MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

W środę o 18.00 mogę.

W czwartek mogę od 20.45 na Słodowej, jest jeszcze jasno.

W piątek, jeśli będę we Wro, to mi wszystko jedno.

Ogłoszenie parafialne: dajcie mi znać na pw kto chce mieć występ solo i do jakiej muzyki, będę aktualizować posta w przyklejonym temacie o imprezie.
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

w środę mogę o 18, w czwartek też, w piątek mam na 7 do pracy, wiec po pracy jakoś koło 18 też w sumie mogę.
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Witam, czy był ktoś z MJWDT na Pre-Castingach do programu Mam Talent ?
Obrazek
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

Niet. Generalnie w całym naszym dance team'ie jest tylko jedna osoba, która ewentualnie nadawałaby się do tego programu. Przynajmniej ja tak uważam. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam:*
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Nikogo nie uraziłaś. Chyba Arek jest naszym "choreografem" z jakiegoś powodu a nie ot tak sobie, prawda?

A co do Mam Talent: tam nie ma sensu chodzić. Nie chodzi o szukanie jakichkolwiek talentów, to jest program promujący jury. Nawet jakby nasz Arek tam poszedł, to kto ma go oceniać? Niedowartościowany podstarzały idiiota udający nastolatka i mylący ironię z chamstwem? A może blondyneczka, która jest marniutką aktorką i żyje tylko dzięki pojawianiu się w tabloidach? Jest tam jeszcze Agnieszka Chylińska, która trzyma poziom, ale ona jest raczej specjalistką od śpiewania a nie tańczenia.

W zasadzie nieważne, co się tam prezentuje- taniec, śpiew, czy inne sztuczki. W tym programie chodzi o to, żeby zarabiać kasę. I to bynajmniej nie uczestnicy mają ja zarabiać. Analogicznie: czy ktoś z Idola zrobił prawdziwą karierę? Pytanie retoryczne.

A żeby nie spamować;

Ja moge w środę i w czwartek na 18. Piątek odpada, rodzina u mnie gości.

Zobaczymy zresztą, jak z pogodą będzie.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Niedowartościowany podstarzały idiiota udający nastolatka i mylący ironię z chamstwem?
Przepraszam za spam, ale muszę to napisać! Mnie też cholernie irytuje ten cham, który myśli że jest fajny bo potrafi kogoś obrazić!!!
I naprawdę dziwię się ludziom którzy go lubią!!! A prawdy o nim nikt nie powie poza paroma osobami!!!!
Własnie z jego powodu nie palę się do iścia na Mam talent. Super program, szkoda tylko że ryzykujesz ośmieszeniem przed całą Polską. Bo niby jak się wybronić? On rządzi telewizją i nawet gdybyś mu coś odpyskował/a nie pokazaliby tego na antenie! Wyrzucić mu wszystko co o nim myślę na antenie mam ochotę ogromną! Zwłaszcza po tym jak doprowadził do łez 11latkę o pięknym głosie mówiąc że wygląda jak pulpet. Szlag mnie trafia...
Przepraszam za spam, ale emocje wzięły górę...

A teraz na temat.
A więc-jeżeli pogoda dopisze- widzimy się i w środę i w czwartek o 18.
Wyspa czy Szczytnicki?

Ja osobiście chciałabym spróbować w parku, chociaż nie wiem czy nie będzie błota.
Awatar użytkownika
MJowitek

W środę poproszę Wyspę, w czwartek na 18.00 nie zdążę (ale na 20.40 mogę) więc odpadam.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Ok, środa Wyspa o 18, czwartek też 18 (wybacz Jowitko, ale tak jest lepiej, bo 20.40 to trochę za późno)- zdecydujemy w środę czy park czy wyspa, jak kto będzie wolał.
Awatar użytkownika
Wonder Woman

Post autor: Wonder Woman »

I co? znowu w deszczu?
byłabym za słodową, bo po próbie lecę na pociąg, a z parku zanim dotrę na dworzec to uciekną mi wszystkie pociągi ;)
a może znowu na salce?
It's all for love...
Awatar użytkownika
MJwroc

Czy próba będzie? Nie uśmiecha mi się tańczyć w błocie i deszczu.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Uwaga uwaga!!!!

