Justin Bieber

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
thewiz

Post autor: thewiz »

W USA jego kawałki puszczają w towarzystwie Beyonce na Kiss FM. No jeżeli on ma taki support ze strony dorosłych djów to nie zginie zbyt szybko. Mało tego. Powiem Wam, że kiedy usłyszałam pierwszy raz coś z jego piosenek w radio (nie znam tytułów i dopiero po tym wątku skojarzyłam, że to był jego głos) stwierdziłam, że jest z niego słodziak i bardzo przypomina mi jego głos głos MJa przed mutacją. Nie uciekawałbym od tych porównań, MJ jak był mały też śpiewał całą masę bubble gum pop stargetowanego na nastolatków. Weźcie choćby takie infantylne ABC. Nie twierdzę, że Justin to drugi MJ, ale jest miły, słodko się uśmiecha i osobiście wolę, by nastolatki słuchały jego niż dorosłej muzyki. Każdy czas ma swoje prawa, dzieciństwo trzeba pielęgnować i choć ja będąc dzieciakiem słuchałam MJa, to nie oznacza że współcześni nastolatkowie też muszą. Choć sporo tak robi, to jest jeszcze dużo miejsca na rynku. Czy przepadnie jak Aaron Carter lub Chris Brown (choć ten drugi nie z racji talentu przecież zginął), czy też uda mu się dorosnąć z czasem - kwestia jego pracowitości, szczęścia i oczywiście talentu. Na razie nie jest źle.

Ja wogóle mam dużo sympatii do śpiewających dzieciaków.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Justin fajnie się rusza , co do wokalu to zdecydowanie nie mój klimat- ale powiedzcie mi jedno - Dlaczego teraz te młode gwiazdki mają takie(męska część)niemęskie fryzury? Przecież wyglądają oni jak dziewczyny:(Moda ala Tokio Hotel czy co ?
Zgadzam się , że to że stwierdza ,iż jest fanem MJ to zwykły marketingowy ruch- teraz to każdy się wszem i wobec zachwala i ogłasza ,iż nagrał kiedyś z MJ piosenkę , bądż jest jego fanem.Zgadzam się z wcześniejszą opinią , że prawdopodobnie to gwiazdka jednego sezonu takie jak M.Cyrus - czy jak ona ma , Jonathan Brothers co grają teraz w tych dziecinnych serialach na Disney Chanel.No ale życzę mu , żeby tak nie było , aby się rozwinął i został wielkim piosenkarze , który piszę piosenki z przesłaniem , a nie o parasolkach itd.Oby nie został znany z tego,że....jest znany:- tak jak Pani P.Hilton i wiele innych gwiazdek, które są ni to aktorkami , ni to piosenkarkami .Oby ktoś - bardzo uczciwy- dobrze pokierował jego karierą , bo potencjał ma chłopak.
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

thewiz pisze:wolę, by nastolatki słuchały jego niż dorosłej muzyki
A ja slucham tej doroslej muzyki jak to ty mowisz i nie wiem co jest w tym zlego? To mnie od razu skresla jako nastolatke, trace cos nie sluchajac Biebera?
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Eva pisze:
A ja slucham tej doroslej muzyki jak to ty mowisz i nie wiem co jest w tym zlego? To mnie od razu skresla jako nastolatke, trace cos nie sluchajac Biebera?
To fajny etap czerpać radość w dzieciństwie z właśnie takiej muzyki.
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

thewiz pisze:
Eva pisze:
To fajny etap czerpać radość w dzieciństwie z właśnie takiej muzyki.
gdyby tak było jak mówisz thewiz,byłoby fajnie.niestety jego fanki(bo wątpię czy ma jakiś fanów) czerpią radość głównie z jego wyglądu a to jest dla mnie nie do przyjęcia i bez sensu bo tracą to o czym pisałaś.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Nie chcę nikogo obrażać, ale jeśli ktoś używa auto-tune, to przykro mi, ale nie śpiewa.

Justin Bieber stał się nagle wielką gwiazdą, niektórzy go porównują do Michaela, wróżą mu wielką karierę. I przez to chłopakowi strzeliła woda sodowa do głowy, stał się pyszałkowatym cwaniaczkiem. Nigdy nie słuchałam jego muzyki, zaledwie kilka piosenek. Problem w tym, że chłopak ma 15, czy tam 16 lat, a śpiewa o całkiem 'dorosłych' rzeczach.
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Nie przepadam za nim. (Bez urazy dla jego fanów) Sława w dzisiejszych czasach jest chwilowa, przypomnijcie sobie Jonas Brothers, Tokio Hotel czy inne. Dla mnie takie gwiazdy porównywane do MJ'a są przy nim nikim. Jakim prawem porównuje się 16 latka do Króla Pop'u ? Co jest grane ?! Tak jak wcześniej wspominano, sława jest chwilowa w takich przypadkach, gwiazda sezonowa.
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Rihannie i Gadze też wróżono sezonowość ;-) z ciekawości przesłuchałam utwory z jego płyty i wszystkie utwory są proste, łatwo wpadające w ucho. Chłopak zapewne ma potencjał, który spece od marketingu skrzętnie ukrywają i nakazują robić z siebie 'męskiego lalusia'. Jonas i pozostałe gwiazdki Disneya, również nie są sezonowi. Mają nadal swoich fanów. Nie wydają żadnej płyty, nie są w trasie więc jest cicho o nich. Nooo może nie o Miley ;-)

Muzyka Biebera jak i Disneyowskich gwiazdek jest kierowana do tych młodszych, czyli do dzieci i nastolatków, gdy teraźniejsze młode gwiazdy dorosną będą inne młode wykreowane gwiazdki, a 'teraźniejsi' w przyszłości mogą robić dobrą muzykę. Koło się zamyka ;-).

