hmm.mam do was pytanko.dlaczego moje p[rywatne wiadomosci nie chcą dochodzić do innych???wy tez tak macie? czy to jakiś spisek przeciw WHO IS IT1?HEHEMJowitek pisze:Nic nie mamwhoisit1 pisze:dzieki wam.mjowitku masz wiadomosć prywatną.:)
Prywatne wiadomości /problem
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
A czemu ten temat w dziale o Michaelu?whoisit1 pisze:hmm.mam do was pytanko.dlaczego moje p[rywatne wiadomosci nie chcą dochodzić do innych???wy tez tak macie? czy to jakiś spisek przeciw WHO IS IT1?HEHEMJowitek pisze:Nic nie mamwhoisit1 pisze:dzieki wam.mjowitku masz wiadomosć prywatną.:)
Wydzieliłem post i przeniosłem tu.
Masz jakiś komunikat może? Coś Ci komp (forum) wypisuje?
Pomogę chętnie jak będę mieć jakieś konkrety.
edit: Właśnie sprawdziłem, wysłałem PW do użytkownika "kapralek" i dostałem też przed chwilą odpowiedź, więc nie tylko mi działa ;) Może zapchałeś sobie skrzynkę - wykasuj stare wiadomości!
...
czy jest możliwość aby informacja o prywatnej wiadomości pojawiała sie w kolorze czerwonym ?
tak jak tutaj:
Uploaded with ImageShack.us
to dla takich zakręconych którzy przeglądając forum podpiero za pól godz. orientują się że coś dostali :)
tak jak tutaj:
Uploaded with ImageShack.us
to dla takich zakręconych którzy przeglądając forum podpiero za pól godz. orientują się że coś dostali :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.