Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Moi Drodzy

Ogłaszam że jutro otwieramy sezon na grillowane kaszoki,żeberka tudzież banany i inne tego typu sprawy. nenene
Wiem że wielu z Was na ostatnią chwilę się dowiedziało o naszym zamiarze,starałam się dotrzeeć prywatnie do większości telefonicznie bądz zostawiając wiadomość na gg.Zaproszenie jest do wszystkich bez wyjątku.Na 100% mamy grilla.I podpałkę.A nawet dwie bo będąc w sklepie dziś również zakupiłam.
We własnym zakresie załatwiamy alkohol oraz myślę że częsciowo jedzenie w postaci tego co mamy zamiar wszamać na grilla.
Ustaliłam z Weroniką że Ona załatwi plastikowe naczynia.MJ_Angel załatwi ketchupa i musztardę.Ja załatwiłam pieczywko,soki,serwetki i kilka sztuk chipsów.
Jeżeli uznacie że przydałoby się coś czego na powyższej liście nie ma bardzo mile widziane wasze inwencje twórcze.Ewentualnie można załatwić jeszcze z dwa soczki.Warto szybko się nad tym zastanowić ponieważ jutro sklepy są nieczynne.Ewentualnie w grę wchodzą stacje benzynowe a tam możemy się zaopatrzyć jedynie w węgiel do grilla. nenene
To by było na tyle.Ewentualne pytania czy sugestie przyjmuję na telefon.

Jakbym zapomniała.Spotykamy się o godzinie 17.00 na pętli tramwajowej Dębiec.Jutro. Czyli 1 maja.Tam będę na Was wszystkich czekała. ;-)
Zarezerwujcie dużo czasu i spakujcie dobre humorki. :knuje:

P.S.Jeżeli ktoś z Was mimo usilnych moich prób dotarcia do wszystkich dowiedział się o tym zbyt późno-nie przejmujcie się-wszystkiego starczy dla wszystkich.No może poza alkoholem.... glupija
Obrazek

Post autor: Monika75 »

Super super super.....a moja Weronika ma znowu angine...wiec ...:-( chcąc nie chcąc nawet jakbym sama sie chciala wyrwac to nie moge...:-(
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Chciałabym tylko powiedzieć, że grill był fantastyczny!!!! Super, że przyszliśmy, super, że wszystko super wypaliło! Brawo za hasło!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

;)
Ktos sie wybiera gdzies moze w piatek potańczyć?
Awatar użytkownika
Jeanny100

No właśnie ktoś się wybiera?Dawno nie balowaliśmy nenene

1.MichaelAngel
2.Jeanny100
Obrazek

Post autor: Trinity »

A gdzie chcecie iść?
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ja też bym sie przeszła ;)

EDIT
w razie co o 20 pod empikiem ;) jeśli ktoś chce dołączyć to prosze do mnie dzwonić ;) mamy zamiar zaszaleć wiec bedziemy dłuzej tak wiec można spokojnie dolączac później ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Planujecie coś na sobote? Jak tak to napiszcie coś wczesniej co bym to zdązyła z Konina przyjechać :P
Awatar użytkownika
MJ_Angel

jutro tj w piętek idziemy do charyzmy xD

kto sie piszee??

EDIT:
no cóż szkoda że nikt nie wykazał zainteresowania spotkaniem..;/ pomimo małej liczby osób było bardzo fajnie ;) dziękuję wszystkim za świetną imprezę i prezenty xP właśnie je zjadam xD
szkoda tylko że Jeanny nie dojechała. ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
Duszek=)

Post autor: Duszek=) »

Ja się pisze na wszystko :P
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Ludzie ;]
Dzisiaj chcemy iść na Karaoke do baru na ulicy Rybaki.
Umówmy się tak może. O 20.00 przy Starym Browarze? Przyprowadźcie swoich znajomych jak chcecie.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

brak chętnych?!?!?
ludzie co sie z wami stało?? najbardziej imprezowa ekipa poznańska siedzi cicho jak mysz pod miotłą... czy teraz jedyną okazją do spotkania się jest MJDT? MJowe tyłeczki w ruch wprawcie i chodźcie ;-) :mj:
Obrazek
Monika75

...a co robicie 25.06??? bedziecie w POznaniu czy może w Toruniu ???
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja osobiście rozpatruję wyjazd do Wrocławia.Toruń absolutnie nie wchodzi w grę. ;-)
Obrazek

a co jest we Wroclawiu?? bo na fb wlasnie trwa dyskusja o Toruniu...
ODPOWIEDZ