Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ
- Anna_Michael
A ja mam pytanie. Już je zadałam, ale jakoś nikt nie odpowiedział. O której godzinie rozpoczyna się ten zlot? I gdzie dokładnie, w Toruniu, ale gdzie? I czy trzeba się komuś zapisywać żeby mieć miejsce, bo nie wiem. Bardzo proszę o odpowiedź.
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

O tym oczywiście będzie jeszcze mowa i będzie to podane w odpowiednim czasie tu na forum a przede wszystkim na stronie www.michaeljackson.pl w dziale imprezy: http://www.michaeljackson.pl/imprezy.htmlAnna_Michael pisze:A ja mam pytanie. Już je zadałam, ale jakoś nikt nie odpowiedział. O której godzinie rozpoczyna się ten zlot? I gdzie dokładnie, w Toruniu, ale gdzie? I czy trzeba się komuś zapisywać żeby mieć miejsce, bo nie wiem. Bardzo proszę o odpowiedź.
Ograniczone miejsce na pewno w klubach.
- Jackofanka
Zlot Fanów Michaela Jacksona - Toruń
Jestem fanką Michaela i szukam osób z okolicy Gorzowa Wlkp. woj.lubuskie, które chcą wybrać się na ten zlot. Ja zamierzam jechać też tylko niestety na 1 dzień ponieważ praca mnie ogranicza. Prawdopodobnie będę mogła zabrać ze sobą 2 osoby samochodem. Zainteresowanych fanów proszę o kontakt pod numerem tel. 607-793-668 pozdrawiam.
Anna(Michael Jackson)
Anna(Michael Jackson)
- Anna_Michael
- damian1985
Oficjalne rozpoczęcie zlotu o godzinie 19:00 w "Naszym Kinie" ul. Podmurna 14. Zlot rozpoczynamy seansem kinowym podczas którego wyświetlony zostanie film "Moonwalker". Z kina przeniesiemy się do klubu "Pod Arsenałem" gdzie o 21:00 rozpoczniemy "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop chapter 1" - w międzyczasie na starówce odbędzie się pokaz Fireshow do muzyki Michaela połączony z choreografią taneczną. Więcej informacji już niebawem na www.michaeljackson.pl Niebawem ruszy także przedsprzedaż biletów oraz rezerwacja miejsc. Fani z Torunia będą mogli zakupić bilety oraz dokonać rezerwacji miejsc m.in. w pubie "Kafefajka" ul. Małe Garbary 1/3 (u barmanów) natomiast reszta uczestników zlotu będzie mogła nabyć bilety i rezerwacje za pośrednictwem strony www.michaeljackson.pl
Jeśli moglabym prosić to o uścislenie kiedy dokladnie ma być pokaz tanczny....bo w międzyczasie tzn. kiedy ? o której ?
i taka mala sugestia...dlaczego Moonwalker ? film bardziej o dzieciach i Michaelu taka bajka ( co nie znaczy,że nie lubie Moonwalkera) nie lepiej w tym dniu upamiętnić Michael'a np.THIS IS IT albo PRIVATE HOME MOVIES ?
i taka mala sugestia...dlaczego Moonwalker ? film bardziej o dzieciach i Michaelu taka bajka ( co nie znaczy,że nie lubie Moonwalkera) nie lepiej w tym dniu upamiętnić Michael'a np.THIS IS IT albo PRIVATE HOME MOVIES ?

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- damian1985
Nie ma wyznaczonej jeszcze konkretnej godziny pokazu fireshow. Kwestią decyzyjną w tej sprawie będzie oczywiście pogoda - musi zapaść zmierzch, by ogień dał taki efekt - jaki jest planowany. Co do pytania "dla czego Moonwalker". Założeniem seansu jest wyświetlenie jednego filmu fabularnego i jednego koncertu. Wyświetlenie "This Is It", który pare miesięcy temu i tak gościł na akrenach kin wiązałoby się ze zmianą założenia na "emisję dwóch koncertów". Na piątek przewidziano zatem "Moonwalker", natomiast na sobotę "Dangerous Tour Live In Bucharest".
aha rozumiem...no to świetnie ! DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ...!damian1985 pisze: Na piątek przewidziano zatem "Moonwalker", natomiast na sobotę "Dangerous Tour Live In Bucharest".

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- damian1985
UWAGA !!! WAŻNA INFORMACJA !!!
Rusza przedsprzedaż biletów na pierwszy dzień zlotu "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop". Bilety w cenie 12 PLN można zakupić bezpośrednio u organizatora eventu - tel. 793 25 75 15 oraz za pośrednictwem portalu www.michaeljackson.pl
Już niebawem do grona pośredników sprzedaży dołączą m.in.
Pub "Kafefajka" w Toruniu - ul. Małe Garbary 1/3
UWAGA !!!
Bilety sprzedawane w przedsprzedaży upoważniają do wstępu na klubową część zlotu. Bilety upoważniające do wstępu na seanse kinowe można będzie zakupić w kasie "Naszego Kina" w dniu seansu w cenie 10 zł.
W NAJBLIŻSZYM CZASIE
Przedsprzedaż biletów upoważniających do uczestnictwa w drugim dniu zlotu - części klubowej, oraz rezerwacje stolików na cały zlot.
ILOŚĆ BILETÓW OGRANICZONA
Rusza przedsprzedaż biletów na pierwszy dzień zlotu "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop". Bilety w cenie 12 PLN można zakupić bezpośrednio u organizatora eventu - tel. 793 25 75 15 oraz za pośrednictwem portalu www.michaeljackson.pl
Już niebawem do grona pośredników sprzedaży dołączą m.in.
Pub "Kafefajka" w Toruniu - ul. Małe Garbary 1/3
UWAGA !!!
Bilety sprzedawane w przedsprzedaży upoważniają do wstępu na klubową część zlotu. Bilety upoważniające do wstępu na seanse kinowe można będzie zakupić w kasie "Naszego Kina" w dniu seansu w cenie 10 zł.
W NAJBLIŻSZYM CZASIE
Przedsprzedaż biletów upoważniających do uczestnictwa w drugim dniu zlotu - części klubowej, oraz rezerwacje stolików na cały zlot.
ILOŚĆ BILETÓW OGRANICZONA