[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
- MichaelsAngel
-
- MichaelsAngel
-
-
- wilchelm111
-
nie, u mnie w domu :). porwałam ją. przemyśl te śruby bo nadałam temat menadżerowi sceny.
słuchaj, jeszcze oglądałam filmiki tych innych świec dymnych - zajebiście podoba mi się ten biały dym i ..... czarny.....
to mógłby być czad... gdyby nie to, ze każdy z nich kosztuje 27 i 16 zeta....
http://www.pirotechnik.pl/gd-10.html
http://www.pirotechnik.pl/ed-20.html
czarny dym nie ma filmiku... :( bu...
słuchaj, jeszcze oglądałam filmiki tych innych świec dymnych - zajebiście podoba mi się ten biały dym i ..... czarny.....

http://www.pirotechnik.pl/gd-10.html
http://www.pirotechnik.pl/ed-20.html
czarny dym nie ma filmiku... :( bu...
Primum non nocere.
- wilchelm111
Witam nie wiem czy Weronika Wam przekazywala ze zakup helu do balonikow wynosi 85,40zl, +kaucja za butle 200, + kaucja za reduktor 200...informacyjnie inna firma oferuje to samo ale kaucja po 400zl... (czyli razem za same kaucje 800zl)
i tydzien przed musialabym zarezerwowac,
nas wynioslo by to:hel - 85,40 zl
kaucja butla - 200 zl
kaucja redukt. - 200 zl
= 485,4 zl
...i te 400 oczywiscie do zwrotu...co robic ???co o tym myslicie???? pozdrawiam
i tydzien przed musialabym zarezerwowac,
nas wynioslo by to:hel - 85,40 zl
kaucja butla - 200 zl
kaucja redukt. - 200 zl
= 485,4 zl
...i te 400 oczywiscie do zwrotu...co robic ???co o tym myslicie???? pozdrawiam
-
szybkie info:
wynegocjowałam 300zł dofinansowania od nich. dziś się dowiedziałam,ze baloniki tam będą, część ich dostaniemy,., do rozdawania... jeżeli będziemy chcieli mieć własne - to na własny koszt.
zostaną dofinansowane nam:
smycze z logotypem - warunek, że będzie tam logotyp akcji
ołówki z logotypem - warunek, że będą oba loga - proszę kogoś, kto się zajmował ołówkami o sprawdzenie szczegółów transakcji - czy mogą być 2 loga
TRINITY! PROSIMY O LOGO!!!
co do wyglądu naszego stanowiska - nic jeszcze nie wiem.
wynegocjowałam 300zł dofinansowania od nich. dziś się dowiedziałam,ze baloniki tam będą, część ich dostaniemy,., do rozdawania... jeżeli będziemy chcieli mieć własne - to na własny koszt.
zostaną dofinansowane nam:
smycze z logotypem - warunek, że będzie tam logotyp akcji
ołówki z logotypem - warunek, że będą oba loga - proszę kogoś, kto się zajmował ołówkami o sprawdzenie szczegółów transakcji - czy mogą być 2 loga
TRINITY! PROSIMY O LOGO!!!
co do wyglądu naszego stanowiska - nic jeszcze nie wiem.
Primum non nocere.
-
asiacity! HELP! mega prośba - możesz przyciąć tą muzę to thrillera? nie wiem skąd ją wyszarpać, ale na pewno coś znajdziesz :D mogłabyś mi to przesłać - tańczylibyśmy to już na próbie?
Nie wiem kto wspominał o ołówkach z nadrukiem - usłyszałam tylko, że 500 sztuk kosztuje 75zł. Proszę Was - sprawdźcie ile kosztue nadruk 2 logotypów i jaki jest czas produkcji. Trzeba to załatwić najpóźniej do jutra. I palcem przy tym nie kiwnę. Jeśli tego nie załatwicie - to tego nie będzie i miejcie pretensje do siebie.
Chciałabym również prosić Was o deklarację - na 100%, kto z Was będzie 30 maja na stanowisku:
1.weronika
Nie wiem kto wspominał o ołówkach z nadrukiem - usłyszałam tylko, że 500 sztuk kosztuje 75zł. Proszę Was - sprawdźcie ile kosztue nadruk 2 logotypów i jaki jest czas produkcji. Trzeba to załatwić najpóźniej do jutra. I palcem przy tym nie kiwnę. Jeśli tego nie załatwicie - to tego nie będzie i miejcie pretensje do siebie.
Chciałabym również prosić Was o deklarację - na 100%, kto z Was będzie 30 maja na stanowisku:
1.weronika
Primum non nocere.