Nie spiesz się, ja jeszcze długo nie wymyślę o czym mogłabym z Rose rozmawiać, czy my w ogóle mielibyśmy jakiś wspólny temat?

/poza muzyką oczywiście/.
heh, no mogloby czlowieka zatkac podczas takiej rozmowy na priv:) zawsze mozna zapytac tak po prostu co slychac, lub temat standardowy czyli pogoda
Szczerze - podoba Ci się ten jego... image?
szczerze to mam mieszane uczucia, podoba mi sie taki nowatorski styl, ale np. nie podobaja mi sie spodnie dresowe, gdyby je tylko zastapil jeansami, lub jakies nie wiem, z materialu i bez paskow to oki. Wlosy mi sie nie podobaja, takie warkoczyki pasuja mi tylko do murzynow. Mam koncert Rock in Rio z 2001 i tam wyglada ok, natomiast mam jeszcze z Bostonu z 2002 i tam juz dla mnie jest porazka, najbardziej razi mnie ta mega szeroka bluza, chyba hokejowa
i cały rockowy świat nas wyśmieje. Zresztą już się śmieją określając image nowego teamu GN'R mianem cyrku. Axl zawsze miał jakieś odchyły.
owszem, szkocka spodniczka i ochraniacz do baseballa, lub te obcisle krotkie spodenki, koszulki z Chrystusem itd. ale zauwaz ze tylko na poczatku wzbudzalo to jakas sensacje publiczna, pozniej ludziom takie show zaczelo sie podobac i z czasem przyjmowali to jako cos normanego, pozatym byl taka gwiazda i takim showmenem ze praktycznie na scenie mogl robic wszystko, ludzie pomimo poczatkowego oburzenia i tak chcieli to ogladac, ba! nawet niewyobrazali sobie koncertu gnr z Axlem w jednym "grzecznym" stroju przez caly koncert. zrobil furrore a jego stroje sie przyjely, niekoniecznie w polsce, bo tutaj jestesmy troche staroswieccy, ale w stanach, gdzie jest praktycznie najwiecej swirow i gdzie jeden czlowiek nie dziwi drugiego, na codzien mozna spotkac tak lub bardziej extrawagancko ubranych
Ale niech chociaż fani nie popadają w skrajności. Ja to bym tego nie zniosła gdyby fani Gunsów stali się dresiarzami, a przynajmniej ci fani z mojego otoczenia
moze nie dresiarzami, ale ten styl rockowy jest juz przestarzaly, moim zdaniem dobrze ze jest Axl i dobrze ze zmienia "styl wizualny" rocka, ja wlasnie chce tej zmiany, nie moge patrzec juz na te obcisle skory, glany, cwieki, lancuchy itp. swiat idzie z nowym duchem i wszystko powinno sie ruszyc w jakas nowa strone, bo jak na razie to jesli chodzi o metal i rocka to stoi w miejscu na latach 80' i 90'. Jak juz wczesniej mowilem, jesli ChD odniesie wielki sukces, Axl znow bedzie kreatorem i pewnie znow poczatkowo bedzie to wzbudzalo jakis szok opini publicznej, ale gdy sie utrze to stanie sie normalka. Przygotuj sie kobieto na showmena na miare 21 wieku
Jakby co, to dzięki Bogu mam jeszcze Slasha, który się w dresy na pewno nigdy nie przyodzieje (mam nadzieję).
ale tez przydalby mu sie jakis nowy design
Ona zawsze miała krzywy nos czy teraz się jej taki zrobił?
A tak poza tym to Stephanie od 1995 roku ma męża (wyżej na zdjęciu) i ma 4 dzieci: 3 synów i córkę.
yhhh, szczesciarz z tego goscia

widze ze Stephani sie niezle trzyma i prezentuje, nosek zawsze miala taki, sexy mozna powiedziec, skrzywienie dobrze widac na klipie november rain, gdy wchodza do knajpy, siadaja i ciagna sline z Axlem
A jaka by go chciała? :P no oprócz tabunu napalonych fanek, do których bynajmniej ja się nie zaliczam. Tzn. do fanek się zaliczam, ale nie do napalonych

no dziewczyna musiala by na relanium ciagnac gdyby byla z nim, ale mimo to moglaby sie niezle ustawic w zyciu, kurcze jakos nie moge uwierzyc w to ze jest sam