Buty do skłonu antygrawitacyjnego
- Michael-J-Forever
Skończyłem właśnie poradnik.
Postanowiłem, że nie będzie on mega szczegółowy, bo osoby nie mające zdolności do takiego majsterkowania i tak nie zrobią tych butów (chyba, że powierzą robotę komuś kto się na tym zna).
Jednak opisałem co i jak trzeba zrobić (dodatkowo są rysunki) oraz wymieniłem na co trzeba zwrócić uwagę.
Link:
Anti-gravity lean (poradnik)
Jak by ktoś miał jakieś pytania, pisać. A jeżeli komuś się uda zrobić buty, to mam nadzieję, że pochwali się filmem lub zdjęciami

Postanowiłem, że nie będzie on mega szczegółowy, bo osoby nie mające zdolności do takiego majsterkowania i tak nie zrobią tych butów (chyba, że powierzą robotę komuś kto się na tym zna).
Jednak opisałem co i jak trzeba zrobić (dodatkowo są rysunki) oraz wymieniłem na co trzeba zwrócić uwagę.
Link:
Anti-gravity lean (poradnik)
Jak by ktoś miał jakieś pytania, pisać. A jeżeli komuś się uda zrobić buty, to mam nadzieję, że pochwali się filmem lub zdjęciami

- invincible_girl ;)
Pewnie ,że by sie znaleźlimadisson pisze:zawsze możesz sobie zastrzec że nie ponosisz odpowiedzialności za ewentualne wypadki ;) myśle że chętni i tak by się znaleźli--Mati-- pisze:Myślałem nad zamówieniami, ale gdyby coś się stało użytkownikowi takiego buta, to mogłyby wyniknąć potem z tego nieprzyjemne konsekwencje.

Ja biore na własne ryzyko

Poza tym mało prawdopodobne zeby coś komuś się stało.
Wystarczy asekurować sie rękami.
MJ'towi też pare razy nie zadziałały buty podczas wykonywania tego tricku i nic mu się nie stało.

Oczywiście to twoja decyzja i ja Cię do niczego nie namawim

I take pytanko. Czy jeżeli waże powiedzmy 100 kg to dam rade podnieść sie spowrotem w tych butach?
--Mati--, świetne pomysł i wykonanie, ale dla upiększenia proponuję kupić, lub zrobić sobie getry (ang. spats) http://www.samanthamo.com/store/MJ-Pics ... spats..jpg Mi akurat mamuśka zrobiła i przy tańcu wyglądają świetnie. No i oczywiście według tego, jak na SC było - powinny być przy skłonie ;)