25.06.2010 - co robimy?
Bez nerwów.
Pamiętajcie o tym, że jakość tańca nie jest do końca istotna. Liczą się chęci, dobra zabawa. To nie konkurs i nikt nikogo nie będzie oceniał.
Przesyłajcie około minutowe, wybrane przez was fragmenty waszych utworów.
Im szybciej to pójdzie, tym więcej będziecie mieli czasu na zapoznanie się z pełną wersją.
teledyskimj@gmail.com
Pamiętajcie o tym, że jakość tańca nie jest do końca istotna. Liczą się chęci, dobra zabawa. To nie konkurs i nikt nikogo nie będzie oceniał.
Przesyłajcie około minutowe, wybrane przez was fragmenty waszych utworów.
Im szybciej to pójdzie, tym więcej będziecie mieli czasu na zapoznanie się z pełną wersją.
teledyskimj@gmail.com
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Występ zostanie nagrany, aczkolwiek pamiętajmy, że jest to bardziej zabawa niż wielki performance. xD ( to tak trochę chyba jak patrzę na swoje MJ'owanie).nagracie oczywiście swój występ?

Siebie wytnę, spoko.

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Amelia pisze:Dangerous- madisson
Dirty_Girl pisze:
do "naśladowania" Michaela przy piosenkach to też chętna jestem. ale pozajmowane to co bym chciała :lol: ewentualnie mogę zatańczyć "poza konkursem" Dangerous całe
Amelia żeby potem nie było jakichś niedomówień to z miesiąc temu w temacie "Make that change" oddałam swój taniec Dirty_Girl(lecz nie wiem czy ona podejmuje się w końcu tego zadania czy nie) także wykreśl mnie prosze z tej listy bo jednak nie tańcze ;/ NIESTETYmadisson pisze: Dangerous" też już zajęte przeze mnie ALE odstępuje Ci go gdyz zdecydowałam,że niestety nie będe tańczyć ;/
mam tyle zajęć na uczelni że nie jestem w stanie ogarnąć tego tańca czasowo.. e tak więc mój ukochany Dangerous jest już Twój

- Olka940317
- Dzwoneczek MJJ
Spotkanie odbedzie sie w ten weekend 16.05.2010 - niedziela
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio
Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- Olka940317
Ekhem więc to znów ja :D Tak sobie myślę że do dnia 1 czerwca 2010 roku będzie można składac podpisy pod petycją których jak narazie jest 169:D a potem wydrukuję to wszystko i pojadę do Multikina:):) jeej już co niektóre osoby mi dziękują że założyłam taką petycję :) a ja chcę podziękowac Wam bo pewnie bez Was to nie było by tak dużo podpisów:D Dziękuję:*:*

In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
- LiberianGirl1989
Mi się wydaję, że jednak źle zrobiłyśmy, że napisałyśmy to ogólnie do Polski. Lepiej by było chyba, żeby każde miasto zrobiło swoją petycję, bo wtedy są większe szanse na powodzenie - na pewno łatwiej było by to załatwić z lokalnym prezesem, który jest z nami jakby bliżej, niż z głównym dyrektorem wszystkich kin... A co do podpisów to szczerze powiem, że zaskoczyła mnie ta nagła ich fala, bo na początku w sumie słabo to szło:) ale 169 ludzi na cały kraj liczący blisko 40 mln obywateli, to jednak mało i też dlatego lepiej by było zrobić to lokalnie, choć na jedno miasto też trzeba by zebrać co najmniej 1000 podpisów, żeby potraktowano nas poważnie... Ale próbuj Ola, może wyjdzie:) Najgorsze, że niektórzy podpisują się jakimiś nickami i nie wiem też czemu niektóre osoby się powtarzają...
- Olka940317
LiberianGirl1989Wiesz no jednak te 169 podpisów to malutko ale może Multi to przyjmie :)nie wiem czy u mnie jest około 1000 fanów w mieście mogłoby być ciężko:(Nie zrobiłyśmy nic źle więc się nie martw:*Jeżeli będą
wyrozumiali to pewnie się uda:))

In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
hmm powiem tak: myśle,że fanów MJ jest zdecydowanie więcej niż się tu udziela. myśle że jakby Multikino połknęło naszą propozycje i to rozgłosiło (plakaty etc.) to sporo ludzi by się zebrało :D:D pamiętam że w tamtym roku jak w Multikinie puścili koncert Majkela to były tłumy więc może i tym razem tak będzie :) w razie co zawsze można im takim argumentem "pojechać" jakby sie wahali co do naszego pomysłu ;D
- Dirty_Girl
madisson ale jednak tamten koncert był zaledwie kilka dni po śmierci Michaela, więc dużo osób poszło ze zwykłej ciekawości (może że się mylę) miejmy nadzieję, że teraz to wypali i że nie przyjdą tylko fani...
a co do petycji to ja rozsyłałam komu się dało :P na innym forum też kilka razy zapodałam linka i dziewczyny się podpisały
MUSI SIĘ UDAĆ!
a co do petycji to ja rozsyłałam komu się dało :P na innym forum też kilka razy zapodałam linka i dziewczyny się podpisały

MUSI SIĘ UDAĆ!

Moonwalking in heaven <3
- Olka940317
Mix teledysków. Jest pięć piosenek wolnych, ponieważ ludzie zrezygnowali. Może ktoś chce w tym wziąć udział i jest pewny że umie lub zdoła się nauczyć to prosze o zgłoszenia do mnie na PW. Prosze o poważne potraktowanie tego jeśli ktoś się zdecyduje, ponieważ mamy mało czasu.
1. "Black or white"
2. "Blood of the dance floor"
3."In the closet"
4. "It is scray"
5. "Scream"
PS. Niestety Amelia nie zajmuje się już tym tylko ja i Dzwonek.
EDIT: Aktualna lista:
The Drill- Robaczek M
Billie Jean- Ola1714
Bad/Dirty Diana + Thriller- MadziaLenka
Man In The Mirror + TWYMMF- Annie Angel
Jam- maartuula
Dangerous- Dirty_Girl
Beat it- Gusia_19
Smooth Criminal- gosieq
YRMW (?)- intelmet
She's Out Of My Life- Sybrirra
1. "Black or white"
2. "Blood of the dance floor"
3."In the closet"
4. "It is scray"
5. "Scream"
PS. Niestety Amelia nie zajmuje się już tym tylko ja i Dzwonek.
EDIT: Aktualna lista:
The Drill- Robaczek M
Billie Jean- Ola1714
Bad/Dirty Diana + Thriller- MadziaLenka
Man In The Mirror + TWYMMF- Annie Angel
Jam- maartuula
Dangerous- Dirty_Girl
Beat it- Gusia_19
Smooth Criminal- gosieq
YRMW (?)- intelmet
She's Out Of My Life- Sybrirra
- Dzwoneczek MJJ