Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Podium ABC bez tytułowej piosenki? Toż to się nie godzi. Ech...Niezbadane są wybory forumowiczów
The Love You Save po raz kolejny. I tak wdrapała się na pudło, chociaż u mnie na to nie zasłużyła, więc ten brąz niech jej wystarczy.
The Love You Save po raz kolejny. I tak wdrapała się na pudło, chociaż u mnie na to nie zasłużyła, więc ten brąz niech jej wystarczy.
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
Głos ponownie na The Love You Save.
Szkoda, że ABC odpadło...Moscan pisze:ABC mimo swojej banalności nie jest tak nudne jak The Love You Save, gdzie jest po prostu nudno. W ABC jest do tego świetny podkład, który bardzo mnie urzekł. Pierwsze miejsce na Billboard o czymś świadczy?
Szatan opanował NOAnnie Jackson pisze: 666 strona.
Ostatnio zmieniony pt, 28 maja 2010, 22:27 przez Moscan, łącznie zmieniany 2 razy.
Pod trzecią literą abecadła, C - uplasuje się The Love You Save.
Liczby parzyste i retoryczne pytanie:
Liczby parzyste i retoryczne pytanie:
, to ścisła czołówka ABC.songbird pisze:(...) któż to może wiedzieć, dlaczego kocha?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Annie Jackson
Wahałam się pomiędzy 2-4-6-8, a The Love You Save. Obie są genialne. Uwielbiam 2-4-6-8, zakochałam się w tej piosence od razu, gdy ją usłyszałam. jednak The Love You Save łapie mnie za serce. Nie mam jednak żadnego innego wytłumaczenia niż to, że kieruje mną sentyment. Może wynika to z tego, że uparcie była przez Michaela wykonywana (coś w tym jest). Nie wyobrażam sobie ABC bez The Love You Save. Dlatego z ogromnym bólem serca, ale jednak... 2-4-6-8.
666 strona.
666 strona.
- Man in the mirror