ESD i MTC - konkrety

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Ancurka pisze:Ja mam takie pytanko : Czy będziemy robić jeszcze to przedstawienie o Piotrusiu ?
Owszem, scenariusz jest gotowy. (:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Fakt, że nie odzywałam się przez tak długi czas nie świadczy o tym że o Was zapomniałam ;-) Wręcz przeciwnie, "siedzę" w tym temacie codziennie tylko że cichaczem no ale pasuje się wreszcie zadeklarować jak wygląda sprawa "Make That Change" z mojej strony. Niestety, raczej nie dam rady wpaść do Was i pomóc Wam w jakiejś szerszej organizacji ale jeśli mogę zrobić cokolwiek na odległość 70 km to poproszę o przydzielenie jakiegoś zadania domowego ;-) Czekam na odzew, a póki co pozdrawiam Was serdecznie ;-)
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Słuchajcie o której godzinie będzie to spotkanie, no i gdzie? Nie ukrywam, że pasują mi godziny popołudniowe. Ale zawsze mogę do Was później dołączyć.

Jeżli chodzi o Piotrusia Pana, no to w związku z tym, że wyszło ja wyszło i próby przesunęły się w czasie byłąbym dalej zainteresowana rolą jakiegos złego, okropnego i masakrycznie wyglądającego pirata. ;-)
Czekam na info Dzwonku w sprawie ewentualnych obowiązków :)
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

spotkanie odbedzie sie w ten weekend 16.05.2010 - niedziela
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio ;-)

Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
Sybirra dziekujemy, że nadal z Nami jesteś :happy:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Ci, którzy mają jakieś prace które wykonali do tej pory, niech je ze sobą wezmą - omówimy je wspólnie, będę też chciała z każdym porozmawiać osobno odnośnie jego zadania. ;-)

Role do przedstawienia będą rozdzielane w tą niedzielę na spotkaniu. ;-)

Proponuję również zgłaszać swoją obecność w celu zrobienia listy, kto będzie w niedzielę. (:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Wszystkich chętnych!!!!

Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:

www.mtc.fora.pl- zapraszamy! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

ODPOWIEDZ