Żałobny wygląd MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Majkel Tak przykłądowo to podałam i pewnie faktycznie nic nie będzie widać. To może same stopy?
Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki). No ale skoro nie to może jak najbardziej zostać :)
Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki). No ale skoro nie to może jak najbardziej zostać :)
-
A co jeśli naciśnięcie F5 i F5+Ctrl nic nie daję?
Już mi nic nie "uwiera". Jakoś sobie poradziłam
Już mi nic nie "uwiera". Jakoś sobie poradziłam
Ostatnio zmieniony ndz, 02 maja 2010, 13:25 przez cyberkinol, łącznie zmieniany 1 raz.
Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają
Takie jest teraz logo na stronie i nie jest to żałobneApsiek pisze:Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają
Może uważasz, że to żałobne logo, bo wcześniej chyba było niebieskie. Ale na czas żałoby, to logo było ze wstążką itp.
Ludzie co Wy sie tak logo czepiacie :P.
Nie no, nie popadajmy w skrajność Logo całkiem fajne ale że nigdy nie przywiązywałam do niego większej wagi nie zauważyłam jakiejś zasadniczej różnicy pomiędzy tym co jest teraz a poprzednim. Cóż bystrość nigdy nie była moją mocną stroną. Może to również kwestia tego że nigdy nie widziałam forum z czarnym logiem. Ale ja lubię orginalność Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiamMajkel pisze:Czyli dla Ciebie Apsiek kolor czarny logo równa się żałoba?