Prywatne wiadomości /problem

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

whoisit1

Post autor: whoisit1 »

MJowitek pisze:
whoisit1 pisze:dzieki wam.mjowitku masz wiadomosć prywatną.:) :szepcze:
Nic nie mam :podejrzliwy:
hmm.mam do was pytanko.dlaczego moje p[rywatne wiadomosci nie chcą dochodzić do innych???wy tez tak macie? czy to jakiś spisek przeciw WHO IS IT1?HEHE :wariat: nenene
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

whoisit1 pisze:
MJowitek pisze:
whoisit1 pisze:dzieki wam.mjowitku masz wiadomosć prywatną.:) :szepcze:
Nic nie mam :podejrzliwy:
hmm.mam do was pytanko.dlaczego moje p[rywatne wiadomosci nie chcą dochodzić do innych???wy tez tak macie? czy to jakiś spisek przeciw WHO IS IT1?HEHE :wariat: nenene
A czemu ten temat w dziale o Michaelu?
Wydzieliłem post i przeniosłem tu.

Masz jakiś komunikat może? Coś Ci komp (forum) wypisuje?

Pomogę chętnie jak będę mieć jakieś konkrety.

edit: Właśnie sprawdziłem, wysłałem PW do użytkownika "kapralek" i dostałem też przed chwilą odpowiedź, więc nie tylko mi działa ;) Może zapchałeś sobie skrzynkę - wykasuj stare wiadomości!
...
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

czy jest możliwość aby informacja o prywatnej wiadomości pojawiała sie w kolorze czerwonym ?
tak jak tutaj:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
to dla takich zakręconych którzy przeglądając forum podpiero za pól godz. orientują się że coś dostali :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Masz wyskakujące okno (pozwól przeglądarce by zawsze zezwalała mjpt na otwieranie pop-upów) z informacją po wejściu na forum i napis na górze... bez przesady :> No i maila dostajesz z info o PW.
...
ODPOWIEDZ