DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Ale jak przetrę szmatką to będzie cała porysowana.
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Atonia pisze:Ale jak przetrę szmatką to będzie cała porysowana.
Chyba żartujesz? :hahaha: :wariat: Ja tak robię jak mam problem z odtworzeniem i nigdy nie rysuje! Nikt nie każe szczotą ryżową tego czy drutem traktować tylko bawełnianą czystą szmatką, taką do okularów najlepiej.. Nie jedną płyte nagrałam..
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Wyczyściłam i dalej nie działa ale niektóre moje filmy też są w nie najlepszym stanie ale działają normalnie, a tu zamiast odtwarzać płyta wychodzi z odtwarzacza, a na kompie nie działaja mi napisy.
Awatar użytkownika
karin861

Atonia pisze:Wyczyściłam i dalej nie działa ale niektóre moje filmy też są w nie najlepszym stanie ale działają normalnie, a tu zamiast odtwarzać płyta wychodzi z odtwarzacza, a na kompie nie działaja mi napisy.
A w trakcie nagrywania nie wyskoczył Ci żaden błąd? Bo wygląda to na źle nagraną płytę. Na kompie z plików z dysku też nie masz napisów? (nie mówie o plikach na płycie tylko tych na dysku)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Nie, nie wyskoczył mi żaden błąd tylko nagranie zakończone sukcesem.
A to co mam na dysku to nie wiem jak to odtworzyć bo tam są pliki VIDEO_TS.
Awatar użytkownika
karin861

Atonia pisze:Nie, nie wyskoczył mi żaden błąd tylko nagranie zakończone sukcesem.
A to co mam na dysku to nie wiem jak to odtworzyć bo tam są pliki VIDEO_TS.
Proponuję przejść na PW by nie robić z tematu śmietnika ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mikejla

Post autor: Mikejla »

Mi się nie chce ściągnąć part 14 ostatni no nieeee :( Ściągam też z flashgeta i zacięło się na 4.7% i dalej nie chce ruszyć . :surrender:

EDIT: Już ruszyło :D:D Nie mogę się doczekać aż się ściągnie :)
Obrazek
ODPOWIEDZ