Nazywam się Marta, mam 14 lat.
Moimi ulubionymi zwierzętami są konie i orki.
Posiadam nawet własnego konia o imieniu Smokey, często na niego mówię 'korek'.
Jak będę dorosła chciałabym zostać treserką orek/delfinów lub grafikiem.
W real'u nie mam przyjaciół, ba, nawet koleżanek/kolegów nie mam. No, oprócz tych z internetu, w realu mam tylko jedną przyjaciółkę lecz ona za 2 tygodnie się wyprowadza do Warszawy, miałam też drugą ale się z nią pokłóciłam. Szczerze to nawet nie wiem o co.
Powodem dlaczego nie mam kolegów i koleżanek jest to że jestem inna, kocham MJ i jestem nudna.
Ja mam swój świat, wiecie, gdzie banany latają, a schabowe rosną na drzewach. Nie załamuje sie w trudnych chwilach,ponieważ wiem ze niema sytuacji bez wyjścia .Jestem bardzo uparta i lubię,gdy wszystko idzie według mojego planu.Jestem osobą towarzyską,energiczną,szaloną,odważną,rzadko kiedy zamyka mi sie buzia.Nic w życiu nie jest mi obojętne,wszystkie propozycje,które dostaje zawsze kilkakrotnie przemyślam.Uważam ,ze śpieszyć można sie tylko w miejsce ,gdzie wiem,ze jestem bezpieczna.Pomimo tego,ze staram sie być samodzielna.dotykają mnie chwile w których czuje dreszcz.Wtedy wiem.ze potrzebuje bliskiej mi osoby .Zdaje sobie sprawę z tego ,ze taka wesoła"ja" ,tez mam prawo być smutna ,wtedy najchętniej odizolowałabym sie od wszystkich ,ale na szczęście mam coś co zawsze mnie postawi n nogi, mojego konia. Kocham go nad życie. Nie lubię się kłócić,ponieważ sądzę że lepiej jest mieć przyjaciół niż wrogów.Staram sie nikomu nie przeszkadzać.Nie zamierzam się dla nikogo zmieniać.Wiem ze przede mną dużo chwil radosnych i smutnych ,ale życie jest długie i trzeba z niego korzystać.Sama pracuje na swoim charakterem,dlatego nigdy nie pozwoliłabym na to,żeby ktoś próbował mnie zmienić jeśli sama nie czuję takiej potrzeby."JESTEM JAKA JESTEM" i albo mnie akceptujesz taka jaka jestem,albo nie akceptujesz mnie!Nie zmienię swojego charakteru,postępowania w otoczeniu innych ludzi ,którzy prowadzą inny tryb życia niż ja.Nie dostosowuję się do innych.Nie mam nałogów i nie zamierzam ich mieć,dlatego żeby być taka jak inni.To nie jest w moim stylu,bo jestem sobą.
MJ zaczęłam się interesować 3 lata temu, zaczęło się od teledysku BAD.
To chyba na tyle, pozdrawiam innycg fanów