Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Marta Wozniak pisze:No, no...wszedzie Cie chca, Kasiu, ogladac- i ja tez chce!
:-o Marta?! :happy:
A ja własnie do Ciebie mail'a posłałam :wariat:
Witaj ponownie w domu :-)
Marta Wozniak pisze:Mozna sie dolaczyc do listy osob oczekujacych na zobaczenie Cie na zywo? Zapraszam do stolicy (Wysp)!
A Ty toś mnie już widziała :party:
Tylko patrzeć się podobno bałaś ;-)
A na Wyspy to.... :nerwy:
Wiesz, że ja chętnie tylko jakoś tak mi to wyjśc ciągle nie może....
Marta Wozniak pisze:I czekam z niecierpliwoscia na filmiki!
Link powyżej :tancze:
A specjalna przesyłka do Twoich łapek już wkrótce- powiedz mi tylko- DVD czy CD-Rom ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Majkel pisze:plik 160 MB - występ M.Dż.* Białystok 2006

www.megaupload.com/?d=4EDQ1A2J

Nie wiem Kasiu kto to wcześniej ściągnął, ale mnie się udało dopiero teraz :party: Dzięki Rafał za ponowne wstawienie linka ;-)
No to idę sobie oglądać... :cool:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Marta Wozniak

Post autor: Marta Wozniak »

Hello!
...w domu? Jak milo! Choc nie za bardzo jestem tu zadomowiona, ale sie staram!
Na filmiki czekam w dowolnej formie, moj laptop czyta wszystko, wiec jak Ci wygodniej i jak im wygodniej to bedzie odczytac. Porobie kopie i przekaze komu trzeba na Visionary Party. Mam nadzieje, ze nastepne party odbedzie sie w Londynie juz z Twoim udzialem. Tylko prosze mi tu nie miec polskich kompleksow!! Bo napewno jestes duzo lepsza niz niejeden sobowtor/tancerz Michaela z tych niby wielkich, zachodnich imprez! A juz serducho to masz napewno w czolowce, bo nie robisz z siebie gwiazdy nabijajac sobie kase jak np taki Navi i welu innych. Nie napadam na Naviego, zeby bylo jasne...Tak ogolnie mowie, ze nie wszyscy to robia od serca, a Ty tak. Fajna jestes! Hi, hi! Tak mi sie jakos chce to dodac! I nie pisz tak, prosze, po nocach!
Marta
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A czy ten link bedzie nadal dostepny tak gdzies powiedzmy, w lipcu albo sierpniu? :wariat:
Bo poki co to ja nie bardzo sciagliwa jestem.
No nic no, odswiezy sie watek najwyzej, lol...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

daj Buszowi aby Ci ściągnął <lol> a dalej już sobie zrobicie co będziecie chcieli (z tym plikiem) :-)
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Marta Wozniak pisze:...w domu? Jak milo! Choc nie za bardzo jestem tu zadomowiona, ale sie staram!
No, bo to taki nowy dom- dopiero trzeba się rozejrzeć, oswoić.... ;-)
Marta Wozniak pisze:...Na filmiki czekam w dowolnej formie, moj laptop czyta wszystko, wiec jak Ci wygodniej i jak im wygodniej to bedzie odczytac.

OK. Przeslę na DVD- jakość się zachowa :-)
Marta Wozniak pisze:...Porobie kopie i przekaze komu trzeba na Visionary Party.
Jakby wpadł Michael to Go uściskaj ode mnie :party:
(A Ty szczęściaro.... :mlotek: )
Marta Wozniak pisze:...Mam nadzieje, ze nastepne party odbedzie sie w Londynie juz z Twoim udzialem.
:knuje: Następne to będzie chyba na urodziny Michael'a- nie ma szans, będę wtedy balangować z MJówkami w Łodzi.
Może byś do nas wpadła, hę? :happy:
Ale Anglicy robią tych imprez od groma, więc może uda się kiedyś, gdzieś.... :nerwy:
Marta Wozniak pisze:...Tylko prosze mi tu nie miec polskich kompleksow!!
No, jakieś tam mam....
Chociaż one chyba nie są takie znowu polskie.... :tancze:
Marta Wozniak pisze:A juz serducho to masz napewno w czolowce, bo nie robisz z siebie gwiazdy nabijajac sobie kase jak np taki Navi i welu innych.
A bo to wiadomo, jaka bym była, gdyby do mnie się tak modlili, jak do niego? :diabel:
Wiesz, człowiek jednak oportunistą życiowym jest ;-)
Marta Wozniak pisze:Nie napadam na Naviego, zeby bylo jasne....
No, widzę :party:

Marta Wozniak pisze:Fajna jestes!
:calus:
By the way.... Jest trochę fajnych MJówek na świecie ;-)
Marta Wozniak pisze:I nie pisz tak, prosze, po nocach!
A to wtedy noc była? :glupi:
Są jednak rzeczy w życiu, którym za mało poświęcam uwagi ;-)
MJowitek pisze:A czy ten link bedzie nadal dostepny tak gdzies powiedzmy, w lipcu albo sierpniu?
Bo poki co to ja nie bardzo sciagliwa jestem.

MJowitku, z tego, co wiem to wszystko zależy od "popularności" tego linka :-)
Ale nie martw się- ten film jest i na moim laptopie i na DVD, więc zawsze istnieje możliwość przegrania, gdyby cuś ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

M.Dż.* pisze:MJowitku, z tego, co wiem to wszystko zależy od "popularności" tego linka :-)
Ale nie martw się- ten film jest i na moim laptopie i na DVD, więc zawsze istnieje możliwość przegrania, gdyby cuś ;-)
Popularny to on moze sobie byc, ja go nawet nie tykam, bo i tak nie mam jak i w ogole.
Francuzi tu nadal twardo strajkuja /kurcze, no wiedzialam kiedy przyjechac, wiedzialam.../ i prawie cala uczelnia jest pozamykana. W tym sale komputerowe. Jeno w bibliotece moge na neta skoczyc, ale to tylko na net. Nie mozna ani dyskietki, ani CD wlozyc, bleh. Po prostu ekraniki i klawiaturki. No dobre i to.

