Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ
- damian1985
- damian1985
Lauren pisze:Skoro nie ma ograniczeń wiekowych, z tego co zdołałam wyczytać pomiędzy, ekhem, niepotrzebnymi postami, to ja na pewno się pojawię. Tylko trzeba będzie sobie nocleg załatwić raczej, nie inaczej.
AgaMJ pisze: Mam pytanie: czy ktoś z Was wie,czy są tam ograniczenia wiekowe? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
Czy mam rację Panie Damianie? Jeśli coś pomieszałem to proszę mnie poprawić777 pisze: Dla imprez plenerowych nie ma, natomiast dla imprez klubowych są od 18.
Ale myślę że jak przyniesiesz zgodę rodziców (Damian pisał o tym w wątku poprzednich imprez) to będzie Ok
- damian1985
Tak moi drodzy - oczywiście Erwin ma rację. Wstęp na klubową część zlotu mają osoby pełnoletnie. Osoby niepełnoletnie obowiązuje okazanie przy wejściu bileterce oświadczenia o następującej treści:
"Ja (imię i nazwisko opiekuna) legitymujący/a się dowodem osobistym (seria i numer dowodu), wyrażam zgodę na udział mojego nieletniego dziecka w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona "Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP". Tym samym oświadczam, że biorę na siebie pełną odpowiedzialność za moje dziecko a tym samym z odpowiedzialności zwalniam organizatora zlotu.
Data i podpis opiekuna"
Bez takich oświadczeń osoby nieletnie nie będą wpuszczane, no chyba, że przyjdą z prawnym opiekunem.
UWAGA WAŻNA INFORMACJA
Uległ zmianie nr telefonu pod którym prowadzona jest przedsprzedaż biletów oraz rezerwacja stolików. Aktualny numer to 530 045 875
"Ja (imię i nazwisko opiekuna) legitymujący/a się dowodem osobistym (seria i numer dowodu), wyrażam zgodę na udział mojego nieletniego dziecka w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona "Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP". Tym samym oświadczam, że biorę na siebie pełną odpowiedzialność za moje dziecko a tym samym z odpowiedzialności zwalniam organizatora zlotu.
Data i podpis opiekuna"
Bez takich oświadczeń osoby nieletnie nie będą wpuszczane, no chyba, że przyjdą z prawnym opiekunem.
UWAGA WAŻNA INFORMACJA
Uległ zmianie nr telefonu pod którym prowadzona jest przedsprzedaż biletów oraz rezerwacja stolików. Aktualny numer to 530 045 875
A czy wiadomo już coś na temat niedzieli? co się będzie działo? Będą jakieś bilety na niedzielę?
Zalezy mi na tych informacjach, bo musze wiedzieć jak sobie zarezerwować hotel. No i nie wiem czy zamawiać już bilety bo jeśli będą jakieś na niedziele to kupiłabym razem.
Aha i jeszcze jedno. Czy bilety do kina na Moonwalkera i Live in Bucharest będą dostępne w sprzedaży internetowej?
Zalezy mi na tych informacjach, bo musze wiedzieć jak sobie zarezerwować hotel. No i nie wiem czy zamawiać już bilety bo jeśli będą jakieś na niedziele to kupiłabym razem.
Aha i jeszcze jedno. Czy bilety do kina na Moonwalkera i Live in Bucharest będą dostępne w sprzedaży internetowej?

- damian1985
Niedziela będzie dniem na tzw. odsapnięcie po piątkowo-sobotnich szaleństwach. Tego dnia wybierzemy się wspólnie na starówkę i powspominamy to i owo. Więc jak widać - dzień bardzo "lajtowy". Co do biletów na seanse kinowe - będą one dostępne tylko i wyłącznie w kasie kina w dniu seansu - nie będą dostępne w przedsprzedaży internetowej.
- Anna_Michael
- Anna_Michael
- damian1985
- damian1985