MJM Tribute w Rzymie (25.06.2010 r.)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Tomo128

Post by Tomo128 »

Potrzeba konkretnego komunikatu. Jasnej, wyraźnej promocji. Super gwiazd. Szczerze przyznam, że słabo to było promowane w Internecie.
Tomo128
Image
Sybirra

Post by Sybirra »

Travis Payne jeszcze nic nie napisał na swoim facebooku, ale myślę, że to kwestia czasu i zebrania myśli w głębsze słowa bólu z powodu zainstaniałej sytuacji.

Hmm, no to się Marlon wkurzy na Abdula :diabel:
Najstarszy z braciszków za dużo kombinował z Wiedniu i ludzie stracili resztki nadziei. I o ile tamten konert nie odbył się z powodu złej organizacji i braku zegarka na ręku, to tak ten pomimo świetnego zaangażowania, został przetrawiony przez ludzką niepewność i sceptyzm i w konsekwecji odzielił los swego poprzednika.
Jestem ciekawa ile w takim razie oczekiwano? Nie wiem jakie możliwości ma ten stadion.
Image
Mjpolsat

Post by Mjpolsat »

Sybirra wrote:Nie wiem jakie możliwości ma ten stadion.
Stadion Olimpijski w Rzymie mieści 70 tysięcy siedzących + jakieś 20 tysięcy na płycie . Uważam że koncert był by niesamowity . Sama scena była niesamowita przypominała scene z TII

Pewnie tak by to wyglądało ...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... oRossi.jpg

http://commondatastorage.googleapis.com ... 457061.jpg
Mrkariinka

Post by Mrkariinka »

Wow, wyglądałoby to niesamowicie :-o
A co do samego koncertu, to przeglądając interie, wpadłam na taki artukuł:

Nie będzie koncertu poświęconego zmarłemu w zeszłym roku Michaelowi Jacksonowi. Dlaczego występ-hołd dla "króla popu", który miał się odbyć w Rzymie, nie dojdzie do skutku?

W pierwszą rocznicę śmierci Michaela Jacksona, 25 czerwca na Stadio Olimpico w Rzymie miał odbyć się wielki koncert, na którym w hołdzie "królowi popu" zaśpiewać mieli m.in. Missy Elliot, Joss Stone, Akon, Dionne Warwick i brat zmarłej gwiazdy, Marlon Jackson. Włoski hołd nie dojdzie jednak do skutku.

Wszystko z powodu brata Jacksona, Randy'ego.

"Jestem rozwścieczony nieczułością i pychą organizatorów tego hołdu" - oświadczył brat Michaela.

Na miesiąc przed koncertem "MJM Tribute", 10 maja, Randy odwołał udział w przedsięwzięci całej rodziny Jacksonów. Brat zmarłego gwiazdora napisał na swoim Twitterze: "Mam poważne obawy co do koncertu w hołdzie mojemu bratu, który ma odbyć się w Rzymie".

Randy Jackson uważa, że organizatorzy imprezy okłamują fanów twierdząc, że... "król popu" żyje i pojawi się na koncercie w przebraniu!

"Poza tym nie wiem, na czyje konto wpływają dochody ze sprzedaży biletów" - brat "Jacko" kwestionuje uczciwość organizatorów.

Osoby odpowiedzialne za "MJM Tribute", który miał odbyć się 25 czerwca, dokładnie w pierwszą rocznicę śmierci najpopularniejszego artysty popowego wszech czasów - planowali zaprosić również rewelacyjnych tancerzy, którzy mieli towarzyszyć Michaelowi Jacksonowi w serii koncertów piosenkarza w Londynie. Możemy ich zobaczyć na widowiskowym filmie "This Is It".

źródło; interia.pl
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci_dni ... ny,1491606

-> temat posprzątany 24 czerwca 2010.
mav.
Post Reply