Hej ja też jestem z Elbląga, a myślałam że nikogo nie ma oprucz Detoxa, Thewiz i mnie, a tu proszę ile się zebrało. Tak sobie pomyślałam że niedługo 1 rocznica i czy może wtedy się spotkać.
Atonia pisze:Hej ja też jestem z Elbląga, a myślałam że nikogo nie ma oprucz Detoxa, Thewiz i mnie, a tu proszę ile się zebrało. Tak sobie pomyślałam że niedługo 1 rocznica i czy może wtedy się spotkać.
Ja uderzam na Toruń na rocznicę jeszcze tylko 16 dni
Ok , to , czy organizujemy coś w Elblągu 25.06 , czy każdy z fanów indywidualnie ( a jak się uda to w grupie) jedzie do Wawy , czy Krakowa? (Ja niestety nie będę miała takiej możliwości , miałam jchać , ale cóż )
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
A ja jestem zaproszona na impreze, na którą w ogóle nie mam ochoty iść , tylko będę się snuć i ryczeć po kątach . A może spotkamy się w sierpniu, na urodziny. Albo może się da jednak na dziś coś wykombinować .
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson