To za linię melodyczną, która ostatnio często mnie drażni jak mam zły humor
Zważywszy na moje jasnowidzkie talenty wieszczę, że tym razem odpadnie to na co zagłosowałam. Bo przecież nie może odpaść piękna i wdzięczna dziecięca pioseneczka. Zwłaszcza, że matematyki należy uczyć się od małego, bo znowu jest obowiązkowym przedmiotem na maturze. Proszę to uwzględnić i szlifować liczenieLika pisze:przyznaj się. Z Ciebie jakaś wróżka-czarodziejka. Skąd wiedziałaś?
Erna Shorter pisze:Serce mi krwawi... jeszcze bardziej cierpię... Głosuję na przeraźliwe jęki...
cicha pisze:Pod trzecią literą abecadła, C - uplasuje się The Love You Save.
Pierwszy, pierwszy... ja tu jestem od podliczania, nie od głosowaniaMan in the mirror pisze: I wreszcie pierwszy znowu (znaczy drugi xD)
Likuś rozwaliłaś mnie po prostu.Lika pisze:Erna Shorter pisze:Serce mi krwawi... jeszcze bardziej cierpię... Głosuję na przeraźliwe jęki...
Ernuś, z tego co napisałaśwynika, że... utwór działa na Ciebie tak, jak na rasowego wampira powinna działać jego ulubiona piosenka
![]()
Sama krwista słodycz po prostu, ale głosuj dzielnie dalej, wytrwałość (podobno) popłaca :]
To byłoby bardzo ciekawe podsumowanie Aniucicha pisze: Don't Know Why I Love You - Przeszywa, miażdży, obezwładnia, przyprawia o dreszcze...itp...ile jest takich utworków, z czasów Motown, wykonanych przez Michaela i TJ5, działających w ten sposób na słuchacza? Przydałoby się zrobić drobne podsumowanie w tym zakresie.
Nie będzie chyba niczego trzeba wałkować, bo do głosowania trafią piosenki ogólnie znane i nie lubiane.Co mamy przesłuchac ?