Czcionka
Czcionka
Witam bardzo serdecznie jestem tu pierwszy raz wiec jak cos bede zle pisac to prosze upomniec. Mam jedno pytanie dotyczace czcionki napisu THIS IS IT na podanym linku http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/k/b/muz3649161.jpg
Jaka to czcionka bo planuje zrobic koszulke z takim napisem. dziekuje z gory. i pozdrawiam
kaem-> proszę, przeczytaj wcześniej Regulamin.
Jaka to czcionka bo planuje zrobic koszulke z takim napisem. dziekuje z gory. i pozdrawiam
kaem-> proszę, przeczytaj wcześniej Regulamin.
Nie jestem pewien ale najprawdopodobniej jest to czcionka wykonana specjalnie do wykonania tego napisu THIS IS IT. Możesz ewentualnie poszukać podobnej czcionki z tych jakie oferują systemy operacyjne albo w internecie jest też bardzo dużo niestandardowych czcionek. Hmm jeśli chodzi o koszulke na twoim miejscu wykonałbym to jednak w formie grafiki najlepiej wektorowej (możesz stworzyć coś takiego w programie Corel Draw).

- Dama Kameliowa
stoffwidocznie nie wiemy nic o tej czcionce. Tak jak powiedziałem została ona najprawdopodobniej zaprojektowana przez jakiegoś projektanta na potrzeby stworzenia reklamówek i "obrazów" z This Is It. Szczerze mówiąc jestem przekonany że taka czcionka nie istnieje a napis TII jest po prostu narysowany przez grafików w formie wektorowej.

- grafik_com
- grafik_com