Owszem, scenariusz jest gotowy. (:Ancurka pisze:Ja mam takie pytanko : Czy będziemy robić jeszcze to przedstawienie o Piotrusiu ?
ESD i MTC - konkrety
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Fakt, że nie odzywałam się przez tak długi czas nie świadczy o tym że o Was zapomniałam
Wręcz przeciwnie, "siedzę" w tym temacie codziennie tylko że cichaczem no ale pasuje się wreszcie zadeklarować jak wygląda sprawa "Make That Change" z mojej strony. Niestety, raczej nie dam rady wpaść do Was i pomóc Wam w jakiejś szerszej organizacji ale jeśli mogę zrobić cokolwiek na odległość 70 km to poproszę o przydzielenie jakiegoś zadania domowego
Czekam na odzew, a póki co pozdrawiam Was serdecznie 

Słuchajcie o której godzinie będzie to spotkanie, no i gdzie? Nie ukrywam, że pasują mi godziny popołudniowe. Ale zawsze mogę do Was później dołączyć.
Jeżli chodzi o Piotrusia Pana, no to w związku z tym, że wyszło ja wyszło i próby przesunęły się w czasie byłąbym dalej zainteresowana rolą jakiegos złego, okropnego i masakrycznie wyglądającego pirata.
Czekam na info Dzwonku w sprawie ewentualnych obowiązków :)
Jeżli chodzi o Piotrusia Pana, no to w związku z tym, że wyszło ja wyszło i próby przesunęły się w czasie byłąbym dalej zainteresowana rolą jakiegos złego, okropnego i masakrycznie wyglądającego pirata.

Czekam na info Dzwonku w sprawie ewentualnych obowiązków :)
spotkanie odbedzie sie w ten weekend 16.05.2010 - niedziela
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio
Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
Sybirra dziekujemy, że nadal z Nami jesteś
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio

Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
Sybirra dziekujemy, że nadal z Nami jesteś

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- Dzwoneczek MJJ
Ci, którzy mają jakieś prace które wykonali do tej pory, niech je ze sobą wezmą - omówimy je wspólnie, będę też chciała z każdym porozmawiać osobno odnośnie jego zadania.
Role do przedstawienia będą rozdzielane w tą niedzielę na spotkaniu.
Proponuję również zgłaszać swoją obecność w celu zrobienia listy, kto będzie w niedzielę. (:

Role do przedstawienia będą rozdzielane w tą niedzielę na spotkaniu.

Proponuję również zgłaszać swoją obecność w celu zrobienia listy, kto będzie w niedzielę. (:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- Dzwoneczek MJJ
Wszystkich chętnych!!!!
Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:
www.mtc.fora.pl- zapraszamy!
Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:
www.mtc.fora.pl- zapraszamy!

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...