Akcja Neverland for the Children!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Akcja Neverland for the Children!
Jeśli chcecie, aby Neverland ponownie stał się miejscem, gdzie biedne i chore dzieci mogą spędzić wspaniałe chwile, które rozjaśnią ich smutny świat, to podpiszcie petycję i namówcie to tego znajomych
http://www.neverland4tc.com/index.php
http://www.neverland4tc.com/index.php
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
-
- Mrkariinka
oczywiście podpisałam! powiem, że gdyby to doszło do skutku to byłby to najwspanialszy hołd oddany Michael'owi ! już wyobrażam sobie Jego szczęście tam u góry ! a szczęście tych biednych i chorych dzieci tym bardziej motywujące do podpisywania !!!!!!
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Jasne ze podpisze. Swietny pomysł. Dzieciaki byłyby zadowolone. Nie ma takich miejsc na swiecie chyba procz Disneyland'u. A Neverland jest magiczny i zawsze bedzie.
Michaela nie ma fakt ale zawsze bedzie tam i w naszych sercach.
Nie wiem jesli nie otworza tego miejsca to cóż z tym zrobic? Sprzedac wynając. Lepiej by służyło dzieciom , by sprawialo im radosc niz by było zamkniete.
Michaela nie ma fakt ale zawsze bedzie tam i w naszych sercach.
Nie wiem jesli nie otworza tego miejsca to cóż z tym zrobic? Sprzedac wynając. Lepiej by służyło dzieciom , by sprawialo im radosc niz by było zamkniete.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Ja również podpisuję! Bardzo bym chciała aby chorym dzieciom pomagali inni a Neverland stał się ich azylem gdzie byłyby szczęśliwe i zapominały o problemach. Świetna inicjatywa! Mam nadzieję, że coś z tego dobrego wyniknie :) Na pewno Mike by tego chciał, aby Neverland służył i pomagał dzieciom, tak jak to było przez bardzo długi czas.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Ja również podpisałam
Byłabym niezmiernie szczęśliwa gdyby ten projekt doszedł do skutku , zwłaszcza , że jest on rozpowzechniany nie tylko w Ameryce , czy Polsce , ale także w innych państwach, czy na innych kontynentach .
Byłabym niezmiernie szczęśliwa gdyby ten projekt doszedł do skutku , zwłaszcza , że jest on rozpowzechniany nie tylko w Ameryce , czy Polsce , ale także w innych państwach, czy na innych kontynentach .
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
- cinnamonjd
To miejsce dawało radość tylu dzieciakom, a także dorosłym. Dobrze by było, gdyby nadal spełniało swoją dotychczasową funkcję. Niech zaistnieje na nowo i służy dzieciakom, szkoda aby to ranczo zarosło i było bezużyteczne.
Nie będzie to już na pewno to co kiedyś, ale ludzie będą na pewno czuli tę magię miejsca, gdzie swego czasu MJ spędzał jedne z najmilszych chwil swojego życia, biegał po trawie, dotykał drzew, śmiał się, medytował i tworzył...
Nie będzie to już na pewno to co kiedyś, ale ludzie będą na pewno czuli tę magię miejsca, gdzie swego czasu MJ spędzał jedne z najmilszych chwil swojego życia, biegał po trawie, dotykał drzew, śmiał się, medytował i tworzył...
There's a place in your heart
And I know that it is love
ja czuję to przez zdjęcia czy filmiki a nie wyobrażam sobie co czuć można będąc tam realnie....Maria pisze:ludzie będą na pewno czuli tę magię miejsca, gdzie swego czasu MJ spędzał jedne z najmilszych chwil swojego życia, biegał po trawie, dotykał drzew, śmiał się, medytował i tworzył...
coś pięknego gdyby NEVERLAND odżył na nowo..
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Ja również podpisałam. Byłoby pięknie gdyby Neverland znów odżył.
Wiadomo, że neverland bez Michaela to nie to samo, ale myślę, że dzieci świetnie by się tam bawiły i byłyby bardzo zadowolone.
Ja osobiście chciałabym odwiedzić to miejsce, mimo, że nie będzie tam Michaela, bo wiem, że On kiedyś był tam szczęśliwy, a tak poza tym to jest bardzo piękne miejsce, warte odwiedzenia.
-> temat posprzątany 13 lipca 2010.
mav.
Wiadomo, że neverland bez Michaela to nie to samo, ale myślę, że dzieci świetnie by się tam bawiły i byłyby bardzo zadowolone.
Ja osobiście chciałabym odwiedzić to miejsce, mimo, że nie będzie tam Michaela, bo wiem, że On kiedyś był tam szczęśliwy, a tak poza tym to jest bardzo piękne miejsce, warte odwiedzenia.
-> temat posprzątany 13 lipca 2010.
mav.