With love- płyta fanów

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

agusiaa_w

Post by agusiaa_w »

Niech Paulina niczego nie usuwa, nie po to nagrywaliśmy, żeby się tu ścigać, kto lepszy.

Przesłuchałam tak na szybko, wyszło świetnie, oklaski dla Pauliny za pomysł i chrisberna za montaż oraz dla wszystkich, którzy wzięli udział i włożyli w to serducha japrosic Jesteście zajebiści!! A właściwie jesteśmy ;-)
I dziękuję za tak częste wyróżnianie mnie tutaj :calus:
Gdyby nie Michael, nigdy bym ust nie otworzyła, to wszystko dla Niego.
Last edited by agusiaa_w on Sun, 20 Jun 2010, 22:12, edited 1 time in total.
ImageImage
buziaczek

Post by buziaczek »

Atonia wrote:Jutro sobie przesłucham tylko szkoda że nie ma Billie jean.
jak nie ma...jak właśnie słucham :-)
Ok..jestem po przesłuchaniu wszystkich numerów.
Wszystkie są świetne i zasługują na pochwałę, ale to moja absolutna 5:
1.Michaelka111-Childhood
2.speechless26- Smile
3.hubertous- Human Nature
4.agusiaa_w- Cry
5.Suerte- Fall again

Jestem ogólnie sceptycznie nastawiona do jakichkolwiek wykonań piosenek MJ, będących autorstwa kogoś innego niż on sam...ale tu jestem pozytywnie zaskoczona. Naprawdę.
A Michaelka111 i Spechless26 rozwaliły mnie totalnie :love:
Nie wiedziałam, że fani MJ mogą tak pięknie interpretować jego numery. Z takim przejęciem i czułością.
Michael na pewno byłby z Was dumny, gdyby słyszał te wykonania.
Ogromne gratulacje.
Last edited by buziaczek on Sun, 20 Jun 2010, 23:12, edited 1 time in total.
1958 - forever...
Saszka

Post by Saszka »

Childhood!
To jest przecudowne!
Te emocje ten głos..dziękuje Ci.
agusiaa_w

Post by agusiaa_w »

Właśnie jestem po dokładnym przesłuchaniu i muszę powiedzieć o dwóch piosenkach, które mnie powaliły na kolana - mianowicie "Childhood" i "Beautiful girl". Dziewczyny, leżę na ziemi, poważnie japrosic

Chciałabym wspomnieć jeszcze o jednym - Karolina, uwielbiam Twoje "This is it" i nie waż mi się nic usuwać! Bo Ci wleję :rocky: ;-)
Muszę dodać, że właśnie dzięki MJwroc moje nagranie znalazło się w tym projekcie, bo to ona kazała mi się zgłosić, kiedy byłyśmy razem w kinie na TII i usłyszała, jak śpiewam pod nosem :)

No to idę dalej słuchać :muzyka: Pewnie zaśpię do pracy, ale co tam nenene
ImageImage
syberia

Post by syberia »

Gratuluję realizacji projektu i odwagi :)
Najważniejsze, że słychać emocje w każdym utworze :)
Możecie być z siebie dumni !!!!
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
speechless26

Post by speechless26 »

Jako że nie wyszło We are the world, a bardzo tego chciałam... pokażę wam to, co zrobiłam z Fanami z całego świata... W projekcie udzieliła się także Natalia (dreamfor) i chrisbern :)

http://www.youtube.com/watch?v=c4w5CQP4cXo

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie miłe słowa! japrosic japrosic
I'm so proud to say- I love You.
Michaelka111

Post by Michaelka111 »

No więc...
Chciałabym Wam wszystkim serdecznie PODZIĘKOWAĆ, za wszystkie słowa pochwały. To dla mnie znaczy naprawdę ogromnie dużo :)

I racją jest oczywiście to, żebyście nie usuwali swoich nagrań pod żadnych pozorem. To przepiękny hołd, który warto, by był w takiej postaci, w jakiej wyszedł. Pamiątka. I oczywiście wzruszenie, którego było i będzie niemało.

Jako fani, jesteście genialni. Nie znam Was prywatnie, jednakowoż... nie przeszkadza mi to stwierdzić, iż jesteście sympatyczni i kochani.

Gratuluję wszystkim wykonawcom i zachęcam do dalszych projektów ;)

Pozdrawiam cieplutko.

SPEECHLESS26 <--- jesteś wielka, za to co zrobiłaś. I cierpliwa ;)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Marie

Post by Marie »

Co do płyty - ta płyta jest czymś o wiele więcej niż tylko płytą z piosenkami Michaela śpiewanymi przez jego fanów. To ogromny hołd przepełniony emocjami, uczuciami i miłością do niego.
Gratuluję wam wszystkim, jesteście niesamowici.
Każda z piosenek ma coś w sobie, śpiewacie przepięknie ale nie ważne czy macie talent czy też nie, tu chodzi o emocje i o sam fakt tego co zrobiliście.

