MJ & Westlife: duet?

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Michael wrote:po drugie skad wiesz ze to napewno kobieta ;-) kazdy niekiedy zienia swoje dane bo zostac anonimowym w jakis sposob
Ekhm.... Zdziwiłabyś się JAKA to kobieta :party:
kaem, ja tam wychodzę z założenia, że transwestyta po operacji zmiany płci na kobiecą, to też kobieta ;-)
Michael wrote:po trzecie dal lub dala widoczna odp.ze westlife to dzieciaki,tak samo jak craig david
Sade wrote:Jak to mówił Sting przy okazji współpracy z Craigiem Davidem: za coś trzeba opłacić czesne w college'u dorastającym dzieciakom
:wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
kaem

Post by kaem »

M.Dż.* wrote:kaem, ja tam wychodzę z założenia, że transwestyta po operacji zmiany płci na kobiecą, to też kobieta ;-)
Transwestyta i do tego transseksualista, to już dla mnie za dużo. Pogmatwane z poplątanym. :wariat:
Sade

Post by Sade »

kaem wrote: Chyba że Sade jesteś transwestytą, przyznać się! :smiech:
:smiech: po ostatnich imprezach moi znajomi wołają na mnie "Natalia, co ma męskie genitalia", zatem, kaem, to co widziałeś może nie być tym, czym się mogło na pierwszy rzut oka wydawać :smiech:

Co do tematu, zabawne, jak ktoś bojowo nastawiony potrafi wszystko podciągnąć pod atak na temat czegoś, na punkcie czego jest przewrażliwiony.. (szerzej o tym w mojej dzisiejszej dłuższej wypowiedzi w innym wątku). Życzę, droga Michael, dystansu do siebie i swojego ulubionego zespołu!!
Witold

Post by Witold »

Ja bym chciał, żeby po prostu Mike coś nagrał. Widzę, że ostatnio "odkopuje się" stare teamty.
Lika

Post by Lika »

Witold wrote: Widzę, że ostatnio "odkopuje się" stare teamty.

To tak z desperacji, że nic się nie dzieje... :wariat:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Witold

Post by Witold »

Lika wrote:
Witold wrote: Widzę, że ostatnio "odkopuje się" stare teamty.

To tak z desperacji, że nic się nie dzieje... :wariat:
Dzieki za... wyjaśnienie. Policytowałbym się o rozmiar czcionki, ale nie ma juz mniejszego niż ten.
Post Reply