.. bo najważniejsze to nie być ograniczonym ;-)
Majkel. <3

Post autor: Majkel. <3 »

Moim zdaniem on chce sobie troszkę polansować, tym Michaelem. <3
przwdziwy fan, nie mói każdemu, że to on go tak bardzo kocha i nie chwali się, że umie tańczyć jego kroki, oczywiście, można powiedzieć o Michaelu kilka miłych słow, ale Bieber moim zdaniem robi to tylko dla szpanu. Mozliwe, że się myle, ale to jest moje zdanie (:

:mj:
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Dama Kameliowa pisze:http://komixxy.pl/156460/Bieber-w-Polsc ... -#comments

RATUJCIE POLSKĘ! NIECH JUSTINNIE GRA! GŁOSUJCIE NA IZRAEL!
Przepraszam bardzo, a w czym Ci to przeszkadza? Jesli moge wiedziec ;-) jesli przyjedzie koncertowac to wybierasz sie? Nie. Wiec nie odbieraj innym tej przyjemnosci.

Zeby nie bylo off. Plyta jest super, szczegolnie na takie sloneczne dni, polecam :-) na odstresowanie ;-)

na przekor, zaglosuje na Polske
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Dama Kameliowa pisze:Jako obywatelka Poski nie chcę go widzieć w tym kraju ;) Chociażby jakby ktoś tak zrobił Michaelowi...Ważne że nie zrobi ;)
FFFUUUU przaegralismy.
Zaiste, tysiące polskich nastolatek, chciałoby go zobaczyć, więc proszę cię jakim prawem się za nie wypowiadasz, swoją drogą niech przyjeżdza,miło, że w do Polski chcą przyjezdzac slawni piosenkarze, ja zaglosowalem
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Madzia pisze:
FFFUUUU przaegralismy.
zjednoczę się z Toba.. FUUUUUUUUUUUUU
Man in the mirror pisze:W tym miejsu był głupi obrazek z komixxów

Man in the mirror pisze:Zaiste, tysiące polskich nastolatek, chciałoby go zobaczyć, więc proszę cię jakim prawem się za nie wypowiadasz
bo ma własne zdanie o tym "sławnym piosenkarzu" , ktory spiewa z playbacku... i może jej sie nie podoba Bieber, tak samo jak mi :wariat:. Dobrze że w Ciechanowie go nie bedzie, chyba bym tam poszła i wzięła pomidory ze soba ;]
No i dobrze nie idźcie, ale bez sensu jest glosowanie na IZrael, to jest dziecinne i głupie i ....

Nie rozumiem, chłopak sobie spiewa, kocha spiewać i komu to przeszkadza...?

Zazdrościcie mu..? Nie rozumiem waszych postów, wole go niż Lady G, której koncert będzie w Listopadzie, przynajmniej chłopak ma dystans do siebie, no i co, że obnosi się z tym, że jest fanem M.J :knuje:
To jest nie normalne, nie podoba się, to ine sluchac i po problemie

FUUUUUUUUUUUUU a to co to :smiech:
ona pisze:Nie rozumiem w czym Ci przeszkadza to, że Justin Bieber przyjedzie do Polski? Będziesz szcęśliwsza wiedząc, że unieszczęśliwiłaś kilka tysięcy jego fanek?
Dama Kameliowa pisze:Chociażby jakby ktoś tak zrobił Michaelowi...Ważne że nie zrobi ;)
A widzisz?
Gdyby ktos tak zrobił Michaelowi? Fakt, że już nie zrobi raczej nie jest zbyt pocieszający...
Szkoda, że ludzie potrafią być tak uparci w sprawach które ich praktycznie nie dotyczą.. z czystej przyjemnosci zabierania szcześcia innym..
zgadzam się w 100%,
Ostatnio zmieniony wt, 29 cze 2010, 22:16 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Nie rozumiem w czym Ci przeszkadza to, że Justin Bieber przyjedzie do Polski? Będziesz szcęśliwsza wiedząc, że unieszczęśliwiłaś kilka tysięcy jego fanek?
Dama Kameliowa pisze:Chociażby jakby ktoś tak zrobił Michaelowi...Ważne że nie zrobi ;)
A widzisz?
Gdyby ktos tak zrobił Michaelowi? Fakt, że już nie zrobi raczej nie jest zbyt pocieszający...
Szkoda, że ludzie potrafią być tak uparci w sprawach które ich praktycznie nie dotyczą.. z czystej przyjemnosci zabierania szcześcia innym..
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Ja nie uważam nic złego za to, że przyjeżdża do Polski. Nie lubię go i w życiu nie poszłabym na jego koncert, nawet gdyby mnie za włosy tam targali, ale np. to, że przyjeżdża wprawia moją przyjaciółkę w euforie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Nie przepadam za nim, nie słucham jego piosenek, ale też nie mam nic do niego. Jak chce niech sobie śpiewa...on nie pierwszy i nie ostatni, jak chce niech sobie przyjedzie do Polski, przecież ja i tak się na koncert nie wybieram, a w ten sposób uszczęśliwiłby dużoo dziewczyn hehe ;)

-> temat posprzątany. proszę o powstrzymanie się od niepotrzebnych złośliwych komentarzy - to też spam (to uwaga do wszystkich). zu
ODPOWIEDZ