Akcja Neverland for the Children!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
bj

Akcja Neverland for the Children!

Post autor: bj »

Jeśli chcecie, aby Neverland ponownie stał się miejscem, gdzie biedne i chore dzieci mogą spędzić wspaniałe chwile, które rozjaśnią ich smutny świat, to podpiszcie petycję i namówcie to tego znajomych

http://www.neverland4tc.com/index.php
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Już to zrobiłam!!! Jezu! Tak bym chciała by doszło to do skutku. MJ byłby przeszczęśliwy.
Wiadomo ile potrzeba głosów?
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Podpisałam petycje. Byłabym szczęśliwa gdyby biedne i chore dzieci, znalazły swój drugi dom, w którym zapominałyby o problemach, i codziennych zmartwieniach :surrender: Mam nadzieje, że dojdzie to kiedyś do skutku.
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

oczywiście podpisałam! powiem, że gdyby to doszło do skutku to byłby to najwspanialszy hołd oddany Michael'owi ! już wyobrażam sobie Jego szczęście tam u góry ! :happy: a szczęście tych biednych i chorych dzieci tym bardziej motywujące do podpisywania !!!!!!
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
olinek12

Post autor: olinek12 »

Ja uważam, że to jest bardzo dobry pomysł. Wierzę, że Michael właśnie by tego chciał. Oczywiście Neverland bez niego nie jest już tym samym miejscem, ale mam nadzieję, że się uda. Petycję oczywiście podpisałam. ;-)
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Jasne ze podpisze. Swietny pomysł. Dzieciaki byłyby zadowolone. Nie ma takich miejsc na swiecie chyba procz Disneyland'u. A Neverland jest magiczny i zawsze bedzie.
Michaela nie ma fakt ale zawsze bedzie tam i w naszych sercach.
Nie wiem jesli nie otworza tego miejsca to cóż z tym zrobic? Sprzedac wynając. Lepiej by służyło dzieciom , by sprawialo im radosc niz by było zamkniete.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Ja również podpisuję! Bardzo bym chciała aby chorym dzieciom pomagali inni a Neverland stał się ich azylem gdzie byłyby szczęśliwe i zapominały o problemach. Świetna inicjatywa! Mam nadzieję, że coś z tego dobrego wyniknie :) Na pewno Mike by tego chciał, aby Neverland służył i pomagał dzieciom, tak jak to było przez bardzo długi czas.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
nikawero

Post autor: nikawero »

Ja również podpisałam :smiech:
Byłabym niezmiernie szczęśliwa gdyby ten projekt doszedł do skutku , zwłaszcza , że jest on rozpowzechniany nie tylko w Ameryce , czy Polsce , ale także w innych państwach, czy na innych kontynentach ;-) .
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Justine1304 pisze:Ile potrzeba głosów?
10.000. Choć to tylko petycja i w zasadzie nawet milion głosów nie gwarantuje sukcesu. Ale taki jest cel. Te 10 tys. ma pokazać ludziom władnym podjąć taką decyzję, że warto, że jest dla kogo.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
cinnamonjd

Post autor: cinnamonjd »

Swietny pomysl.Niech Neverland nie swieci pustkami.Chcialabym tez miec mozliwosc zobaczenia tego magicznego miejsca.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

To miejsce dawało radość tylu dzieciakom, a także dorosłym. Dobrze by było, gdyby nadal spełniało swoją dotychczasową funkcję. Niech zaistnieje na nowo i służy dzieciakom, szkoda aby to ranczo zarosło i było bezużyteczne.
Nie będzie to już na pewno to co kiedyś, ale ludzie będą na pewno czuli tę magię miejsca, gdzie swego czasu MJ spędzał jedne z najmilszych chwil swojego życia, biegał po trawie, dotykał drzew, śmiał się, medytował i tworzył...

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Maria pisze:ludzie będą na pewno czuli tę magię miejsca, gdzie swego czasu MJ spędzał jedne z najmilszych chwil swojego życia, biegał po trawie, dotykał drzew, śmiał się, medytował i tworzył...
ja czuję to przez zdjęcia czy filmiki a nie wyobrażam sobie co czuć można będąc tam realnie....
coś pięknego gdyby NEVERLAND odżył na nowo..
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Ja również podpisałam. Byłoby pięknie gdyby Neverland znów odżył.
Wiadomo, że neverland bez Michaela to nie to samo, ale myślę, że dzieci świetnie by się tam bawiły i byłyby bardzo zadowolone.
Ja osobiście chciałabym odwiedzić to miejsce, mimo, że nie będzie tam Michaela, bo wiem, że On kiedyś był tam szczęśliwy, a tak poza tym to jest bardzo piękne miejsce, warte odwiedzenia.

-> temat posprzątany 13 lipca 2010.
mav.
ODPOWIEDZ