Żałobny wygląd MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Majkel Tak przykłądowo to podałam i pewnie faktycznie nic nie będzie widać. To może same stopy?
Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki). No ale skoro nie to może jak najbardziej zostać :)
Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Sybirra pisze:Majkel Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki).
odniosłam dokładnie takie samo wrażenie.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Ten favicon pojawił się akurat w takim czasie... gdyby nie czas to zapewne nikt nie wpadłby na takie skojarzenie ;)
...
cyberkinol

Post autor: cyberkinol »

A co jeśli naciśnięcie F5 i F5+Ctrl nic nie daję?

Już mi nic nie "uwiera". Jakoś sobie poradziłam :-)
Ostatnio zmieniony ndz, 02 maja 2010, 13:25 przez cyberkinol, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

A to zależy cyberkinol co chcesz by się zmieniło... co Ci "uwiera"?
...
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają :surrender:
fan

Post autor: fan »

Apsiek pisze:Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają :surrender:
Takie jest teraz logo na stronie i nie jest to żałobne
Obrazek

Może uważasz, że to żałobne logo, bo wcześniej chyba było niebieskie. Ale na czas żałoby, to logo było ze wstążką itp.

Ludzie co Wy sie tak logo czepiacie :P.
Apsiek

Ok, przyznaję nie przeczesałam wcześniej tego tematu. Teraz już rozumiem ;-) Dzięki fan, pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Czyli dla Ciebie Apsiek kolor czarny logo równa się żałoba?

No proszę, czarny kolor to nie tylko żałoba. Chyba zbyt często bywały żałoby, skoro czarny już tylko z jednym się kojarzy :\
...
Apsiek

Majkel pisze:Czyli dla Ciebie Apsiek kolor czarny logo równa się żałoba?
Nie no, nie popadajmy w skrajność ;-) Logo całkiem fajne ale że nigdy nie przywiązywałam do niego większej wagi nie zauważyłam jakiejś zasadniczej różnicy pomiędzy tym co jest teraz a poprzednim. Cóż bystrość nigdy nie była moją mocną stroną. Może to również kwestia tego że nigdy nie widziałam forum z czarnym logiem. Ale ja lubię orginalność ;-) Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam ;-)
ODPOWIEDZ