Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Pitrzel

Post by Pitrzel »

Napewno tak, podczas You Are Not Alone.

-> temat posprzątany 4 czerwca 2010.
mav.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
marcinokor

Post by marcinokor »

Jeśli chodzi o plaster na nosie to myślę, że vitilligo mogło niszczyć skórę Michaela tzn. po prostu się łuszczyła, a on to chciał zasłonić. Z resztą na zdjęciu to trochę widać.

A teraz moję pytanie.
Czy Marlon i Randy nagrywali jakieś własne płyty? Jeśli tak to bardzo bym prosił o zdjęcia tych albumów.
Image
kaem

Post by kaem »

Odsyłam tu.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Co do tego plastra jeszcze... czytałam gdzieś, że to było uczulenie. Widziałam nawet zdjęcie, gdzie MJ ma plaster i jeszcze na policzku koło nosa jakieś znamię, czerwoną wysypkę, czy zaczerwienione miejsce, coś takiego.
Justine1304

Post by Justine1304 »

Teledysk "The Way You Make Me Feel" był nakręcony w 1987 roku. "Leave Me Alone" w 1989 roku. Stamtąd są też są jedne z ostatnich zdjęć z Tatianą. Kiedy dokładnie zaprzestali się spotykać?
kaem

Post by kaem »

Kiedy pocałowała go nieoczekiwanie na scenie, co wykraczało poza scenariusz występu na trasie Bad.
Nie spotykali się. Była po prostu jedną z ekipy tancerzy. Choć Tatiana pewnie lubi myśleć inaczej.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Justine1304

Post by Justine1304 »

Nie chodziło mi o spotykanie się -w sensie chodzenia ze sobą- tylko przyjaźń. To tak wok 1989 roku?

I jeszcze jedno. Czemu czarny charakter w filmie Moonwalker nazywa się prawie tak samo jak meneger MJ'a?
Czy Dileo możemy uważać (w realnym, 30stoparo letnim życiu Michael'a) za dobrą czy za złą postać?
anialim

Post by anialim »

Apropos - zaatakowało mnie właśnie na FB:)
Image
marcinokor

Post by marcinokor »

Mam kolejne pytanie dotyczące brata Michaela. Mianowicie na jakich piosenkach The Jackson 5 można usłyszeć wokal Marlona? Jedyna taka, którą znam to Little Bitty Pretty One
Image
olinek12

Post by olinek12 »

Ja ostatnio zastanawiałam się nad wizytami Michaela w Polsce. Czy ktoś z Was mógłby mi zrobić listę miejsc które Michael zwiedził w naszym kraju?
Mikuśśś...

Post by Mikuśśś... »

marcinokor wrote:Mam kolejne pytanie dotyczące brata Michaela. Mianowicie na jakich piosenkach The Jackson 5 można usłyszeć wokal Marlona? Jedyna taka, którą znam to Little Bitty Pretty One

"Give it Up" i "Body"
kiedy bracia występowali już jako The Jacksons. Karierę muzyczną skończył w 1987 roku, po wydaniu jedynej solowej płyty "Baby Tonight".

:mj:
Image
martyna_k

Post by martyna_k »

Chciałabym dowiedzieć się jednej rzeczy.Wkurza mnie kiedy na portalach piszą 2 przeczące się informacje (bo prawdopodobnie wszystko jest zmyślone). Kiedyś napisali, że Michael od jakiegoś czasu przed śmiercią spotykał się z kobietą. A niedawno pojawiła się informacja, że Michael miał romans z facetem i od dawna nie krył się ze swoim homoseksualizmem. Jak myślicie, czy któraś z tych informacji może być prawdą? Michael mógł mieć skłonności do homoseksualizmu? Wiem, że kiedyś zaprzeczał, ale w sumie dawno to było...
Justine1304

Post by Justine1304 »

To, że przed śmiercią miał kobietę to było wiadomo. Wypowiadali się na ten temat ochroniarze MJ'a. Natomiast o homoseksualiźmie to jakaś totalna głupota! Wsadzam tu odpowiedź jaką daje tu JJ:
http://www.youtube.com/watch?v=e7ihGCMH ... re=related
Image
M.J.[*]

Post by M.J.[*] »

no właśnie a wie ktoś jaka to kobieta ? jakieś zdjecie czy coś ?
Image
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
martyna_k

Post by martyna_k »

Słyszałam, że to "zwykła" osoba, nie ze świata show-biznesu. Nie ujawniała się nigdy, bo ludzie nie dali by jej spokoju.
Post Reply