Ciekawostki i nowostki z królestwa fanów..

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.

Jak oceniasz stronę główną MJTEAM.PL?

Najlepsza w sieci!
13
21%
Super.
19
31%
Lepsza od poprzedniej.
8
13%
Taka sobie.
16
26%
Beznadzieja.
6
10%

Liczba głosów: 62

Detox

Ciekawostki i nowostki z królestwa fanów..

Post autor: Detox »

Zapraszam wszystkich użytkowników MJPT do królestwa fanów Michaela Jacksona!

MJTEAM.PL

Intro strony: http://www.youtube.com/watch?v=xBkoiLeh1K4 :mj:

Obrazek

Strona zawiera niemal wszystko czego fan MJ'a mógłby zapragnąć - między innymi
1. Newsy
2. Michaelopedia czyli encyklopedia Michaela Jacksona
(wiki.mjteam.pl)
3. Biografia
4. Dyskografia
5. Nagrody
6. Złote Myśli
7. Książki i Artkuły w PDFie
8. Teksty Piosenek (Polskie i Angielskie)
9. Teledyski
10. Muzyka
11. Koncerty
12. Filmy
13. Gry
14. Galeria
15. Download
I wiele więcej!

Oczywiście głównym elementem serwisu jest forum na ,które serdecznie zapraszam. Odrazu mówie - kosztem lepszej atmosfery napewno jest więcej SPAMu.. ;-)

Oczywiście to tylko ćwierć moich pomysłów została zrealizowana. Gdzieś głęboooko w planach ,które mają jeszcze milion lat świetlnych to stanu realizacji mam większe projekty.. Głównymi z nich są:
-Totalnie zmajkelizowana internetowa gra przeglądarkowa ;-) (coś jak plemiona , gladiatus , travian itd.)
-Radio internetowe (coś jak MJTUNES)
Oczywiście nie zapewniam ,że zostaną zrealizowane kiedykolwiek ale zapraszam do wyrażania opini dot. tych pomysłów.

Tak więc zapraszam wszystkich na nową stronę http://mjteam.pl/.
Sporo się z nią napracowałem ,więc chciałbym ,żeby została ona doceniona a jeżeli nie to chociaż porządnie skrytykowana.[/b]
Ostatnio zmieniony pt, 21 sty 2011, 21:44 przez Detox, łącznie zmieniany 18 razy.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Właśnie się zajestrowałam, ponieważ uważam, że to forum naprawdę jest fajne. Pozdrawiam !
Detox

Zosia-MJ pisze:Właśnie się zajestrowałam, ponieważ uważam, że to forum naprawdę jest fajne. Pozdrawiam !
Twoje konto zostało już zaakceptowane. ;-)
Zapraszam do korzystania z niego ;-)
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

To ja się wypowiem. Bardzo podoba mi się szata graficzna, wygląda naprawdę profesjonalnie, rewelacyjny pomysł połączenia czerni ze złotym kolorem, gratuluję pomysłu. Ja już tam od jakiegoś czasu jestem więc rejestrować się nie muszę ;) O ile pamiętam poprzednia odsłona strony była w kolorach pomarańczowych. Jakby co wiesz gdzie mnie szukać ;)

Pozdrowienia :mj:
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Detox

http://www.youtube.com/watch?v=83dl6mLeOGU - Nowe intro strony! Trochę się z nim narobiło ale chyba wyszło całkiem nieźle ;-) Tylko youtube zjechało mi troche jakość - w orginale miałem w HD..
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

oczywiście się rejestruje...widzę,że szata graficzna forum :mj: rewelacja...zobaczymy jeszcze jaka atmosfera forum
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Detox

Z okazji 1 urodzin strony ,które mają miejsce dzisiaj postanowiłem wydać całkowicie nową stronę :-)
Obrazek
Starałem się zrealizować większość swoich pomysłów. Strona jest bardzo multimedialna - znajdują się na niej chyba wszystkie możliwe multimedia od muzyki Michaela i jej remixów poprzez teledyski , koncerty , filmy , gry dochądząc do galerii. Znajdują się także długo oczekiwane teksty piosenek.

Tak więc zapraszam wszystkich na nową stronę http://mjteam.pl/.
Sporo się z nią napracowałem ,więc chciałbym ,żeby została ona doceniona a jeżeli nie to chociaż porządnie skrytykowana.

Pozdrawiam i oczywiście zapraszam do rejestracji na forum ;-)
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Mi osobiście strona bardzo się podoba. W przeciwieństwie do poprzedniej jest bardziej czytelna i przejrzysta. Chociaż mogłoby być więcej tych slideshow'sów (czy jakoś tak... xD ).
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Detox

MJ-fanka pisze:Mi osobiście strona bardzo się podoba. W przeciwieństwie do poprzedniej jest bardziej czytelna i przejrzysta. Chociaż mogłoby być więcej tych slideshow'sów (czy jakoś tak... xD ).
Heh. Chętnie je dorobie tylko kompletnie nie mam pojęcia ,gdzie w silniku strony została umieszczona funkcja slideshow.. Szukałem już kilkoma wyszukiwarkami i jedyny kod slideshow znalazło w javascripcie ,na których nie znam się zbytnio jeszcze.
MJKing Club

Post autor: MJKing Club »

strona super wygląd bardzo nowoczesny lepszy od poprzedniej :) Mam tylko jedna małą uwagę :) Pomysł z teledyskami został zdublowany :) więc za to mały minusik a tak to pozytywnie
Detox

MJKing Club pisze:strona super wygląd bardzo nowoczesny lepszy od poprzedniej :) Mam tylko jedna małą uwagę :) Pomysł z teledyskami został zdublowany :) więc za to mały minusik a tak to pozytywnie
:smiech:
Teledyski miałem już na starej stronie mjfun.cba.pl rok temu. Więc to ty ode mnie zdublowałeś pomysł w woli ścisłosci nenene
MJKing Club

Post autor: MJKing Club »

Tyle ze ja na Twoja strone nie wchodzilem wtedy :P
Detox

Dodałem do strony kolejne działy tzn. Złote Myśli oraz Do czytania gdzie można znależć w pdfie takie książki jak Moonwalk , Dancing the Dream czy Michael Jackson: For The Record ;-)

Zapraszam wszystkich do komentowania nowego wyglądu strony bo nie wiem czy tak zostawiać czy jeszcze coś udoskonalać ;-)
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Detox, dlaczego strona nie działała przez jakiś czas?
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Detox

MJ-fanka pisze:Detox, dlaczego strona nie działała przez jakiś czas?
Był problem z bazą danych ale wszystko zostało już naprawione ;-)

Jak możecie zauważyć mamy nowego bannera ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