Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Malenka35

Imprezka w pewexie

Post autor: Malenka35 »

Witam serdecznie!
Nie odzywałam się bo w sumie byłam pewna, że imprezka jest planowana 3 czerwca. Taką informację z zapewnieniem terminu dostałam jakiś czas temu na maila.
Parę dni temu, słysząc pewne wątpliwości napisałam do Pewexu, odpowiedzi nie dostałam. Dzisiaj, gdzieś godzinkę temu do nich dzwoniłam i niestety imprezka została przełożona. Na kiedy nie wiem bo Pani która to organizuje jest na jakimś szkoleniu w Szwecji.

Przepraszam wszystkich, niestety błąd jest nie z mojej winy,ale i tak przepraszam. Kiedy będzie impra nie wiem, może trzeba zaglądać na stronkę tego Klubu. Bo mnie się już odechciało kontaktować z nimi, bo jak dla mnie są lekko mało wiarygodni. Podobno termin przesunęli po konsultacjach z osobą która zajmuje się organizacją takich imprez dla fanów. Ja jeszcze raz przepraszam :( ale sama jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona bo już cieszyłam na takie fajne spotkanie.
Pozdrawiam wszystkich i może w końcu do zobaczenia kiedyś tam glupija
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

MJOWISKO

Post autor: La_Pantera_Rosa »

jest MJOWISKO w końcu, czy nie ? Myślę, że musimy się jakoś zmobilizować, bo czasu wiele nie zostało !! Ja nic nie mogę bo jestem niepełnoletnia, ale może jakiś seans filmowy(myślę o This Is It i któryś koncert z HIStory Tour... najlepiej Munich, jak dla mnie). Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to niech napisze.... a 25 czerwca coś będzie?? Przydałoby się tez ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

La_Pantera_Rosa
MJowisko od zarania jego dziejów organizuje Kinga i myślę, że nie ma potrzeby wchodzić w Jej kompetencje...

Co do 25 czerwca to wystarczy przejrzeć forum, by przekonać się, iż jest organizowanych parę eventów w Polsce (np. w Toruniu) - w Łodzi z tego co mi wiadomo nic hucznego nie będzie...

P.S.- przeczytaj dokładnie instrukcję jak umieścić plik .jpg w podpisie (mała podpowiedź- nie można wstawić zdjęcia, które jest na Twoim dysku :)
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Kochani a co powiecie na to żeby pojechać do Kalisza ???
Szykuje sie naprawdę fajna impreza w BECE w rocznice smierci Michaela ;-) Klub znam bo byłem już w nim 3 razy.

Oto link : http://img62.imageshack.us/f/20090071.jpg/
Ostatnio zmieniony sob, 05 cze 2010, 1:20 przez kubawalter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Ze swojej (chociaż może nie tylko swojej) strony mogę powiedzieć, że 25-go nie wybiorę się na żadną imprezę. Jestem pewna, że tego dnia nie będę w nastroju do zabawy, tańca, itd.

Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym co napisała niespodzianka - imprezowanie w rocznicę śmierci jakoś mi się nie za bardzo podoba...
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Who is IT?
Obrazek

24.06.2010r. - PEWEX
Start: 20:00, wejście 5zł, atrakcje później.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Nono...to fajne rozpoczęcie wakacji sie zapowiada ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Elen
Chodzi o to żeby się spotkać, a nie zorganizować imprezę, salę w klubie wynająć, albo obejrzeć koncert w kinie ( jak dla mnie morderstwo, bo byśmy odpłynęli razem z moimi łzami, jak już to stawiam na,któryś z HIStory tour najlepiej z Monachium ;)) ) Dlaczego mamy jechać np. do Torunia w Łodzi mamy warunki żeby się spotkać... ehhh Myślę, że to nasz obowiązek żeby się spotkać w tym dniu.. no ale zrobicie jak chcecie ;))

Jeśli chodzi o zdjęcie to obiecuję poprawę, ale dopiero jak będę miała wenę ;) :mj: :mj: :mj:
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
vkmaxx

Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Który plakat lepszy?

Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Drugi. Cekinowy kapelusz i te dziwne okulary nie są fajne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Plakat numer dwa bardziej by mnie zachęcił do imprezy.Ale najlepszy plakat byłby z Michaelem z' Billie Jean'. ;-)
Obrazek

Post autor: Madziula9 »

Też uważam że plakat numer dwa jest lepszy ;-)
Wpuszczają tam osoby niepełnoletnie?
Awatar użytkownika
vkmaxx

Niestety tym razem tylko 18+
ODPOWIEDZ