Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

UWAGA !!!

Rusza przedsprzedaż biletów na drugi dzień zlotu "Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop". Bilety w cenie 12 PLN można zakupić bezpośrednio u organizatora eventu - tel. 793 25 75 15 oraz za pośrednictwem portalu www.michaeljackson.pl
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

wiadomo kiedy będą dostępne rezerwacje na cały zlot?
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Bilety w przedsprzedaży na cały zlot są już dostępne - przedsprzedaż trwa. Co do rezerwacji stolików - na dniach.
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

Skoro nie ma ograniczeń wiekowych, z tego co zdołałam wyczytać pomiędzy, ekhem, niepotrzebnymi postami, to ja na pewno się pojawię. Tylko trzeba będzie sobie nocleg załatwić raczej, nie inaczej.
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Lauren pisze:Skoro nie ma ograniczeń wiekowych, z tego co zdołałam wyczytać pomiędzy, ekhem, niepotrzebnymi postami, to ja na pewno się pojawię. Tylko trzeba będzie sobie nocleg załatwić raczej, nie inaczej.
AgaMJ pisze: Mam pytanie: czy ktoś z Was wie,czy są tam ograniczenia wiekowe? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
777 pisze: Dla imprez plenerowych nie ma, natomiast dla imprez klubowych są od 18.
Ale myślę że jak przyniesiesz zgodę rodziców (Damian pisał o tym w wątku poprzednich imprez) to będzie Ok
Czy mam rację Panie Damianie? Jeśli coś pomieszałem to proszę mnie poprawić
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Tak moi drodzy - oczywiście Erwin ma rację. Wstęp na klubową część zlotu mają osoby pełnoletnie. Osoby niepełnoletnie obowiązuje okazanie przy wejściu bileterce oświadczenia o następującej treści:

"Ja (imię i nazwisko opiekuna) legitymujący/a się dowodem osobistym (seria i numer dowodu), wyrażam zgodę na udział mojego nieletniego dziecka w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona "Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP". Tym samym oświadczam, że biorę na siebie pełną odpowiedzialność za moje dziecko a tym samym z odpowiedzialności zwalniam organizatora zlotu.

Data i podpis opiekuna"

Bez takich oświadczeń osoby nieletnie nie będą wpuszczane, no chyba, że przyjdą z prawnym opiekunem.

UWAGA WAŻNA INFORMACJA

Uległ zmianie nr telefonu pod którym prowadzona jest przedsprzedaż biletów oraz rezerwacja stolików. Aktualny numer to 530 045 875
Awatar użytkownika
DirtyLily

A czy wiadomo już coś na temat niedzieli? co się będzie działo? Będą jakieś bilety na niedzielę?

Zalezy mi na tych informacjach, bo musze wiedzieć jak sobie zarezerwować hotel. No i nie wiem czy zamawiać już bilety bo jeśli będą jakieś na niedziele to kupiłabym razem.

Aha i jeszcze jedno. Czy bilety do kina na Moonwalkera i Live in Bucharest będą dostępne w sprzedaży internetowej?
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Niedziela będzie dniem na tzw. odsapnięcie po piątkowo-sobotnich szaleństwach. Tego dnia wybierzemy się wspólnie na starówkę i powspominamy to i owo. Więc jak widać - dzień bardzo "lajtowy". Co do biletów na seanse kinowe - będą one dostępne tylko i wyłącznie w kasie kina w dniu seansu - nie będą dostępne w przedsprzedaży internetowej.
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Ponawiam pytanie jak na razie bez odpowiedzi. Będą jakieś bilety na niedzielę? Bo chciałam już rezerwować, ale jak będą to poczekam i zarezerwuję razem na cały zlot.
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Aha, ok. Dzięki za informacje ;)
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyLily

jeszcze się upewnię- czyli płacąc te 24 zł (za dwa dni) to są wejściówki do klubu razem z rezerwacją stolika czy bez?
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

DirtyLily pisze:jeszcze się upewnię- czyli płacąc te 24 zł (za dwa dni) to są wejściówki do klubu razem z rezerwacją stolika czy bez?
Wydaje mi się, że bez. Rezerwację musisz zrobić dodatkowo (przynajmniej tak mi się wydaje) :-) :mj:
Awatar użytkownika
damian1985

Rezerwacja stolika to już kwestia indywidualna. Rezerwując bilety rezerwujesz, jak sama nazwa wskazuje - bilety ;-)
Awatar użytkownika
DirtyLily

No ok (własnie tak myślałam, jednak wolałam się upewnić, bo czasem jest jakieś ukryte dno :smiech: glupija ). W takim razie jak zarezerwować stolik?
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Musisz zadzwonić bezpośrednio do Agencji Eventowej i Konferansjerów G-POINT EVENTS, która jest organizatorem zlotu - tel. 530 045 875 ;-)
ODPOWIEDZ