To mogę albo napisać, jak jest (i będzie że zwalam), albo mogę pomyśleć nad wersją alternatywną do jutra.
A że będę zajęta...

Superfly Sister z powodów wyżej wymienionych.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Przeliczyłam ponownie. 4 i tylko 4Agnieszkaaaaa pisze:Na ITFIL były tylko 4 głosy? Coś mi się chyba poprzestawiało bo byłam prawie że pewna iż jest ich więcej![]()
Ciaraaaammajkelzawszespoko pisze:A że na pewno będę jedyny w tej rundzie,
Ale że co?! Że na "Superfly Sister", bo jesteś zajęta?zu pisze:A że będę zajęta...![]()
Superfly Sister z powodów wyżej wymienionych.
A dziękujęMandey pisze:To Cię wesprę.M.Dż.* pisze:Ja konsekwentnie na Speed Demon
Tym "papierem ściernym", który mnie tak kręci jest: Just Good Friends rzecz jasna :)Lika - w najsłabszym [i]BAD[/i] ogniwie pisze: Niebanalna piosenka. Nie tak oklepana, jak co niektóre z albumu Bad. Był czas, że do mnie nie trafiała. W końcu bardzo ją polubiłam. Podoba mi się ta "surowość" wokali. Takie "ścieranie się" głosami. Genialne!
O tak??MJowitek pisze:Edytuj.Lika pisze:nie piszę więcej postów...
Cicha tak robi...
Jowita nie podpuszczaj... nie prowokuj... bo jeszcze mi się pomysł spodoba - a potrafię być nieobliczalna :PMJowitek pisze:Ehe. Wstaw sobie linka do tego ostatniego posta w podpis, żeby było łatwo Cie odnaleźć i pisz wszystko tutaj. To będzie najdłuższy post ever!Lika pisze:O tak??
Michael lubił rekordy. Ku Jego chwale! Łoooooł!
Edytuj.Lika pisze:nie piszę więcej postów...
Ehe. Wstaw sobie linka do tego ostatniego posta w podpis, żeby było łatwo Cie odnaleźć i pisz wszystko tutaj. To będzie najdłuższy post ever!Lika pisze:O tak??
Tu akurat nie potrafię dać odpowiedniego argumentu, tak już jest, że coś nam się podoba bardziej a coś mniej. U mnie ta pozycja jest akurat na "mniej".M.Dż.* pisze:It's the Falling in Love
Nie mam serca wywalić, why..Bo w sumie why miałabym to robić? ;)M.Dż.* pisze:We Be Ballin' You
Oj ile ja się wypłakałam przy tej piosence, prawie tyle co przy HTW :)M.Dż.* pisze:Gone Too Soon
ostatnio bardzo często tego słucham, i wiem, że mimo,że czerwiec w pełni i zaraz rocznica dla nas tak ważna to nadal nie jesteśmy sami. I dziękuję MJowi z całego serca,że takie dzieło nam zostawił.M.Dż.* pisze:You Are Not Alone
Rock w wykonianiu MJa coś nie koniecznie wychodzi tak dobrze jak Nirvanie i Queen. Mimo to piosenka sympatyczna, ale płacz dziecka porusza me delikatne serce. Dlatego głos na D.SM.Dż.* pisze:D.S.