Spotkania fanów we Wrocławiu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Canario pisze:a jak póżniej po tej bitwie zasiądziecie przy ognisku ? toples?
czy tak zupełnie bez ubranka?
pytam bo to nurtująca sprawa Smile
A chciałbyś dołączyć? :diabel:
Propozycja do przemyślenia. nenene
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

MJwroc pisze:Kto NIE wybiera się do Loftu?
zdecydowanie ja.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Canario pisze:a tak swoją drogą ,wyrazy wspólczucia z powodu powodzi wrockowi i reszcie zalanych terenów w Pl
u mnie na szczęście sucho i gorąco

Cóż, nie jest tak źle jak w 1997 r., choć pan prezydent może w wyborach popłynąć przez ten zalany Kozanów ;] Szczęście że nasza teamowa kozanowska fanka tancerka dotarła do domu z zajęć przed wejściem fali na osiedle, choć od wysiadki z autobusu to już musiała biec :) Najwyżej na następne zajęcia łódką albo pontonem przypłynie ;]

A co do spotkania 25-go- trochę nie rozumiem, po co organizować tak jakby DWA alternatywne spotkania- LOFT i siedzenie dalej na Solnym. Nie zmuszam nikogo do pójścia na naszą imprezę, choć serdecznie zapraszam, bo to nie będzie zwykła dyskoteka z hitami Michaela, ponieważ nasz team robi częśc artystyczną i jest to przecież MEMORY night, upamiętniająca noc, gdzie nie tylko w naszym występie przesłanie Michaela będzie zaprezentowane (ale o tym wkrótce więcej w wątku imprezy). Troche nie rozumiem- ktoś ma zamiar siedzieć od 18 do północy na Solnym? Na jakimś czuwaniu? Nie bardzo w to wierzę, prędzej czy później impreza przenosi się do jakiegoś lokalu, czemu więc nie pójść do LOFTu? Wiem, że osoby niepełnoletnie nie moga tam pójść, ale też z drugiej strony osoby niepełnoletnie chyba nie powinny latać po Wrocławiu w nocy? Majkelowe imprezy organizowane przez kluby (nie tylko we Wrocławiu) to najczęściej fikcja z prędkością jednego Jacksona na godzinę i pijanymi nie-fanami, którzy schodzą z parkietu słysząc Jam, bo nie wiedzą co to, za to pilnie i grzecznie na niego wracają, jak DJ zapuści Sexy Bitch Akona albo inne takie wynalazki (casus Michaelowych imprez w Daytonie i RaBarBarze). Nasza impreza jest organizowana przez nas, czyli fanów, dla fanów i nie jest to zwykła dyskoteka, gdzie będzie się tylko kręcić tyłkiem do Billie Jean czy Smooth Criminala. Bo chcemy, żeby tam też był Michael- człowiek. I będzie.

Nie chcę tym postem nikogo dzielić, bo sama przecież chętnie przyjdę na Solny wczesnym wieczorem, żeby się trochę skupić i pobyć ze wszystkimi, ale boję się, że zaraz zaczniemy się dzielić na tych co "po Solnym idą skakać w rocznicę śmierci" i tych, którzy "godnie upamiętniają go w spokoju i skupieniu". To nie tak. Nevertheless, zapraszam wszystkich na MJ Memory night i do naszego przyklejonego wątku- http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=10496
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

addicted2MJ pisze:
MJwroc pisze:Kto NIE wybiera się do Loftu?
zdecydowanie ja.
ja też nie.
wybaczcie, ale nie mogę, nie będę w nastroju do zabaw...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

No to się ciesze, że mój pomysł się spodobał. A co do Loftu, to ja również odpadam. Nie kwalifikuję się wiekowo.
Poza tym, tak jak powiedziała Aga;
agusiaa_w pisze:nie będę w nastroju do zabaw...
Ostatnio zmieniony sob, 22 maja 2010, 21:37 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
agusiaa_w

Karinko - ja, addicted, raisa i anet mamy wspólne plany na wieczór, przecież nie będziemy kiblować na Solnym do rana ;-) Także damy sobie radę, nie trzeba nam czasu organizować ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

agusiaa_w pisze:Karinko - ja, addicted, raisa i anet mamy wspólne plany na wieczór
Aha rozumiem, w takim razie życze miłej zabawy ;)
Ostatnio zmieniony sob, 22 maja 2010, 21:35 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

agusiaa_w pisze:Karinko - ja, addicted, raisa i anet mamy wspólne plany na wieczór, przecież nie będziemy kiblować na Solnym do rana ;-) Także damy sobie radę, nie trzeba nam czasu organizować ;-)
dokładnie
a o podziały się nie martwcie, to było do przewidzenia w tak trudnym dniu
każdy będzie przeżywać na swój sposób.
Mrkariinko, usuń mnie proszę ze swojej listy.
Ja tylko napisałam, że nie idę do Loftu.
Ostatnio zmieniony sob, 22 maja 2010, 21:23 przez addicted2MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Ja też nie idę do Loftu.

