Lady GaGa

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

poisonivy pisze:Aga a masz już bilety? Jeśli tak to gdzie?
Przyłączam się do pytania, sam mam bilety na płycie.

akaagnes: mogłabyś powiedzieć coś więcej o nowych piosenkach???
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

akaagnes: mogłabyś powiedzieć coś więcej o nowych piosenkach???
Niewiele, bo ich nie znam. Słyszałam pierwszy raz wykonywane na koncertach i trudno cokolwiek powiedzieć. Ale nowa płyta już niebawem! :) SuperFlyB. - masz już bilety do Gdańska? szybko :D
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

A no mam, wystraszyłem się, że szybko się sprzedadzą...

Nowa płyta jest zapowiedziana chyba na listopad, wychodzi na to, że jej premiera zbiegnie się z koncertem -> nie moge się doczekac mozliwości zakupienia merchandise'u... oj, sporo kasy ulotni się z mojego :P

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=Ay-6SyKvruc

'Glitter and grease'
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Ja też mam już bilety, kupiłam przez eventim :)
Mam bilety na płytę, sektor pod sceną.

Pytam bo może mamy bilety nieopodal siebie ;-)
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Właśnie dostałam e-mail ,że bilety wysłane ;-)
Moje miejsca to (cokolwiek to znaczy ;-)): PK TRYBUNA RZĄD 2, MIEJSCA 14-16 ;-)
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Najdroższe bilety, mimo dla wielu zaporowej ceny, już się wyprzedały. Pozostały resztki na płycie i trybunach. Ja mam oczywiście bilet early entrance, nie było innej opcji. Nie wiadomo tylko, czy będzie oddzielony sektor pod sceną, czy tylko wpuszczenie fanów 15 minut wcześniej. Eventim twierdzi jedno, a Live Nation drugie, zatem jak zwykle burdel mamy.
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Wydaje mi się, że będzie 15 min. wcześniej.
Osobiście nie mam Early Entrance, za drogo. Ale kolejnym razem skuszę się - byle by była w Warszawie...
Obrazek
k_asia

Post autor: k_asia »

To fajnie że jej koncercie aż tylu fanów będzie.Ja nie mogę jechać ale życzę miłej zabawy.Pozdrawiam was
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Ja postawiłam teraz na pewien eksperyment, Nie mam jeszcze biletów do Gdańska, ale na koncert jadę. We wrześniu albo w październiku będą jeszcze bilety na płytę. Niekoniecznie na allegro podwojone. Zawsze ktoś na Gumtree chce sprzedać albo i są rodzynki na portalach biletowych też. Na razie nie mam jak kupić,a bank mi nie da, to ja mam oddać bankowi za Berlin LOL

ale i tak... jak będzie bliżej listopada, to się wszyscy konkretniej gdzieś ustawimy ;-) team GaGa-Jackson ciekawa sprawa :):)

buźki x
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ja chciałbym pojechać, ale nie mogę, bo mam za daleko. Z resztą i tak ten koncert pojawi się internecie.

P.S.
Nie wiecie kiedy ukaże się clip do piosenki "Alejandro".
Obrazek
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Na stronie jest napisane, że 'Coming Soon', wnioskuję z tego, że pojawi się w przeciągu 2 tygodni. GaGa chyba wspominała w jakimś wywiadzie, że już go kończą edytować.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

Jeśli uda mi się nazbierać kasę do końca wakacji, to ja również się wybiorę na GaGę. ; )
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
adula.8

Post autor: adula.8 »

Nowiutki teledysk można zobaczyć tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev ... r_embedded
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Wreszcie się doczekałam, 5 dni temu zobaczyłam zwiastun, miałam nadzieje, że będzie to coś lepszego. :surrender:
Nie za bardzo podoba mi się fryzura Gagi. W krótkich włosach jej niezbyt do twarzy.

No ale to moje zdanie.
Awatar użytkownika
Kris'tina

Post autor: Kris'tina »

Sądzę, że teledysk pod względem montażu jest naprawdę fantastyczny. Ale jak dla mnie cały pomysł jest kompletną zżynką od Madonny. Sekwencja gdzie Gaga śpiewa w czarnym kostiumie jest marną kopią Vogue'a, a wszechobecne krzyże od razu skojarzyły mi się z Like a Prayer. Poza tym ten żołnierski chód... Czy przypadkiem nie zrobiła tego Janet w Rythm Nation i Michael w They don't care.. ? ;) :P
Do tego ten kostium ze sterczącym biustonoszem - Blond Ambition Tour z 1990? ;) To dobrze, że Gaga wzoruje się na takiej ikonie jak Madonna, ale jednak do Królowej jej jeszcze bardzo daleko ;)
PS.
Czy tylko ja sądzę, że ta fryzura u każdego z tancerzy jest koszmarna? ( po prostu nienawidzę czegoś takiego, jakby ich od garnka obcięli... koszmar). Poza tym goli faceci w slipach.. powoli zaczyna mieć juz tego dość - w prawie każdym teledysku Gagi zawsze to jest.
Podsumowując Telephone był o niebo lepszy ( szczególnie podobają mi sie elementy humorystyczne - np. robienie kanapki czy rozmowa Gagi z Beyonce w samochodzie z Kill Bill'a. Do tego ten typowy amerykański bar. Super sprawa ) ;)
"Zaczynam od człowieka w lustrze
Proszę go, by zmienił swoje poczynania
I żadne inne przesłanie nie mogło być jaśniejsze
Jeśli chcesz uczynić świat lepszym miejscem
Spójrz na siebie i wtedy dokonaj zmiany" - MJ (Man In The Mirror - 1987)
ODPOWIEDZ