Nuty na fortepian
Nuty na fortepian
Hej ludki! potrzebuję nut z utworami Michaela... pianinko, szukałam na nuty.pl i tak dalej ale bez konkretnych efektów!
Czekam i licze na was
Pozdro
Anitka
Czekam i licze na was
Pozdro
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Interesuje interesuje, tylko problem w tym, ze mój komp jest troszke słaby i mam braki w bierzacych programach pomocniczych... wiec najlepiej w jak najprostrzej postaci. ale jezeli nie to i tak jestem chętna, bo już przeszukałam wszędzie na nuty.pl i jeszcze wieele, bardzo wiele stron i jak jest to jest jeden utwór a kasiązka kosztuje dosyć sporo!
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Nuty Michaela
Pytanko mam w trosce o rozwijanie talentu mojego 10 cio letniego brata w graniu na pianinie . Czy ktoś z was ma moze wie gdzie moge znalesc nuty z muzyka Majka ? najlepiej na pianinie . Dziekiz góry pozdrawiam gorąco.
Heeej!
Powiem szczerze, że śledzę ten temacik, bo niedawno zgłosiłam sie z podobna prośbą, również o nutki, i o ile dobrze pamiętam to ktos chyba miał cos do zaoferowania(Majkel?)
Jak by ktoś miał mozliwość uszczęśliwienia mnie i kilku innych osób to byłabym baaardzo wdzięczna!
Pozdrawiam
Anitka
Powiem szczerze, że śledzę ten temacik, bo niedawno zgłosiłam sie z podobna prośbą, również o nutki, i o ile dobrze pamiętam to ktos chyba miał cos do zaoferowania(Majkel?)
Jak by ktoś miał mozliwość uszczęśliwienia mnie i kilku innych osób to byłabym baaardzo wdzięczna!

Pozdrawiam
Anitka
* Louis Horst
* Louis Horst
właśnie wysyłam na YSI, jak się skończy te 35 MB słać to zedytuję posta i dam link

edit: mam te nuty od Buszmena kiedyś dostane:
http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=1JZD ... GV1MSTFF4D

edit: mam te nuty od Buszmena kiedyś dostane:
http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=1JZD ... GV1MSTFF4D
...
Ok, bo ja nie mam teraz jak to sciagac i nie wiem co tam jest w tym linku.
Jakich utworkow sa tam nutki i skad pochodza?
Chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna kupic i ile plus minus kosztuje ksiazka HIStory z nutkami do wszystkich utworow. Czy w tym linku od Buszmena jest wlasnie cos takiego?
W sumie do Dangerous czy Bad tez mnie interesuje.
Jakich utworkow sa tam nutki i skad pochodza?
Chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna kupic i ile plus minus kosztuje ksiazka HIStory z nutkami do wszystkich utworow. Czy w tym linku od Buszmena jest wlasnie cos takiego?
W sumie do Dangerous czy Bad tez mnie interesuje.
Ja widziałam kiedys, jak jakiś facet, grał na pianinku Thriller...
miał jakieś nutki... Na pewno jest gdzieś coś takiego... Nie wiem gdzie teraz jesteś, ale USA jak będziesz, albo jak masz tam jakiś znajomych, poproś żeby się rozejżeli..
Pozdraiwam serdecznie
Anitka
miał jakieś nutki... Na pewno jest gdzieś coś takiego... Nie wiem gdzie teraz jesteś, ale USA jak będziesz, albo jak masz tam jakiś znajomych, poproś żeby się rozejżeli..
Pozdraiwam serdecznie
Anitka
* Louis Horst
* Louis Horst
Widzialam to w pewnej bibliotece. Jeszcze sie do niej nie zapisalam, ale zrobie to wkrotce. Owe ksiazeczki mi sie bardzo spodobaly, ale sa dosc grube i juz widze siebie jak stoje przy kserze i kseruje strona po stronie przez trzy godziny.
Jestem ciekawa, czy mozna to gdzies zdobyc "normalnie" czy faktycznie czeka mnie wieczor z kserokopiarka.
W dodatku ja w sumie nie umiem grac, wiec do konca nie wiem po co mi to.
No ale jak sie powstrzymac?
PS. Mam nadizeje, ze pisanie na tym forum o kopiowaniu ksiazek nie jest nielegalne? Hyh.
Jestem ciekawa, czy mozna to gdzies zdobyc "normalnie" czy faktycznie czeka mnie wieczor z kserokopiarka.
W dodatku ja w sumie nie umiem grac, wiec do konca nie wiem po co mi to.
No ale jak sie powstrzymac?
PS. Mam nadizeje, ze pisanie na tym forum o kopiowaniu ksiazek nie jest nielegalne? Hyh.
MJowitku, ja swego czasu widziałam nuty, bodjaże do "Bad", w jednym ze sklepów muzycznych w KrakowieMJowitek pisze:Widzial ktos gdzies takie cos, jak namacalna ksiazka z nutkami do utworow z HIStory? Albo Dangerous. Albo Bad?

Drogie były, no i chwilę przedtem Empik wykupiłam, więc już sobie je darowałam.
Wydaje mi się, że to było jakieś wydawnictwo zagraniczne, stąd wygórowana cena.

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Aha, dzieki Kasiu.
No w kazdym razie i tak wypozycze to co znalazlam a co dalej, to nie wiem.
Na razie "trwaja rozmowy" na privie czy ja to wole kserowac czy robic zdjecia. Czy jedno i drugie
Ja bym wolala zdjecia, ale jako ze aparatu nie mam to nie wiem. W ogole to cierpie przez ten aparat, glownie z powodu tego faceta co tanczy MJa na ulicy. I nie tylko MJa. Wczoraj sobie NewAge ogladalam. Strasznie mi sie podobaja niektore utworki, do ktorych tanczy. Obiecal, ze mi je przegra. Tak w ogole, to spotkalam sie z nim niedawno, "po pracy" i pogaaaaadalismy od 21 do 2 w nocy. O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy. W kazdym razie byl to jeden z bardziej niezwyklych wieczorow w moim zyciu. Kurcze, to sobie znalazlam miejsce, zeby o tym pisac. Ale chyba teraz jakikolwiek post bym napisala, tam wsadze tego Andreasa. Moze kiedys zaloze osobny watek na ten temat.
No w kazdym razie i tak wypozycze to co znalazlam a co dalej, to nie wiem.
Na razie "trwaja rozmowy" na privie czy ja to wole kserowac czy robic zdjecia. Czy jedno i drugie

Ja bym wolala zdjecia, ale jako ze aparatu nie mam to nie wiem. W ogole to cierpie przez ten aparat, glownie z powodu tego faceta co tanczy MJa na ulicy. I nie tylko MJa. Wczoraj sobie NewAge ogladalam. Strasznie mi sie podobaja niektore utworki, do ktorych tanczy. Obiecal, ze mi je przegra. Tak w ogole, to spotkalam sie z nim niedawno, "po pracy" i pogaaaaadalismy od 21 do 2 w nocy. O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy. W kazdym razie byl to jeden z bardziej niezwyklych wieczorow w moim zyciu. Kurcze, to sobie znalazlam miejsce, zeby o tym pisac. Ale chyba teraz jakikolwiek post bym napisala, tam wsadze tego Andreasa. Moze kiedys zaloze osobny watek na ten temat.