Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
AgaMJ

Post autor: AgaMJ »

Mam pytanie: czy ktoś z Was wie,czy są tam ograniczenia wiekowe? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
I wanna fall with you again
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

AgaMJ pisze:Mam pytanie: czy ktoś z Was wie,czy są tam ograniczenia wiekowe? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
Dla imprez plenerowych nie ma, natomiast dla imprez klubowych są od 18.
Ale myślę że jak przyniesiesz zgodę rodziców (Damian pisał o tym w wątku poprzednich imprez) to będzie Ok
Obrazek
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

A ja mam pytanie. Już je zadałam, ale jakoś nikt nie odpowiedział. O której godzinie rozpoczyna się ten zlot? I gdzie dokładnie, w Toruniu, ale gdzie? I czy trzeba się komuś zapisywać żeby mieć miejsce, bo nie wiem. Bardzo proszę o odpowiedź.
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Anna_Michael pisze:A ja mam pytanie. Już je zadałam, ale jakoś nikt nie odpowiedział. O której godzinie rozpoczyna się ten zlot? I gdzie dokładnie, w Toruniu, ale gdzie? I czy trzeba się komuś zapisywać żeby mieć miejsce, bo nie wiem. Bardzo proszę o odpowiedź.
O tym oczywiście będzie jeszcze mowa i będzie to podane w odpowiednim czasie tu na forum a przede wszystkim na stronie www.michaeljackson.pl w dziale imprezy: http://www.michaeljackson.pl/imprezy.html

Ograniczone miejsce na pewno w klubach.
Obrazek
Awatar użytkownika
AgaMJ

Post autor: AgaMJ »

Ok,bardzo dziękuję :)
I wanna fall with you again
Awatar użytkownika
Jackofanka

Zlot Fanów Michaela Jacksona - Toruń

Post autor: Jackofanka »

Jestem fanką Michaela i szukam osób z okolicy Gorzowa Wlkp. woj.lubuskie, które chcą wybrać się na ten zlot. Ja zamierzam jechać też tylko niestety na 1 dzień ponieważ praca mnie ogranicza. Prawdopodobnie będę mogła zabrać ze sobą 2 osoby samochodem. Zainteresowanych fanów proszę o kontakt pod numerem tel. 607-793-668 pozdrawiam.

Anna(Michael Jackson)
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Rozumiem, to nie rozjaśniło moich wątpliwości, ale będę czekać, może za jakiś czas wszystko się wyjaśni. Dziękuję za odpowiedź ;-)
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Nevermind

Post autor: Nevermind »

Ja na pewno się pojawię, bo jestem z Torunia. ;)
Wanting to be someone else is a waste of the person you are - Kurt Cobain.
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

Oficjalne rozpoczęcie zlotu o godzinie 19:00 w "Naszym Kinie" ul. Podmurna 14. Zlot rozpoczynamy seansem kinowym podczas którego wyświetlony zostanie film "Moonwalker". Z kina przeniesiemy się do klubu "Pod Arsenałem" gdzie o 21:00 rozpoczniemy "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop chapter 1" - w międzyczasie na starówce odbędzie się pokaz Fireshow do muzyki Michaela połączony z choreografią taneczną. Więcej informacji już niebawem na www.michaeljackson.pl Niebawem ruszy także przedsprzedaż biletów oraz rezerwacja miejsc. Fani z Torunia będą mogli zakupić bilety oraz dokonać rezerwacji miejsc m.in. w pubie "Kafefajka" ul. Małe Garbary 1/3 (u barmanów) natomiast reszta uczestników zlotu będzie mogła nabyć bilety i rezerwacje za pośrednictwem strony www.michaeljackson.pl
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Ojj Damian podsycasz atmosferkę :-) zaklepać tam dla mnie bilet!! :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Jeśli moglabym prosić to o uścislenie kiedy dokladnie ma być pokaz tanczny....bo w międzyczasie tzn. kiedy ? o której ?

i taka mala sugestia...dlaczego Moonwalker ? film bardziej o dzieciach i Michaelu taka bajka ( co nie znaczy,że nie lubie Moonwalkera) nie lepiej w tym dniu upamiętnić Michael'a np.THIS IS IT albo PRIVATE HOME MOVIES ?
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
damian1985

Nie ma wyznaczonej jeszcze konkretnej godziny pokazu fireshow. Kwestią decyzyjną w tej sprawie będzie oczywiście pogoda - musi zapaść zmierzch, by ogień dał taki efekt - jaki jest planowany. Co do pytania "dla czego Moonwalker". Założeniem seansu jest wyświetlenie jednego filmu fabularnego i jednego koncertu. Wyświetlenie "This Is It", który pare miesięcy temu i tak gościł na akrenach kin wiązałoby się ze zmianą założenia na "emisję dwóch koncertów". Na piątek przewidziano zatem "Moonwalker", natomiast na sobotę "Dangerous Tour Live In Bucharest".
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

damian1985 pisze: Na piątek przewidziano zatem "Moonwalker", natomiast na sobotę "Dangerous Tour Live In Bucharest".
aha rozumiem...no to świetnie ! DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ...!
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
damian1985

UWAGA !!! WAŻNA INFORMACJA !!!

Rusza przedsprzedaż biletów na pierwszy dzień zlotu "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop". Bilety w cenie 12 PLN można zakupić bezpośrednio u organizatora eventu - tel. 793 25 75 15 oraz za pośrednictwem portalu www.michaeljackson.pl

Już niebawem do grona pośredników sprzedaży dołączą m.in.
Pub "Kafefajka" w Toruniu - ul. Małe Garbary 1/3

UWAGA !!!

Bilety sprzedawane w przedsprzedaży upoważniają do wstępu na klubową część zlotu. Bilety upoważniające do wstępu na seanse kinowe można będzie zakupić w kasie "Naszego Kina" w dniu seansu w cenie 10 zł.

W NAJBLIŻSZYM CZASIE

Przedsprzedaż biletów upoważniających do uczestnictwa w drugim dniu zlotu - części klubowej, oraz rezerwacje stolików na cały zlot.

ILOŚĆ BILETÓW OGRANICZONA
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Na jakiej to działa zasadzie? "rezerwacje stolików na cały zlot" ..... bo ja jadę do trounia na całe trzy dni i może będę zainteresowana.
Obrazek
ODPOWIEDZ