Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Michael wrote:po drugie skad wiesz ze to napewno kobieta kazdy niekiedy zienia swoje dane bo zostac anonimowym w jakis sposob
Ekhm.... Zdziwiłabyś się JAKA to kobieta
kaem, ja tam wychodzę z założenia, że transwestyta po operacji zmiany płci na kobiecą, to też kobieta
Michael wrote:po trzecie dal lub dala widoczna odp.ze westlife to dzieciaki,tak samo jak craig david
Sade wrote:Jak to mówił Sting przy okazji współpracy z Craigiem Davidem: za coś trzeba opłacić czesne w college'u dorastającym dzieciakom
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
kaem wrote: Chyba że Sade jesteś transwestytą, przyznać się!
po ostatnich imprezach moi znajomi wołają na mnie "Natalia, co ma męskie genitalia", zatem, kaem, to co widziałeś może nie być tym, czym się mogło na pierwszy rzut oka wydawać
Co do tematu, zabawne, jak ktoś bojowo nastawiony potrafi wszystko podciągnąć pod atak na temat czegoś, na punkcie czego jest przewrażliwiony.. (szerzej o tym w mojej dzisiejszej dłuższej wypowiedzi w innym wątku). Życzę, droga Michael, dystansu do siebie i swojego ulubionego zespołu!!