Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Jasne tyle że wstęp do Pewexu jak mi wiadomo jest od 21 roku życia...a ja mam dopiero 18 :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Da się to obejść...
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Kiedy będzie jakaś imprezka w Łodzi :D
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

DirtyLily pisze:Kiedy będzie jakaś imprezka w Łodzi :D
Przeczytaj dobrze powyższe strony i dopiero pytaj ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

DirtyLily
Najbliższa impreza zorganizowana przez członków MJPT <czytaj Maxx :D> odbędzie się w lipcu jeśli się nie mylę, kolejna to oczywiście MJowisko <organizowane przez Kingę> :)

A jeśli chodzi o imprezy, to Renata napisała wcześniej, że 3 czerwca będzie imprezka :)

Zachęcam jednak do regularnego śledzenia wątku łódzkiego :)
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

wczesniej nie zagłębiałam się w ten temat ... :P

Nigdy nie mogłam się wybrać na MJowisko... w tym roku chciałabym tam być o ile będzie taka możliwość... teraz zacznę śledzić ten wątek :P
fanką MJ'a jestem już od wielu lat ale jakoś wcześniej nie myślałam o pojawianiu się na tego typu imprezach czy zlotach- teraz nadrabiam :P

Dzieki za odpiwedź :*
Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Elen pisze:oczywiście MJowisko
Agnieszko w jednym z tematów Tancerz napisał, że Kinga nie będzie organizować już zlotów. :nerwy: Bardzo się tym przejęłam i zadaję sobie pytanie :''Co teraz?''. Niestety nic nam nie pozostaje, jak bacznie śledzić tematy spotkań i czekać na informacje od matki MJówki...oby pozytywne !
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

ekhmmm mała poprawka bo ktoś mnie tu źle zrozumiał ;-) napisałem że 25.06 Kinga o ile mi wiadomo nic nie organizuje tak jak w innych miastach w tym dniu ale zlot Ogólnopolski w Łodzi w urodziny MJ na pewno się odbędzie ;) więc spokojnie bez paniki :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

To jak z tym PEWEXEM w końcu? W Boże ciało, czy xx.07 bo juz sama nie wiem?

Przyjeżdżam do Łodzi wlaśnie w Boże Ciało i zamiast opychać się opłatkami (jak to w Boże Ciało) i kiełbasą z grilla chętnie wypiję parę soczków przy muzyce MJ. Swoją drogą, to Boże Ciało w kontekście Michaela cudownie pasuje (tak mi sie skojarzyło, bo właśnie jestem po comiesięcznej modlitwie,25 dnia miesiąca) :-)
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
vkmaxx

Impreza w PEWEXie planowana jest na czwartek, 9 lipca, czyli na 2 dni przed rocznicą spotkania na pasażu...
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
Czyli informacja, którą podała Renata na temat imprezy 3 czerwca jest rozumiem nieaktualna ??
Hmmm...jeśli tak jest to w sumie chyba dobrze, bo wydaje mi się, że niewiele osób by przyszło (no bo dłuuuuugi weeekend i te sprawy :) )
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Super, 9 lipca akurat mam imieniny !!! :dance:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Elen pisze:vkmaxx
Czyli informacja, którą podała Renata na temat imprezy 3 czerwca jest rozumiem nieaktualna ??
Hmmm...jeśli tak jest to w sumie chyba dobrze, bo wydaje mi się, że niewiele osób by przyszło (no bo dłuuuuugi weeekend i te sprawy :) )
To dobre pytanie ale do Renaty :)
Awatar użytkownika
bj

vkmaxx pisze:
Elen pisze:vkmaxx
To dobre pytanie ale do Renaty :)
No tak, tylko że Renata milczy :-( A ja bym chętnie poszła i 3 czerwca i 9 lipca.
A przepraszam, czy 25go czerwca w Łodzi, to cos w ogóle będzie, czy tylko u ojca Rydzyka w Toruniu?
Awatar użytkownika
kubawalter

Słuchajcie zbliża się powoli pierwsza rocznica śmierci Michaela...macie jakis pomysł co w ten dzien robic ???
Obrazek
ODPOWIEDZ