Spotkania fanów w Łodzi
- kubawalter
- kubawalter
DirtyLily
Najbliższa impreza zorganizowana przez członków MJPT <czytaj Maxx :D> odbędzie się w lipcu jeśli się nie mylę, kolejna to oczywiście MJowisko <organizowane przez Kingę> :)
A jeśli chodzi o imprezy, to Renata napisała wcześniej, że 3 czerwca będzie imprezka :)
Zachęcam jednak do regularnego śledzenia wątku łódzkiego :)
Najbliższa impreza zorganizowana przez członków MJPT <czytaj Maxx :D> odbędzie się w lipcu jeśli się nie mylę, kolejna to oczywiście MJowisko <organizowane przez Kingę> :)
A jeśli chodzi o imprezy, to Renata napisała wcześniej, że 3 czerwca będzie imprezka :)
Zachęcam jednak do regularnego śledzenia wątku łódzkiego :)
wczesniej nie zagłębiałam się w ten temat ... :P
Nigdy nie mogłam się wybrać na MJowisko... w tym roku chciałabym tam być o ile będzie taka możliwość... teraz zacznę śledzić ten wątek :P
fanką MJ'a jestem już od wielu lat ale jakoś wcześniej nie myślałam o pojawianiu się na tego typu imprezach czy zlotach- teraz nadrabiam :P
Dzieki za odpiwedź :*
Nigdy nie mogłam się wybrać na MJowisko... w tym roku chciałabym tam być o ile będzie taka możliwość... teraz zacznę śledzić ten wątek :P
fanką MJ'a jestem już od wielu lat ale jakoś wcześniej nie myślałam o pojawianiu się na tego typu imprezach czy zlotach- teraz nadrabiam :P
Dzieki za odpiwedź :*

Agnieszko w jednym z tematów Tancerz napisał, że Kinga nie będzie organizować już zlotów.Elen pisze:oczywiście MJowisko

مايكل جاكسون
ekhmmm mała poprawka bo ktoś mnie tu źle zrozumiał
napisałem że 25.06 Kinga o ile mi wiadomo nic nie organizuje tak jak w innych miastach w tym dniu ale zlot Ogólnopolski w Łodzi w urodziny MJ na pewno się odbędzie ;) więc spokojnie bez paniki 

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
To jak z tym PEWEXEM w końcu? W Boże ciało, czy xx.07 bo juz sama nie wiem?
Przyjeżdżam do Łodzi wlaśnie w Boże Ciało i zamiast opychać się opłatkami (jak to w Boże Ciało) i kiełbasą z grilla chętnie wypiję parę soczków przy muzyce MJ. Swoją drogą, to Boże Ciało w kontekście Michaela cudownie pasuje (tak mi sie skojarzyło, bo właśnie jestem po comiesięcznej modlitwie,25 dnia miesiąca)
Przyjeżdżam do Łodzi wlaśnie w Boże Ciało i zamiast opychać się opłatkami (jak to w Boże Ciało) i kiełbasą z grilla chętnie wypiję parę soczków przy muzyce MJ. Swoją drogą, to Boże Ciało w kontekście Michaela cudownie pasuje (tak mi sie skojarzyło, bo właśnie jestem po comiesięcznej modlitwie,25 dnia miesiąca)

Remember the beautiful future promise of tomorrow...
No tak, tylko że Renata milczy :-( A ja bym chętnie poszła i 3 czerwca i 9 lipca.vkmaxx pisze:To dobre pytanie ale do Renaty :)Elen pisze:vkmaxx
Czyli informacja, którą podała Renata na temat imprezy 3 czerwca jest rozumiem nieaktualna ??
Hmmm...jeśli tak jest to w sumie chyba dobrze, bo wydaje mi się, że niewiele osób by przyszło (no bo dłuuuuugi weeekend i te sprawy :) )
A przepraszam, czy 25go czerwca w Łodzi, to cos w ogóle będzie, czy tylko u ojca Rydzyka w Toruniu?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
- kubawalter