Próby na Słodowej nie będzie, bo jak mówicie, deszcz, błoto i w ogóle fuj, więc nie ma co. Probowałam załatwić próbę w Lofcie, ale niestety, jakiś zespół przygotowuje się tam na jakiś Przegląd Piosenki i maja próbę od 17 do 19.

Ale:

Zbieramy sie o 18.00 pod pręgierzem i idziemy do Jowity (to niedaleko), by omówić pewne ważne kwestie dotyczące imprezy. Zawsze zabieramy czas tańcom, żeby gadać, więc dobrze się spotkać, pogadać raz a porządnie a od soboty zapierniczać tylko ruchowo a narządami artykulacyjnymi już mniej. Do zobaczenia wszystkim! Prosze się nie spóźniać, bo nikomu nie uśmiecha się czekac w deszczu i takim zimnie.
Awatar użytkownika
MJwroc

Czy dzisaj o 18 mamy próbę?
Nie zapowiada się na ulewę; przynajmniej na razie.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Nie mamy, bo pogoda jest tak durnowato w kratkę jak wczoraj. Widzimy sie w sobotę. Zostały nam JEDYNIE 3 soboty na sali. W związku z tym nie przyjmuję żadnych wymówek (prócz studiów czy choroby).

W tą sobotę się już ustawimy na stałych miejscach we wszystkich układach i nie będziemy tego zmieniać. Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
MJwroc

Oczywiście że tak. Moglibyśmy nawet wziąć 3 godziny na sali (jeżeli wytrzymacie).
Jeżeli przyjdą wszyscy-12 osób- wyjdzie tylko 12,50 na głowę.
Ale trzeba też maksymalnie wykorzystać ten czas.
Awatar użytkownika
MJowitek

Przy okazji, chyba nikt oficjalnie nie mówił więc żeby nie było - strój do Drilla to czarny dół, biała góra. Każdy ma? Jak nie ma to niech powie teraz :]

Pytanie ode mnie: co pod koszulą? Bo ja wole mieć niezapiętą, to pod spodem też na biało czy na czarno czy na zielono-brązowo-khaki?

W środę jak będzie sensowna godzina, to o 18.00 tańczymy na Wyspie (jak będzie padać to jeszcze nie wiem co wtedy...) a PO PRÓBIE idziemy do mnie poćwiczyć Thrillerowy make up. Powinny już być farbki. Przed występem każdy pomazia się sam więc fajnie jakby wiedział czym jak i ile. Ważne: mam resztkę do demakijażu, nie wiem czy kupię nowy do środy, fajnie jakbyście mieli coś swojego i nie straszyli potem osiedla. Zwłaszcza, że to już ciemno będzie :diabel:

Do środy też pomyślmy nad strojem do BeatIt. Proponuję coś dresiarsko-gangstersko-artystycznego. Czyli np podciągnięta jedna nogawka, apaszka zawinięta na nadgarstku, jak ktoś ma niespadająca czapeczkę z daszkiem to też pasuje. Rękawiczki do jazdy na rowerze? Jakieś zwykłe rękawiczki bez palców? Kurcze, muszę się chyba przejść nocą po okolicy, nie wiem jaka teraz moda u gangsta panuje. Obstawiam na sporą dowolność, styl od początkującego dresa po wyjadacza mafiozo.

Kurka. Zamkną nas.

Dacie radę przygotować coś na sobotę kiedy tańczymy na sali a nie na patrolowanej wyspie? :party:
Na wszelki wypadek w sobotę będę mieć coś do BeatIt.

===============================

Ogłoszeń ciąg dalszy.
Chcemy w sobotę albo w niedzielę jechać do Lubiąża, a właśnie mnie natchnęło, przy okazji czytania o Poznaniu, że może faktycznie Lubiąż zaklepać na niedzielę jak wszyscy się już obudzą, a 26 czerwca zrobić Barokową Sobotę? Jeśli się nie mylę, MJ lubił ten okres.
Tu link do barokowych zabytków Wrocławia.
http://www.atrakcje-wroclawia.pl.tl/%26 ... -Barok.htm

Możemy też pójść do ZOO, ale nie wiem...

I zakończyć wszystko pokazem fontanny multimedialnej.

Gdzie jeszcze MJ łaził?
Opera i filharmonia będą już miały wakacje, to odpada.
ODPOWIEDZ