[DVD] Michael Jackson - Exclusive Videos Volume 1,2,3,4,5
-
Nie ma za co, zawsze do usługblaithiel pisze:dzieki za odpowiedz Karin

blaithiel pisze:zazdroszcze...ja z moim mega szybkim netem obejrze je sobie mniej wiecej w przyszlym roku lol ;]
No co Ty? A nie lepiej zmienić dostawcę internetu? Też miałam zamulasty net, ale wymieniłam i za taką samą cenę mam 16 mega (ściąga płytę 4,5 giga w 15 minut). Nie ma co zazdrościć, bo tyle tego już się uzbierało na szpindlu, że nie wiem co już mam a co nie, muszę wszystko sprawdzać

Co do tych Exclusive Videos, to świetnie zrobione menu, jasno, przejrzyście a materiały naprawdę dobrej jakości. Podziwiam ogrom pracy jaki został wykonany

"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

O tym natomiast było milion razy na forum - nie lepiej skorzystać z opcji "szukaj" ? Ściągnij program do nagrywania płytek DVD - np. nero albo tak jak ja używam polskiego darmowego BurnAware Free i wybiera się nagrywanie DVD-VIDEO.Atonia pisze:A czy ktoś może mi powiedzieć jak się takie DVD nagrywa na płytę.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

Tak, wypakuj i stworzy się wtedy folder audio i video i tak nagraj zaznaczając video doda do nagrywania całość i wypal.Atonia pisze:Też mam ten program ale mam to najpierw wypakować?
EDIT:A to lepsze screeny tego co znajduje się w poszczególnych płytach:
http://www.megaupload.com/?d=7ZF8NCAW[/b]
Ostatnio zmieniony czw, 03 cze 2010, 19:16 przez karin861, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Karin, ale w tym pliku nie ma okładek; to screeny z tych filmików.karin861 pisze: A to okładeczki do boxu tych 5 DVD:
http://www.megaupload.com/?d=7ZF8NCAW