Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

Ja sprawiłam sobie jakiś czas temu czarny kapelusz i z dumną go noszę. :D Mam też jedną marynarkę w "Michaelowym stylu" i sweter z cekinami podobny nieco do tego ze scenicznej wersji "Billie Jean".

Kiedy ostatnio przyszłam do dziadków w kapeluszu, mój dziadek powitał mnie słowami "Cześć Michael" ;-)
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

jak już ktoś napisał,fajne są gadżety tajniaki,ja mam na dokumentach naklejkę z MJ'em i to mi wystarczy ;3 ze strojem się nie afiszuję,jeżeli chodzi o kapelusz,który jak widzę dużo osób nosi to zdecydowanie wolę melonik z którym się rzadko rozstaję.

-> post edytowany.
mav.
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

w Zarze są oryginalne koszulki z Michaelem! 3 wzory: Bad, Bille Jean i Buty MJ.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
drewno23

Post autor: drewno23 »

bj pisze:w Zarze są oryginalne koszulki z Michaelem! 3 wzory: Bad, Bille Jean i Buty MJ.
Męskie czy żeńskie?
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

W sklepie House są Fedrory ala Michael albo Justin...
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
herbata_wymiata

Post autor: herbata_wymiata »

Jak dla mnie "michaelowy" ubiór to bomba ;). Oczywiście, zależy w jakim stylu (ten z BAD jest najlepszy- buntownik, hehe), bo mokasyn w życiu nie założę, ale na ogół fajny. Szczególnie podobają mi się kapelusze.
Jak na razie, bliżej mi do stylu MJ w wersji codziennej :D

Nie ubieram się podobnie jak on (Boże jeszcze żeby takie ciuchy do mnie pasowały :)) ale baardzo bym chciała i chyba to zrealizuję.... powolutku, powolutku :))) Oczywiście nie chodzi o całkowite zrzynanie wyglądu- to już przesada. Drobne akcenty i dodatki są w sam raz.
A tak na marginesie, ciekawy temacik ;-)

Pozdrówka :mj:
"I don't like talk that much, hehehaha"
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Ja to tylko biale skarpety do czarnych spodni i butów. Mama zawsze się śmieje i mówi: "przebieraj skarpety bo wyglądasz jak Michael Jackson!" A ja mówię "no i dobrze". :-)
Awatar użytkownika
Spidey

Post autor: Spidey »

MJwroc pisze:
Spidey pisze: Sweter - mimo, że sweter, to podobny do skórzanej kurtki typu "Beat It", tyle, że czarny.
Jak sweter, w dodatku czarny, może być podobny do kurtki Beat it?

Może, jeżeli jest rozpinany, ma wysoki kołnierz i miejsca na ramionach i na plecach u góry są z innego, "nieswetrowego" materiału. A poza tym kurtka z Beat It istnieje także w wersji czarnej.
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Co prawda na co dzień nie chodzę ubrany jak Michael, ale na koniec roku szkolnego postanowiłem, że przyjdę ubrany tak jak Mike podczas wykonywania Dangerous - garnitur, czarny krawacik, biała koszula, spodnie z białym pasem, o mokasynach nie wspominając ;)
Klasa sama w sobie :mj:
Awatar użytkownika
claudiaMJ

Post autor: claudiaMJ »

białe podkoszulki, czarne rurki, wojskowe marynarki itp. kocham poprostu =)
''He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On
The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was
Her Doom''
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

A wiecie gdzie w warszawie mozna kupic militarne kurtki i marynarki w przystepnych cenach?
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Jest taki nowootwarty sklep w Galerii Mokotów - New Look, no i wyprzedaże w Zarze.
W sklepie YOKO są koszulki z MJem, ale jak dla mnie malowidło na nich nie jest zbyt szczęśliwe. Zęby jakieś szare, nos krzywy... ale może komus się spodoba - takie w stylu komiksowym. W tym samym sklepie są torby z Michaelem, dwa rodzaje. W Łodzi ten sklep jest w Manufakturze.
Poza tym dużo a'la Michaelowych kurtek jest z H&M.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Oto co znalazłam w H&M'ie.
Do złudzenia przypomina tę z WATW tylko wersja kobieca :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

Ja chodzę W niebieskiej koszuli, czarnych spodniach ale nie na co dzień.na co dzień noszę rękawice na przedramię z Black Or White :)
Bardzo przyglądam się na zakupie stroju Bad
:>
daria3891

Post autor: daria3891 »

Ta marynarka z H&M przypomina mi raczej torreadora... Ale mniejsza.
Osobiście już nie ubieram białych skarpetek, ani nawet kapelusza... raz, ze zaczął on być za bardzo modny, a dwa, zwyczajnie mnie to znudziło. Może kiedyś się pokuszę o zakup oryginalnej fedorki, ale to najprawdopodobniej nie w najbliższym czasie ;-). Zostały mi jeszcze okulary a'la Ray Bany aviator i wayfarer, ale tych pierwszych nie miałąn na nosie od roku conajmniej.
Co najwyżej, na dzień dzisiejszy, to moje zamiłowanie do czarnych spodni, nie jeansów, a takich zwykłych na kant. I koszule w kratę, które też już coraz rzadziej noszę...
cut that out!
ODPOWIEDZ