Ale co do pliczku, to jak Rafal mowil, "Buszmen mi sciagnie" :party:
A potem jakos tam poczta wysle, z innymi zamowieniami.
Kurcze, to moze "od zajaczka" dostane na Wielkanoc, sesese /bo ja tu zostaje na Swiata, jednak.../

I w ogole jak juz tyle pisze i pisze to sie jeszcze zapytam /retorycznie i przez grzecznosc w sumie.../ jak juz to bede miala to moge Andreasowi pokazac? /Temu Grekowi, znanemu Ci z OT o nutkach :wariat: / Swoja droga cos niedlugo Ci na priwa napisze, coby nie paplac tyle publicznie.

&agrave; plus
MJowitek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

MJowitek pisze:I w ogole jak juz tyle pisze i pisze to sie jeszcze zapytam /retorycznie i przez grzecznosc w sumie.../ jak juz to bede miala to moge Andreasowi pokazac? /Temu Grekowi, znanemu Ci z OT o nutkach :wariat: /
A możesz, komu tam chcesz, MJowitku :-)
A swoją drogą to go pozdrów ode mnie- jakoś mam sentyment do wariatów, którzy żyją z pasją ;-)
MJowitek pisze:Swoja droga cos niedlugo Ci na priwa napisze, coby nie paplac tyle publicznie.
'waiting :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Piknie dziękuje :) Udało mi się ściągnąć i to bez żadnych problemów :happy:
Jeszcze raz dzięki za udostępnienie pliku i czekam na kolejne :)
Mam pytanie dlaczego ten plik ma 160 mb a wcześniej ponad 300mb? :nerwy:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

dzina pisze:

Piknie dziękuje :) Udało mi się ściągnąć i to bez żadnych problemów :happy:
Jeszcze raz dzięki za udostępnienie pliku i czekam na kolejne :)
Mam pytanie dlaczego ten plik ma 160 mb a wcześniej ponad 300mb? :nerwy:
Bo Tamten Dzina Był pewnie w Jakości MPEG a ten jest w AVI Ja dostałem od Kasi dwie płytki Jedna właśnie z Tym w/w Występem i innymi i z manifestacji,Tylko ani jedna nie chodziła.Ale żem pobrał z Neta oba Wideo i jestem pełen podziwu Respect Dla Ciebie M.Dż* i Dla Fanów z Manifestacji(najbardziej Rozwaliła Mnie końcówka:Dwóch Gości...hehehe)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Mam pytanie dlaczego ten plik ma 160 mb a wcześniej ponad 300mb? :nerwy:
Nie martw się, dzina- to były dwa identyczne filmy tylko, z tego co mi wiadomo, jeden był przez Rafała bardziej skompresowany, stąd ta różnica :-)
Ten drugi miał niestety gorszą jakość- oryginał jest w świetnej jakości, aż się sama zdziwiłam ;-)
Maro pisze:Ale żem pobrał z Neta oba Wideo i jestem pełen podziwu Respect Dla Ciebie M.Dż*
:-)
Maro pisze:i Dla Fanów z Manifestacji(najbardziej Rozwaliła Mnie końcówka:Dwóch Gości...hehehe)
A bo wiesz, Maro, MJówki to taki naród mocno nietuzinkowy- albo się nas podziwia, albo boi (czasem jedno i drugie) :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

M.Dż.* pisze:
dzina pisze:Mam pytanie dlaczego ten plik ma 160 mb a wcześniej ponad 300mb? :nerwy:
Nie martw się, dzina- to były dwa identyczne filmy tylko, z tego co mi wiadomo, jeden był przez Rafała bardziej skompresowany, stąd ta różnica :-)
Ten drugi miał niestety gorszą jakość- oryginał jest w świetnej jakości, aż się sama zdziwiłam ;-)
obydwa to były pliki AVI z kompresją DivX

jeden był bardzo dobrej jakości i zajmował 360 MB, a że pliki z filmem i całą kompresję tworzyłem pakując się na wyjazd chwilę przed nim i jedząc obiad, dlatego nie zdążyłem już wgrać, już jednak gotowego, filmu mniejszego - 160 MB. Różnią się wyłącznie jakością, a wielkość obrazu nawet mają taką samą.

Musiałem na YSI bo tylko tam może być tak duży plik, na MegaUpload.com do 250 MB, a na RapidShare do 100 MB.

Oryginał, to znaczy? Mówisz Kasiu o Twoim DVD (jest już u Anety) czy o wersji zgranej do DivX'a przeze mnie, te 360 MB?
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Majkel pisze:Oryginał, to znaczy? Mówisz Kasiu o Twoim DVD (jest już u Anety) czy o wersji zgranej do DivX'a przeze mnie, te 360 MB?
Myślę o DVD ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo
Brawo dla Kasi, Majkela Dżeksona*!!!!!
glupija
Piuękny występ.. szkoda ze nie moge tego zobaczyc na zywo..
Ach... miłoby było
mam cichą nadzieję że kiedyś mi się uda
Pozdro i jeszcze raz BRRRRRAAAAAAWOOOO!!!
Gratuluję!
:glupi: :glupi: :glupi: :glupi: :glupi: :glupi: :glupi: :glupi: :glupi:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Ojej! :-o
No.... Dziękuję :-)
A w Częstochowie występowałam kiedyś....
Zapytaj MJowitki ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