeśli tylko nic mi nie wypadnie.. dzięki za info Malenka35 ;) A Wy bracia i siostry? ;) nie dajcie się prosić!
Malenka35 pisze:Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezę z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam