MJowitek pisze: O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy.
Moze zechcialabys podzielc sie z nami, ze swoimi przemysleniami o Michaelu po rozmowie z tym utalentowanym czlowiekiem...Z przyjemnoscia bym poczytala....
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
MJowitek pisze: O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy.
Moze zechcialabys podzielc sie z nami, ze swoimi przemysleniami o Michaelu po rozmowie z tym utalentowanym czlowiekiem...Z przyjemnoscia bym poczytala....
Ja również
Tylko jakiś nowy temat trzeba by było chyb założyć, żeby tu w tych nutach tak OT nie mnożyć
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dzięęęki Buszmen. Widzę , że cie Jowita pogoniła .
Co do nutek. Szkoda w sumie , że tylko partia wokalna jest zapisana.
No ale mam baze , którą bede sobie przerabiać.
Rytm trzeba będzie przerobić bo jest do granic uproszczony...
No i jeszcze muszę jeszcze instrumenty wydłubać...
Może uda mi się to wszystko wydłubać i miec caly utwor na papierze.
dawid.jackson pisze:będę miał co grać na moim pianinku
Grasz na pianinku? super! ja gram na skrzypcach :D Mój brat wymiata na fortepianie. Ja już pare razy grałam ze słuchu MJ'a ale fajnie mieć też i nutki Zaraz sciągne
Janet Jackson ;) pisze:a u mnie sie nie da sciagnac
Wszystko działa dobrze. Nie wiem w czym tkwi błąd. Ja na początku też nie umiałem sobie tego ściągnąć bo nie umiałem ściągać z rapida, ale nie dawno się nauczyłem. Wystarczy nacisnąć free a potem wpisać kod i ściągnąć. Spróbuj jeszcze raz.
Asieńka =D pisze:Ja już pare razy grałam ze słuchu MJ'a
Ja robię to bardzo często.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?