U mnie co prawda cienko z kasą, ale coś tam chyba uda mi się wysupłać, bo faktycznie musimy ćwiczyć jak najwięcej, zostało nam tylko jedenaście spotkań! Więc ja też jestem za salą w środę, ale może tą mniejszą:) Ile się za mniejszą płaciło?
Przeraszam mamusiu, w tym i następnym tygodniu mam masę sprawdzianów i kartkówek, muszę nadrobić zeszły tydzień (wycieczka nie była dla wszystkich, a lekcje się odbywały).
Potem będzie nadrabianie z drilla. uf. Takie życie.
A nie widziałam was od 2 tygodni i tęsknię za naszymi spotkaniami ;/
Do zobaczenia w sobotę.
Ponawiam prośbę. Czy ktoś mógłby podać link do filmiku Travisa? Konieczni do ściągnięcia, bo komputer mi się zawiesza gdy go oglądam.
Boże,jak ja krzywo tańczę Beat it !
Zawsze tak mam w sobotę,że mi się nie chce tańczyć.
Ale to tutaj to na siłę parę kroków odwaliłam.
Pamiętam,że miałam wtedy bóle po piątkowym upadku . . .
Chodzi mi tu o upadek z takiego dużego,brązowego zwierzaka,
co się koniem zwie.
No, widzę, że odzew jest i dzieciaki tańczyć chcą :)
Mamcia się cieszy:)
Ola już wie, że chcecie, tak więc jutro koło południa zadzwoni do p. Rafaela i poinformuje Was pózniej na forum co z tym wszystkim.
Mama Katherine tymczasem życzy Wam dobrej nocy i znika na kilka dni. Bądzćie grzeczne, kochane ptaszynki. Mama będzie za Wasze zdrówko w środę wieczorem dużo pic :)
OK Sala załatwiona Jutro o 17:55 pod wejściem Tylko nie spóźnijcie się proszę i jutro również zdecydujemy na ile czy na 1h, 1,5 h Do zobaczyska:)
EDIT:
A nie sorki zapomniałam Zdecydujemy czy na 1h czy dwie po Pan Rafael z tego co pamiętam to nie za bardzo mu pasuje jak bierzemy na 1,5 h ale to jutro się zgadamy pozdr
Co do kursu Bad w esensie:
na pewno jutro mnie na nim nie będzie, może zacznę od przyszłego tygodnia. Wiadomo, co się dzieje w szkole pod koniec maja i w czerwcu...
A wy? Idziecie?
MJwroc pisze:Co do kursu Bad w esensie:
na pewno jutro mnie na nim nie będzie, może zacznę od przyszłego tygodnia. Wiadomo, co się dzieje w szkole pod koniec maja i w czerwcu...
A wy? Idziecie?
U mnie w szkole to urwanie głowy,no jak to na końcu roku bywa...
Co do kursu to mnie też jutro nie będzie.
Mam jednak parę pytań...
Tam można płacić na "raty" ?
I czy tam trzeba się już zapisać,bo nie będzie miejsc ?
Dziewczyny, a żeby ściągnąć te filmiki (jak tańczymy, co nam Kasia przesłała) to tam trzeba się logować na tej stronie czy co? bo ja tego nie kumam jak mam to ściągnąć:/