Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Noemi.best
Nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj:
Proponuje maly zlocik 28 maja. Pojdziemy gdzies na miacho czy co tam, chyba ze ktos nam udostepni lokum (u mnie niestety sie nie da, chyba ze bedzie ladna pogoda to moge grilla w ogrodzie zaproponowac, tudziez ognisko w kampinosie). Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac :) sa chetni na ten termin?
EDIT:
Pozwole sobie zapoczatkowac liste :)
Noemi.best
Endka
MEDeah
ghost_ola
Proponuje maly zlocik 28 maja. Pojdziemy gdzies na miacho czy co tam, chyba ze ktos nam udostepni lokum (u mnie niestety sie nie da, chyba ze bedzie ladna pogoda to moge grilla w ogrodzie zaproponowac, tudziez ognisko w kampinosie). Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac :) sa chetni na ten termin?
EDIT:
Pozwole sobie zapoczatkowac liste :)
Noemi.best
Endka
MEDeah
ghost_ola
Ostatnio zmieniony czw, 13 maja 2010, 14:29 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Brawo Noemi!
no ja tradycyjnie daję spanko- zgłaszać się :)
Ennndka! popamiętasz ten zlot ]:>

no ja tradycyjnie daję spanko- zgłaszać się :)
Ennndka! popamiętasz ten zlot ]:>
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Tak! Tak! Tak! Super pomysł, super temin. Zaklepuje sobie miejsce!Noemi.best pisze:Proponuje maly zlocik 28 maja
U mnie zawsze drzwi dla MJówek są szeroko otwarte :) Przenocować przyjezdnych z dalekich stron też mogę :) W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)Noemi.best pisze:chyba ze ktos nam udostepni lokum
Juz od kwietnia chyba próbuję ognisko jakieś sklecić i mi zawsze coś na przeszkodzie stoi, więc jeśli się w końcu uda to będę wniebowziętaNoemi.best pisze:moge grilla w ogrodzie zaproponowac, tudziez ognisko w kampinosie

Ja też w końcu Endkę poznać bardzo bym chciała. Noemi zawsze tylko 'Endka' i 'Endka' - już mnie ciekawość zżera co to za jedna ;PNoemi.best pisze:Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac
- girlfriend
ooooooooo, ale mi się milutko zrobiłoghost_ola pisze:Przenocować przyjezdnych z dalekich stron też mogę :) W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)

Niestety z ogromnym bólem serca muszę napisać,że nie dam rady przyjechać

Ale mi smutno

No ja też, ja też chciałam.ghost_ola pisze:Noemi.best pisze:Przyjezdza Endka, i bardzo by chciala Was poznac
Ja też w końcu Endkę poznać bardzo bym chciała. Noemi zawsze tylko 'Endka' i 'Endka' - już mnie ciekawość zżera co to za jedna ;P
No cóż nie ma innego wyjścia i już wkrótce trzeba zrobić kolejne spotkanie, na którym wszystkie się spotkamy i poznamy i popijemy i pośmiejemy i... rozbierzemy na czynniki pierwsze pewnego seksownego Pana, który sprawia, ze szybciej biją nam serca.
Buziaki Moje Kochane Wariatki
Hm... No czy ja wiem... Doprawdy, pomysł ten wymaga rozważenia wszystkich za i przeciw... Do tego watro by wziąć jeszcze po uwagę przewidywany biometr, biorytm, biolit i bioluminescencję...ghost_ola pisze:W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)

Jedno słowo, a stolica (z sąsiedztwem Oli na czele), będzie miała cięęęęęęęęzki weekend! :D Ogólnie, to mało co w gacie nie narobiłam i zaczęłam tańczyć przy smażeniu naleśników, więc: AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

- niespodzianka
...i w związku z tym, po burzliwej dyskusji trwającej pół minuty, Basia i Marta podjęły oczywistą decyzję - przyjeżdżamy!po-cichu pisze:Hm... No czy ja wiem... Doprawdy, pomysł ten wymaga rozważenia wszystkich za i przeciw... Do tego watro by wziąć jeszcze po uwagę przewidywany biometr, biorytm, biolit i bioluminescencję...ghost_ola pisze:W szczególności girlfriend i łódzką ekipę jeśli się dziewczyny zdecydują :)

Na Łódź zawsze można liczyć :) Super :) po-cichu - a twój post to mnie z nóg zwalił
burzliwa dyskusja trwająca pół minuty - takie są najlepsze :)
Tylko dziewczyny - tym razem wszelkie achy to na cześć Noemi, bo to ona wpadła na ten genialny pomysł :). Więc - Noemi jesteś wielka!!! Już się nie mogę doczekać!!!!

burzliwa dyskusja trwająca pół minuty - takie są najlepsze :)
Tylko dziewczyny - tym razem wszelkie achy to na cześć Noemi, bo to ona wpadła na ten genialny pomysł :). Więc - Noemi jesteś wielka!!! Już się nie mogę doczekać!!!!
- billiejean89