Beyonce Knowles
- Liberian.Girl
- Mrkariinka
Alternatywny teledysk do piosenki "Halo"
http://www.youtube.com/watch?v=Jlg3xiQ3 ... r_embedded
Wydaje mi się, że jest całkiem wporządku :)
Editt 7.06
O 2:00 Czasu Polskiego (Za niespełna 1;15 min) stacja MTV emituje gale MTV Movie Awards 2010, w której Beyonce jest nominowana w kategorii "Najlepsza scena walki" - Chodzi tutaj o film "Obsesja"

Wydaje mi się, że jest całkiem wporządku :)
Editt 7.06
O 2:00 Czasu Polskiego (Za niespełna 1;15 min) stacja MTV emituje gale MTV Movie Awards 2010, w której Beyonce jest nominowana w kategorii "Najlepsza scena walki" - Chodzi tutaj o film "Obsesja"
Co do Beyonce...
Uwielbiam jej nową piosenkę 'Why don't you love me'. I ten teledysk w stylu lat 60'...
Kiedyś przeczytałam nawet jakiś artykuł w internecie, że podczas imprezy na którą Mike był zaproszony (pamiętacie może zdjęcia MJ w takiej peruce a'la afro?... To było chyba z tej imprezy) zobaczył Bee na scenie i powiedział, że to fenomen. (Bee śpiewała wtedy Deja Vu) Hmm. Zgadzam się z tymi słowami. Świetny głos i własny styl.
Uwielbiam jej nową piosenkę 'Why don't you love me'. I ten teledysk w stylu lat 60'...
Kiedyś przeczytałam nawet jakiś artykuł w internecie, że podczas imprezy na którą Mike był zaproszony (pamiętacie może zdjęcia MJ w takiej peruce a'la afro?... To było chyba z tej imprezy) zobaczył Bee na scenie i powiedział, że to fenomen. (Bee śpiewała wtedy Deja Vu) Hmm. Zgadzam się z tymi słowami. Świetny głos i własny styl.
Beyonce wygrała w tej kategorii :) aż w trudno w to uwierzyć, ze względu na to że wśród nominowanych znalazł się min. "Avatar"Mrkariinka pisze:O 2:00 Czasu Polskiego (Za niespełna 1;15 min) stacja MTV emituje gale MTV Movie Awards 2010, w której Beyonce jest nominowana w kategorii "Najlepsza scena walki" - Chodzi tutaj o film "Obsesja"
ale co tam, jestem dumna!

- Mrkariinka
Ma wielki głos, ale wkurza mnie to, że tak często włącza, jak to określil jeden z recenzentów jej płyty, "syrenę". Kiedy wytonuje wokal, brzmi świetnie, np. w "Speechless" (bardzo podoba mi się ta piosenka). Co do piosenek, to mam mieszane uczucia - jedne podobają mi się, inne są dla mnie nie do strawienia i przerostem formy nad treścią.
- Mrkariinka
- Liberian.Girl
A tutaj jej wykonanie piosenki "I Wanna Be Where You Are" z tego koncertu.Mrkariinka pisze:Taka mała ciekawostka, Beyonce na koncercie pt. "I am . . . Yours" w Las Vegas wspominała o J5 oraz o Michaelu.
Co do koncertu, to jeden z moich ulubonych, polecam bo jest warto.
I trochę inne wykonanie piosenki "Sweet Dreams" + "Dangerously In Love" i "Sweet Love" Anity Baker

-
- Liberian.Girl
No chyba nie za bardzo O_oMajkel. <3 pisze: fajnie śpiewa i tańczy też spoko, ale mogłaby troszke popracowac nad figurą (chyba wiadomo, o co chodzi) :P
Jak dla mnie Beyonce ma idealną figurę, ale przecież o gustach się nie dyskutuje. Poza tym chyba nie powinno się oceniać artysty po wyglądzie?
Wiem, że nie powinnam tego komentować, ale wkurza mnie jak ludziom łatwo przychodzi krytykowanie 'tłustego tyłka' Beyonce, bo przecież fajnie kogoś pojechać siedząc sobie wygodnie przed monitorkiem...

- marcinokor