MJwroc pisze:Oczywiście Arek w obydwu grupach.
hahaha!:D jak przeczytałam tylko pierwsze zdanie o tym, żeby się podzielić na 2 grupy, to też od razu pomyślałam o Arku i o tym, że musi on być w obydwóch grupach;P
Powiem Ci, że dobrze kombinujesz MJWroc:)
Jestem za tym podziałem. Według mnie to będzie dobre rozwiązanie, bo faktycznie mało tam miejsca i przy ptakach-wiatrakach w Beat it można komuś oko wybić;] Aczkolwiek z drugiej strony to troche psuje moją wizje walki w beat it. Bo generalnie to oglądałam dziś teledysk i
stwierdziłam, że trzeba to po prostu zrobić w miare tak samo jak na teledysku i już, Tak będzie najlepiej. No i wtedy przy mniejszej liczbie osób nie będzie takiego dobrego efektu, ale myśle, że te nie bedzi najgorzej, także spoko. Obgadamy to jeszcze i przetestujemy w sobotę:)
Mysśle, że mamy już grupe osób, która na 99% wystąpi. Są to:
1.Kasia
2.ja
3.Arek
4.Ola M.
5.Jowita
6.Karolina
7.Klaudia
8.Ania
9.Ewelina
10.Justyna
11.Marta
druga Ola raczej już odpada... no i zobaczymy jeszcze co z Pauliną, żeby nie pozbawiać Arka nadziei, to dodam jeszcze może Andrzeja;P A jeszcze była taka jedna Anula, ale to z nią w sumie też nie wiadomo co będzie.
W każdym razie te 11 osób które wypisałam to na bank, o ile nie bedzie ODPUKAĆ jakiegoś wypadku losowego. Plus jeszcze moeż te 3 dziewczyny, które dojdą to by było 14. Generalnie wychodzi grupy tak po 6, 7 osób.
Jeśli chodzi o zabieranie dzieci do Lubiąża to ja tez uważam, że to nie najlepszy pomysł. Kasia mówiła co prawda o jednym dziecku, ale to z kolei było by niesprawiedliwe i inne mogłyby poczuć sie pokrzywdzone i zazdrosne. Więc tak czy siak, to chyba niezbyt dobra opcja. Chyba że pojechałby z nami mój kuzyn i on by mógł wziąć ze sobą swoich podopiecznyc, bo on nieraz ich gdzieś ze soba zabiera:) To jeszcze wszystko obgadamy w sobote.
W sumie to troche mamy do obgadania, więc tak sobie myśle, że możemy skorzystać z tego, że Arka prawdopodobnie nie będzie i tak z pół godzinki poświęcić na omawianie tych wszystkich spraw zanim zaczniemy tańczyć. Chyba se normalnie liste zrobie, żeby o czymś nie zapomnieć;P
Ja solówki raczej nie walnę.
A właśnie Jowitka jakie Ty tam masz piosenki Michael'a na tym karaoke? Mogłabyś sprawdzić dokąłdnie i nam powiedzieć w sobotę:)
Co do tego ESD i MTC to już w sumie nie pamiętam co one tam planowały robić w tych domach dziecka czy szpitalach, bo już troche dawno była o tym mowa, a teraz z kolei takie zamieszanie tam było, że brak słów. Ale spoko przejrze te wątki i może na coś natrafię;-)[/b]