kto ja?Emperor pisze:a Ty? nadal skora, glany, cwieki, nieuczasene wlosy i cmetarny make up?

Slash jest właśnie zwykłym rockmanem i jakieś wyróżnianie się, kreowanie imageu ma zupełnie gdzieś, on jest jaki jest i nie dba o takie rzeczy jak (już wspomniane) kreowanie swojego wizerunku, to zostawia tzw. "wielkim gwiazdom". Ubiera się dziś dokładnie tak samo, jak wtedy gdy miał 15 lat i pewnie taki pozostanie do śmierci. Dla niego ważna jest tylko i wyłącznie muzyka, granie rock'n'rolla a nie ciuchy.slash to nie ten typ charakteru co axl, wiec mozliwosci na zmiany sa znikome, raczej nie ma wlasnego image'u, a jesli tak to co takiego co wyroznia go wsrod innych? ubiera sie jak zwykly rockman
Nie wiem co się z niektórymi fanami Gunsów dzieje, ale to jest porażka. Ech to, że Tobie się rockowy image nie podoba, to nie znaczy, że innym się nie podoba. 99% artystom rockowym i 99% fanom rocka się on podoba. Nikt nie mówi o ubieraniu się w skóry, ćwieki itp. atrybuty, bo tak ubiera się bardzo znikoma część ludzi i niekoniecznie mająca z rockiem cokolwiek wspólnego. Slash skoro już o nim mowa, na pewno do tych ludzi ubierających się w skóry, glany nie należy. (Widział ktoś kiedykolwiek Slasha w glanach?, bo ja jak długo żyję to nie widziałam).
Oto jak wg mnie powinien wyglądać przyzwoity rockman.
fececi z Velvet Revolver w tym Slash

Ville Valo

Cóż... kończę ten temat. Nie będę się o gusty spierać, bo każdy ma swój, sprawa oczywista. Ja do kreowania "nowego stylu" w rocku a la Axl Rose się nigdy nie przyłaczę, ale chętnie popatrzę sobie na pana Rose i jego wiernych zwolenników unowocześniania wizerunku rockmanów o bluzy hokejowe rozmiar XXL, ale zrobię to zupełnie z boku i...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
tak na marginesie, ogladalas moze koncert gnr z chicago w 1992 ? tam tuz przed wejscie gunsow na scene jest grany taki kawalek ktory podobno nazywa sie "my way", wiesz moze kto go wykonuje?
Sex Pistols.
Tutaj masz jakieś video jak razu pewnego wykonywali tę piosenkę youtube