[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Zaraz tam koniec.Co to za sianie paniki?Po prostu chwilowa przerwa.Ludzie mają zaliczenia,egzaminy przed końcem roku i jak dla mnie nie jest to żaden sygnał do puszczania hasła koniec.
Niestety praca zespołowowa jest o wiele trudniejsza niż solo i tylko nieliczni mają pojęcie o tym ile poświęcenia trzeba włożyć żeby zespół funkcjonował.Ale nie będę się nad tym rozwodzić ponieważ nie widzę sensu tłumaczenia tego osobom które nie mają nic wspólnego z projektem dance_team.A właśnie takie osoby wydały opinię że to koniec.

KONIEC.WOLNE ŻARTY :smiech:
Obrazek

Post autor: Annie_17 »

hmmm czyli w tą sobotę nie tańczymy? ja już się uporalam z moim szkolnym zamieszaniem i jestem zwarta i gotowa na treningi!!:)

uczymy się następnym razem smooth criminal? ;-)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Annie_17 wychodzi na to że nie ma.Zmieniliśmy troszkę zasady naszych dylów i teraz do każdego czwartku powinna być lista chętnych osób.Powinno być minimum 5 osób żeby opłaty nie były kosmiczne.A ponieważ czwartek się jeszcze nie skończył to zapiszę Ciebie i siebie nenene

Lista na sobotę 19.06

1.Annie_17
2.Dżozefa100
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

Cześć kochani ;)
Ja tak bardziej nei mam gdzie już mieskać w tym Poznaniu do września mniej więcej... :/
Narazie nie moge przyjechac bo jestem w trakcie wstępnych, ale w wakacje jak beda jakies zajęcia to mam zamiar kilka razy się pojawić!

Przyjemności! ;)
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

Mnie nie będzie bo mam egzamin z karty moto o 12:20 we wrześni
Obrazek
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Ja w sobote też nie bede mogła się pojawić, bo po mojej 5 dniowej nieobecności w Poznaniu w sobote z rana muszę nadrobić zajecia z kursu na prawo jazdy. I przepraszam was, że ostatnio nie było mnie na spotkaniach, ciągle cos mi wypadało.. :smutek:
Mam jednak nadzieje, że niedługo sie zobaczymy jak nie na tańcach to na kawce czy przy piwku ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Ja też mam wszystko zaliczone, więc mogę wracać. ;-)

To jak, zaczynamy listę ?

1. P.Y.T.
Awatar użytkownika
Annie_17

taaak;p może wreszcie się uda! ;D

1. P.Y.T.
2. Annie
But if you just believe
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

1. P.Y.T.
2. Annie
3.Asiacity
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

jenny i ja sobotni poranek przywitamy we Wrocławiu. jeżeli chcecie tańczyć - musicie zadzwonić do Krystyny, sami ocenicie kiedy. pozdro oraz porządnego oblewania zakończenia roku szkolnego! ;-)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Annie_17 mam pytanie dotyczące tej opuszczonej kamienicy w Owińskach?Czy propozycja załatwienia nam wejścia na ten teren jest nadal aktualna?Oglądałam zdjęcia i jest to naprawdę urokliwe miejsce.Śmiało moglibyśmy tam się wpasować w klimaty rodem z "Thrillera".Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem dzisiaj mielibyśmy tam sesyję.

Szkoda że nie mogliście wybrać się do Wrocławia i podejrzeć tamtego zespołu.Ich zaangażowania i energii.Oni ćwiczą dwa dni w tygodniu,w w przeddzień imprezy zrobili próbę czterogodzinną.Wyszło im to genialnie.W powietrzu wyczuwało się pasję z jaką to robią.W wakację dalej mają zamiar dylać.

Mam nadzieję że zapał z jakim poznański denstim raczkował nadal gdzieś w głębi w Was tkwi i zrobimy wielki COME BACK.A nie DEAD jak już tu krakano.

W sierpniu jest zlot fanów w Łodzi.Jest to całonocna impreza połączona z róznymi atrakcjami.W tym roku mają mieć miejsce prezentacje zespołów denstimowych.Mam nadzieję że i poznański denstim będzie miał się z czym pokazać.Tego sobie i Wam moi drodzy życzę. ;-)

Czy w tą sobotę 3 LIPCA ktoś chciałby się spotkać?

1.Dżozefa ;-)
Obrazek

1. Dżozefa
2. Annie

Co do Owińsk, to nie jest to kamienica, ale opuszczony ośrodek psychiatryczny :) z tego co wiem, to w zeszłe wakacje można tam było jeszcze wejść;p mam tam kolegę, więc poproszę go żeby się wybrał sprawdzić czy tego nie ogrodzili :)
But if you just believe
Awatar użytkownika
Annie_17

1. Dżozefa
2. Annie

Co do Owińsk, to nie jest to kamienica, ale opuszczony ośrodek psychiatryczny (bardzo upiorne miejsce :) z tego co wiem, to w zeszłe wakacje można tam było jeszcze wejść;p mam tam kolegę, więc poproszę go żeby się wybrał sprawdzić czy tego nie ogrodzili :)
But if you just believe
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

1. Dżozefa
2. Annie
3. P.Y.T.
Awatar użytkownika
Iskierka