Zaraz tam koniec.Co to za sianie paniki?Po prostu chwilowa przerwa.Ludzie mają zaliczenia,egzaminy przed końcem roku i jak dla mnie nie jest to żaden sygnał do puszczania hasła koniec.
Niestety praca zespołowowa jest o wiele trudniejsza niż solo i tylko nieliczni mają pojęcie o tym ile poświęcenia trzeba włożyć żeby zespół funkcjonował.Ale nie będę się nad tym rozwodzić ponieważ nie widzę sensu tłumaczenia tego osobom które nie mają nic wspólnego z projektem dance_team.A właśnie takie osoby wydały opinię że to koniec.
KONIEC.WOLNE ŻARTY
Annie_17 wychodzi na to że nie ma.Zmieniliśmy troszkę zasady naszych dylów i teraz do każdego czwartku powinna być lista chętnych osób.Powinno być minimum 5 osób żeby opłaty nie były kosmiczne.A ponieważ czwartek się jeszcze nie skończył to zapiszę Ciebie i siebie
Lista na sobotę 19.06
1.Annie_17
2.Dżozefa100
Narazie nie moge przyjechac bo jestem w trakcie wstępnych, ale w wakacje jak beda jakies zajęcia to mam zamiar kilka razy się pojawić!
Ja w sobote też nie bede mogła się pojawić, bo po mojej 5 dniowej nieobecności w Poznaniu w sobote z rana muszę nadrobić zajecia z kursu na prawo jazdy. I przepraszam was, że ostatnio nie było mnie na spotkaniach, ciągle cos mi wypadało..
Mam jednak nadzieje, że niedługo sie zobaczymy jak nie na tańcach to na kawce czy przy piwku
jenny i ja sobotni poranek przywitamy we Wrocławiu. jeżeli chcecie tańczyć - musicie zadzwonić do Krystyny, sami ocenicie kiedy. pozdro oraz porządnego oblewania zakończenia roku szkolnego!
Annie_17 mam pytanie dotyczące tej opuszczonej kamienicy w Owińskach?Czy propozycja załatwienia nam wejścia na ten teren jest nadal aktualna?Oglądałam zdjęcia i jest to naprawdę urokliwe miejsce.Śmiało moglibyśmy tam się wpasować w klimaty rodem z "Thrillera".Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem dzisiaj mielibyśmy tam sesyję.
Szkoda że nie mogliście wybrać się do Wrocławia i podejrzeć tamtego zespołu.Ich zaangażowania i energii.Oni ćwiczą dwa dni w tygodniu,w w przeddzień imprezy zrobili próbę czterogodzinną.Wyszło im to genialnie.W powietrzu wyczuwało się pasję z jaką to robią.W wakację dalej mają zamiar dylać.
Mam nadzieję że zapał z jakim poznański denstim raczkował nadal gdzieś w głębi w Was tkwi i zrobimy wielki COME BACK.A nie DEAD jak już tu krakano.
W sierpniu jest zlot fanów w Łodzi.Jest to całonocna impreza połączona z róznymi atrakcjami.W tym roku mają mieć miejsce prezentacje zespołów denstimowych.Mam nadzieję że i poznański denstim będzie miał się z czym pokazać.Tego sobie i Wam moi drodzy życzę.
Czy w tą sobotę 3 LIPCA ktoś chciałby się spotkać?
1.Dżozefa
Co do Owińsk, to nie jest to kamienica, ale opuszczony ośrodek psychiatryczny :) z tego co wiem, to w zeszłe wakacje można tam było jeszcze wejść;p mam tam kolegę, więc poproszę go żeby się wybrał sprawdzić czy tego nie ogrodzili :)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Co do Owińsk, to nie jest to kamienica, ale opuszczony ośrodek psychiatryczny (bardzo upiorne miejsce :) z tego co wiem, to w zeszłe wakacje można tam było jeszcze wejść;p mam tam kolegę, więc poproszę go żeby się wybrał sprawdzić czy tego nie ogrodzili :)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."