MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

Mi też pasuje. Godzina w sumie obojętna. Może umówimy się pod Halą Stulecia (Ludową) przy iglicy? bo do szczytnickiego parku byśmy poszli tak?

P.S. właśnie 18:30 czy 19:00? bo jednak nie jest mi do końca obojetna ta godzina;P wolałabym 19:00, choć to też troche późno... No nic, dopasuje sie do wiekszości ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 26 kwie 2010, 19:22 przez LiberianGirl1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

18.30-19.00 pod Iglicą.
Ok.

...a póki co ćwiczę Deszczową Piosenkę na balkonie...
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Czyli w środę pod Iglicą ?
No to do zobaczenia . ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Środa, iglica pod Hala Stulecia, godz. 18.30. Ola przynisie boomboxa. Do zobaczenia wszystkim!!!
michaeljacko7

Post autor: michaeljacko7 »

MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.

But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray

Działajmy! :P:D Tak właśnie, jak choćby przed Iglicą...
Because I'm Bad
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Sto lat!

Jak wam wyszło drillowanie? Do którego momentu umiecie?
Niestety nie mogłam być z wami bo o 8 zaczynał się koncert Sade w multikinie...

Widzimy się normalnie w sobotę 8 maja czy ktoś chce się spotkać 1-3 maja?
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Ha! Ha! Aruś cóż za piękne słowa:D I ta piosenka... aż się wzruszyłam;( Cieszę się, że moja praca i subtelne podchody Kasi-Josephiny nie poszły na marne:)) Teraz już drogi Arku nie masz prawa narzekać na "swoje" baby!;P

A to co się działo wczoraj przed Iglicą to po prostu poezja...;D Po takich chwilach jak te wczorajsze ja też jestem ogromnie szczęśliwa, że z Wami tańcze i że Was mam! Szkoda tylko że nie wszyscy mogli zostać...:/ Ale dziękuję bardzo WSZYSTKIM MJ TANCERZOM za tę minioną środę:* Ten dzień (a raczej ta noc;P) przejdzie do HiStory:D i oby więcej takich było:)
Widzimy się normalnie w sobotę 8 maja czy ktoś chce się spotkać 1-3 maja?
O ile dobrze zrozumiałam to nastepne zajecia będą w środe albo czwartek w parku, albo i w środe i w czwartek w parku - bo musimy odrobić ten majowy weekend, a w parku się naprawde genialnie tańczy - czego sie w sumie nawet nie spodziewałam;D a pod Iglicą to już w ogóle;P A na 1 maja to chyba jednak nie ma chetnych, nie wiem - mnie w każdym razie nie będzie. Kasi, Oli M. i Arka też nie z tego co mówli. A kolejne zajecia na sali mamy 8 maja. Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]

Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania :happy: ;-)

P.S. Zauważyłam teraz godzinę, o której Arek napisał swoje wyznanie;D Chłopie Ty poważnie nie spałeś całą noc?!xD
Swoją drogą jakoś podejrzanie szybko na chate dotarłeś, bo ja o tej porze to na przystanku jeszcze korzenie zapuszczałam:/ Ale iście zajeb*ście wczoraj było!!! :banan: :jachce: :dance: :piwo: :muzyka: :mj:
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.

Rodzyneczku nasz :P my też jesteśmy szczęśliwe, że mamy takiego wspaniałego choreografa :) Już się mama Joseph dowiedziała, co tam 4 dzieci wyprawiała koło północy pod iglicą i jest z dzieci dumna :) A i mamusia ma nadzieję, że Żubrzyk syneczkowi smakował, jak wiadomo, trzeba go konsumować w puszczy, bo stamtąd pochodzi :P

Bardzo się cieszę z naszego leśnego tańcowania, było naprawdę świetnie! :dance:
MJwroc pisze:Jak wam wyszło drillowanie? Do którego momentu umiecie?
Drilla jeszcze nie zaczęliśmy, bo do nauki nowego układu potrzeba lustra. Drilla zaczniemy w sobotę 8 maja na sali.

LiberianGirl1989 pisze:Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]
Sala będzie dopiero 8 maja. Wszyscy mają się stawić, bo będziemy omawiać ważne kwestie związane z imprezą, poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu. Od tego momentu impreza jest oficjalna i będziemy mogli zacząć o niej oficjalnie informować.

