Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
E2

Post autor: E2 »

Byłoby fajnie gdyby zebrała się jakaś większa grupa z Warszawy-im nas więcej tym lepiej Czekamy na ochotników :)
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

Słuchajcie!! Jest impreza z muzyką Michaela i z lat 70.80.90 w klubie Savoy w sobote,moze byłby ktos chetny???
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Mnie w ten weekend nie ma w Warszawie niestety... Zreszta w dwa kolejne też nie :/ Życzę Wam świetnej zabawy!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

Szkoda:(,ale dzieki,ze przynajmniej cos napisałas.Mam wrażenie,ze tego tematu nikt nie czyta.
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj:
Proponuje maly zlocik 28 maja. Pojdziemy gdzies na miacho czy co tam, chyba ze ktos nam udostepni lokum (u mnie niestety sie nie da, chyba ze bedzie ladna pogoda to moge grilla w ogrodzie zaproponowac, tudziez ognisko w kampinosie). Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac :) sa chetni na ten termin?

EDIT:
Pozwole sobie zapoczatkowac liste :)
Noemi.best
Endka
MEDeah
ghost_ola
Ostatnio zmieniony czw, 13 maja 2010, 14:29 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

Brawo Noemi! :happy:
no ja tradycyjnie daję spanko- zgłaszać się :)
Ennndka! popamiętasz ten zlot ]:>
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
ghost_ola

Noemi.best pisze:Proponuje maly zlocik 28 maja
Tak! Tak! Tak! Super pomysł, super temin. Zaklepuje sobie miejsce!
Noemi.best pisze:chyba ze ktos nam udostepni lokum
U mnie zawsze drzwi dla MJówek są szeroko otwarte :) Przenocować przyjezdnych z dalekich stron też mogę :) W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)
Noemi.best pisze:moge grilla w ogrodzie zaproponowac, tudziez ognisko w kampinosie
Juz od kwietnia chyba próbuję ognisko jakieś sklecić i mi zawsze coś na przeszkodzie stoi, więc jeśli się w końcu uda to będę wniebowzięta :happy:

Noemi.best pisze:Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac
Ja też w końcu Endkę poznać bardzo bym chciała. Noemi zawsze tylko 'Endka' i 'Endka' - już mnie ciekawość zżera co to za jedna ;P
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

ghost_ola pisze:Przenocować przyjezdnych z dalekich stron też mogę :) W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)
ooooooooo, ale mi się milutko zrobiło :-) Dziękuję Kochana baaaaardzo.
Niestety z ogromnym bólem serca muszę napisać,że nie dam rady przyjechać :surrender: :beksa: 29 maja idę na ślub i wesele do kuzynki.
Ale mi smutno :beksa: :beksa: :beksa: Będę o Was myśleć Kochane:-)
ghost_ola pisze:
Noemi.best pisze:Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac

Ja też w końcu Endkę poznać bardzo bym chciała. Noemi zawsze tylko 'Endka' i 'Endka' - już mnie ciekawość zżera co to za jedna ;P
No ja też, ja też chciałam.

No cóż nie ma innego wyjścia i już wkrótce trzeba zrobić kolejne spotkanie, na którym wszystkie się spotkamy i poznamy i popijemy i pośmiejemy i... rozbierzemy na czynniki pierwsze pewnego seksownego Pana, który sprawia, ze szybciej biją nam serca.
Buziaki Moje Kochane Wariatki
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
E2

Post autor: E2 »

hej ja wstępnie jestem za i po cichu liczę na powtórkę z ostatniego spotkania :)
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

yeahhh nołemi ależ mi miło;D
tak powiem, szczerze, że ubolewałam nad faktem, że nie mogłam przybyć ostatnio :surrender:
ale cóż, co się odwlecze to nie uciecze:D
będzie mi bardzo miło, więc przybywajcie:D
:happy:
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

ghost_ola pisze:W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)
Hm... No czy ja wiem... Doprawdy, pomysł ten wymaga rozważenia wszystkich za i przeciw... Do tego watro by wziąć jeszcze po uwagę przewidywany biometr, biorytm, biolit i bioluminescencję...

:wariat:

Jedno słowo, a stolica (z sąsiedztwem Oli na czele), będzie miała cięęęęęęęęzki weekend! :D Ogólnie, to mało co w gacie nie narobiłam i zaczęłam tańczyć przy smażeniu naleśników, więc: AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
:jachce: :banan: :jachce:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

po-cichu pisze:
ghost_ola pisze:W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)
Hm... No czy ja wiem... Doprawdy, pomysł ten wymaga rozważenia wszystkich za i przeciw... Do tego watro by wziąć jeszcze po uwagę przewidywany biometr, biorytm, biolit i bioluminescencję...
...i w związku z tym, po burzliwej dyskusji trwającej pół minuty, Basia i Marta podjęły oczywistą decyzję - przyjeżdżamy! :party: Ola, jesteś cudowna!
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Na Łódź zawsze można liczyć :) Super :) po-cichu - a twój post to mnie z nóg zwalił :smiech:

burzliwa dyskusja trwająca pół minuty - takie są najlepsze :)

Tylko dziewczyny - tym razem wszelkie achy to na cześć Noemi, bo to ona wpadła na ten genialny pomysł :). Więc - Noemi jesteś wielka!!! Już się nie mogę doczekać!!!!
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Dziewczynki ja tez sie pisze;-)w pracy jestem do 14tej wiec po jak najbardziej tak;-)dajcie znac jak i o której sie umawiamy buzka do miłego
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

o kurna! :D
ja bardzooo chętnie! :D
Obrazek
ODPOWIEDZ