Karinko proszę usuń mnie też ze swojej listy. Nie chcę niepotrzebnych nieporozumień.
To co ja robię jest uzależnione od agusi więc nie wiem sama co ja robię :D
agusiaa_w

Anet18 pisze: To co ja robię jest uzależnione od agusi więc nie wiem sama co ja robię :D
buahahahaha, oj nie wiesz kochana, nie wiesz, ale się dowiesz :diabel:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Cóż, zamieszanie się zrobiło. Nie wiem czy na solnym będe, bo zapewne wszyscy pójdą w swoją strone, ale jeśli zmienie zdanie to oczywiście dam znać.

Pozdrawiam Mrkariinka ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 16 cze 2010, 21:23 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Widzę, że coś się mowa o podziałach robi, czuję potrzebę wtrącenia kilku zdań ode mnie.

Owszem, mam nadzieję, że sporo osób przyjdzie do Loftu, nie będę udawać, że nie. Poniekąd chcę się sprawdzić w nowej roli, sporo tu też ciekawości jaki jest odzew, jeśli będzie zainteresowanie możemy kiedyś organizować druga imprezę, już w innym terminie.
Co do wyboru dnia, to chciałam powiedzieć, że rozumiem osoby, które nie przyjdą, wolą być same, ze znajomymi ale nie w klubie, mają inne plany. Ja sama swego czasu nie pojawiałam się na Solnym, a raczej, szłam tam jak już byłam pewna, że nikogo nie ma. Przeżywałam to na swój sposób.
Ta impreza Loftowa to też żaden przymus, nie ma tu żadnego "wypada albo nie wypada iść", pewnych uczuć nie da się nagiąć pod tłum, każdy wie co sam czuje. A ta impreza to nasza propozycja spędzenia tego wieczoru. Mi sama praca przy niej sprawia wielka satysfakcję, czuję, że Michael nadal żyje, to teraz my przeżywamy za niego obawy związane z występem, radość z tworzenia. To o tym głównie myślałam wtedy, idąc nocą na Solny - zrobić coś takiego ze swoim życiem żeby czuć, że przesłanie Michaela było naprawdę ponadczasowe. Poczuć we własnych żyłach nurt jego krwi, zmaterializować wiarę w jego słowa poprzez czyny. W jego utworach było sporo "my", czuję się tego częścią i próbuję to jakoś wyrazić poprzez działania, na tyle, na ile chcę i mogę.
A że "my" nie jest jednorodne i ilu ludzi tyle koncepcji spędzenia tego wieczoru, to naturalne że nie każdy pójdzie do Loftu. Moja absencja na Solnym też mnie nie odseparowała od fanów. Życzę każdemu, żeby tego wieczoru był tam gdzie chce. Był sobą. To zawsze wychodzi na dobre.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Mjwroc
@neta
raisa
anula_1994
addicted2MJ
give_in_to_me
Klaud
Liberian_Girl1989

Nie chcemy tu niczego nikomu narzucać, po prostu kto chce, może przyjść na 17 na Solny i porozmawiać, spędzić trochę czasu razem.
Może nie ma sensu robić oficjalnych list i programu.
Czas spotkania: od 17
Kto zechce, to zostanie po 19 i będzie świętował. I tyle. Członkowie MJWDT (więc i ja) odchodzą o 19, ale na pewno są osoby które nie mają planów na ten wieczór i chcą pobyć w gronie fanów.

Mrkariinko, jak chciałaś, wypisałam Cię z listy. Ale bardzo by mi było miło gdybyśmy się poznały;)
I nie chcę żeby komukolwiek było przykro i musiał spędzać ten dzień sam.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Dziś spotkanie na pl. Solnym o 17!!!
Pod iglicą.

Ponieważ są mistrzostwa możemy pójść gdzieś indziej. Ja proponuje Wyspę Słodową- jest spokojnie, milo i bezpiecznie- policja patroluje teren;)
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

Nie jestem pewna czy loczek nie jest przypadkiem zamknięty w tej ich "strefie mistrzostw" czy coś...
Gdyby tak było, proponuję chociażby fontannę obok, by się pozbierać do kupy ; )
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
ODPOWIEDZ