Ergo:
8 maja- sala. A teraz park: 5 maja w środę wieczorem, powiedzmy 17 lub czwartek 6 maja też 17. Co Wy na to? Komu jak pasuje?
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

A i mamusia ma nadzieję, że Żubrzyk syneczkowi smakował, jak wiadomo, trzeba go konsumować w puszczy, bo stamtąd pochodzi :P
Pewnie, że smakował - jeszcze dwoma poprawił;P Ale dobra już nie skarżę;P
Już się mama Joseph dowiedziała, co tam 4 dzieci wyprawiała koło północy pod iglicą i jest z dzieci dumna :)
no następnym razem mama Joseph i cała reszta do nas dołącza i nie ma totamto!:)
poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu.
Właśnie a co z tym napisem na plakacie? Ja bym nie dawała tych warsztatów. Napisałabym po prostu: "Wystąpi MJ Wrocław Dance Team" i już. A pod tym: "Ponadto w programie: 1. dyskoteka przy muzyce Króla 2. karaoke 3. możliwość nauki kroków tanecznych MJ. Według mnie tak będzie najlepiej bez żadnych niejasności, dwuznaczności i obiecanek-cacanek, żeby nikt sobie za wiele nie wyobrażał, bo w końcu zawsze lepiej się miło rozczarować prawda?:) Jak napiszemy, że warsztaty, to pomyślą, że jesteśmy stare wyjadacze albo jakaś sekta co chce ludzi nawracać na Michaela. Jak "Premierowy wystep" to znów jakoś zbyt uroczyście jak już mówiliśmy... A "Wystąpi..." moim zdaniem bedzie neutralne i w sam raz.

Wracając jeszcze do tej nauki kroków tanecznych, to ja osobiście nie chce nikogo uczyc kroków;P Czuje sie za mało kompetentna do tego. Za krótko tańcze i nie chce się wymądrzać albo nie daj Boże ośmieszyć;P według mnie tylko Arek i najwyżej Paulina moga się tego podjąć. No ale jak tam chcecie. Ale jak ktoś ode mnie bedzie coś chciał to będę go kirować do Areczka;P

Co do kolejnego spotkania to mi pasuje i środa i czwartek najlepiej tak koło 17. Także co wybierzecie bedzie dobrze. Moga być nawet 2 dni pod rząd;P Jak już mówiłyśmy z Olą ostatnio - my tam możemy do rana w tym parku tańczyć;D

P.S. Cholera! jak się robi te cytaty że ktoś tam coś napisał? bo ja nie umim...:(
Ostatnio zmieniony czw, 29 kwie 2010, 21:48 przez LiberianGirl1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.

But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray

Działajmy! :P:D Tak właśnie, jak choćby przed Iglicą...
JEJ JAK ŁADNIE NAPISAŁEŚ:) SZKODA, ŻE NIE MOGŁAM BYĆ, ALE MOŻESZ BYĆ PEWNY, ŻE ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ RÓWNIE MOCNO JAK INNI:*:*:*
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

give_in_to_me pisze:5 maja w środę wieczorem, powiedzmy 17 lub czwartek 6 maja
Ja w środę tylko, w środęęę!

LiberianGirl1989 pisze:P.S. Cholera! jak się robi te cytaty że ktoś tam coś napisał, bo ja nie umim...:(
Zaznaczasz czyjś tekst tak jakbyś chciała go gdzieś kopiować a potem klikasz na znak cytatu co jest w pakiecie z innymi guziczkami, w tym raportuj do moderatora. I tekst Ci sie sam wkleja w okienko gdzie sie pisze nowego posta (to okienko co jest na samym dole).

Nie wiem czy każdy styl forum ma tę funkcję "cytuj zaznaczone", u mnie jest w prawym górnym rogu.

I jak, działa?
Awatar użytkownika
anias

Post autor: anias »

Cześć wszystkim, ja bardzo chciałabym tańczyć w dwa dni pod rząd. Jednak rozumiem, że nie każdy ma czas, dlatego przyjdę w dzień, który będzie odpowiadał większości. Jak dla mnie może być zarówno środa, jak i czwartek. Pozdrawiam! :-)
Awatar użytkownika
Eweline

Post autor: Eweline »

Hej, ja też chętnie potańczę dwa dni pod rząd, w środę i w czwartek, godzina nie ma znaczenia. :mj: Ja również bardzo się cieszę, że należę do MJ Wrocław Dance Team, i że mogę z Wami wszystkimi tańczyć. :-) Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Arek,jakie wyznanie ;-)
Aż miło poczytać.

Co do środy to na 102 % wiem,że mnie nie będzie.
A co do czwartku (jeśli spotkanie też się odbędzie) to...
I don't now... :surrender:

Może będę,postaram się. :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Ponieważ u mnie w szkole są matury, pasuje mi i środa i czwartek.

Tylko środa
Mjowitek

Tylko czwartek
?

Środa i czwartek
Liberiangirl1989
anias
Eweline
Mjwroc

Dopisywać się uprzejmie proszę. nenene
ODPOWIEDZ