Speechless26- to Heal the World mnie zmiażdżyło. Wyśmienite!
Począwszy od początku (zawsze mnie rozbawia do łez) przez "I love you Michael" i do samej piosenki. japrosic
MJwroc

Post by MJwroc »

agusiaa_w wrote: Chciałabym wspomnieć jeszcze o jednym - Karolina, uwielbiam Twoje "This is it" i nie waż mi się nic usuwać! Bo Ci wleję :rocky: ;-)
Muszę dodać, że właśnie dzięki MJwroc moje nagranie znalazło się w tym projekcie, bo to ona kazała mi się zgłosić, kiedy byłyśmy razem w kinie na TII i usłyszała, jak śpiewam pod nosem :)
Oj tak, pewien mój udział jednak w tym był ;p

A oto moja ulubiona trójka!
Michaelka111-Childhood
hubertous- Human Nature
agusiaa_w- Cry

Macie rację, to hołd. To piosenki śpiewane z miłością a nie z techniką...
Cieszę się że mogłam wziąć w tym udział, chociaż jeśli chodzi o śpiewanie to jestem constans z siebie niezadowolona ;p

Proszę nie wrzucać mojej piosenki na youtube! Już raz wrzuciłam swoje wykonanie live Dirty Diany-pod wpływem namów. Wstałam następnego dnia, obejrzałam to na YT i powiedziałam sobie: co to ... jest?!

Suerte, bardzo pomysłowa ta mówiona wstawka pod koniec!

Agusiuu, dżeksonowe ballady w twoim wykonaniu są przecudowne! Oryginał to oryginał, ale twoje covery słucham na mp3

Kasiu, dziękuję Ci bardzo ;-)
Powinnam też podziękować pani Alince, bo to dzięki niej mój angielski jest jaki jest, szkoda nie będzie mogła przyjść na MJ Night ;/

Ukłon dla wszystkich, którzy mieli swój udział w tym projekcie!japrosic
Chciałabym jeszcze gorąco podziękować speechless26 za pomysł i organizację oraz chrisbernowi za mistrzowskie podkłady, cierpliwość w miksowaniu i wysłuchiwaniu moich wątów co do nich!

:-)
MacJack50

Post by MacJack50 »

Wiadomo , że najlepiej się wymądrzać i krytykować, a samemu nic nie robić.Nie jestem żadnym krytykiem , dlatego złego słowa nie napisze na nikogo , bo wykazaliście się wielką odwagą , żeby nagrać coś takiego.A po 2 to wszystko z miłości do wykonawcy XX w , a być może i XXI. Dlatego nie zamierza wystawiać temu taką ocenę , tej taką.Napiszę tylko kto mi się najbardziej podoba- Michaelka111 - childhood.Masz wielki potencjał , obyś trafiła w dobre ręce i nadal się rozwijała , bo wiele osób z potencjałem do danej rzeczy nie tylko do muzyki po prostu marnuje się.
PS Ale najbardziej podobają mi się 'okrzyki' Beti_90 - Aaow :).To jest coś , naprawdę świetnie Ci to wyszło perfekcyjnie- szczególnie w 44 sek. , a do tego masz bardzo miły głos wg. mnie dla ucha :).
Życzę wszystkim powodzenia w dalszym rozwoju i czekam z niecierpliwością na .... 2 krążek :).Fajnie , że tacy ludzie jak Wy dokonaliście tego , możecie być dumni z siebie , bo jest z czego .Widać , że każdy z Was ma potencjał , trzeba tylko oszlifować każdego z osobna , bo ability macie :)
Image
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Tomo128

Post by Tomo128 »

Proponowałbym porządnie otagować album i zrobić dla niego stronę na lastfm. Niech inni poznają czego słuchamy ;)
Tomo128
Image
MacJack50

Post by MacJack50 »

Zgadzam się , mam nadzieję , że zrobicie wszystko , aby jak najwięcej ludzi go wysłuchało , a najlepiej jakiś fachowiec :)
Image
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Julia94

Post by Julia94 »

Jej... na prawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Wspaniały hołd, należą Wam się wielkie brawa i słowa uznania. Jesteście wielcy!! japrosic

Przy wysłuchaniu każdego z utworów miałam aż ciary na plecach. Każde wykonanie po prostu genialne, takie z głębi serca i to się najbardziej liczy. Gratuluję!

Michaelko111 masz śliczny głos! Twoje wykonanie "Childhood" jest cudowne.
speechless26

Post by speechless26 »

MacJack50 wrote:Życzę wszystkim powodzenia w dalszym rozwoju i czekam z niecierpliwością na .... 2 krążek :).

2 krążek? :) OK:)
I'm so proud to say- I love You.
Beti_90

Post by Beti_90 »

No to ja sie nie wypowiedziałam jeszcze w tym temacie :]. Chce podziękować Speechless26 za takie zaangażowanie w tworzeniu tej płyty, gdyby nie ty, pewnie nigdy by nie powstała(a jeśli nawet to pewnie za baaardzo długi okres czasu). Fajnie że jest tylu ludzi którzy potrafią włożyć serce w tego typu projekty. No i oczywiście chrisbern też działał świetnie i również włożył w ten projekt dużo pracy(stworzenie tylku podkładów to jest naprawde coś i potrzeba do tego dużo czasu i poświęcenia). Co do mojego nagrania to powiem, że mi sie nie bardzo podoba, bo mam okropny mikrofon, strasznie spłaszcza głos, a właściwie to miałam, bo naszczęście/nieszczęście sie popsuł, więc może w końcu kupie jakiś fajny, taki wypasiony :P :D. Jak to sie mówi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :). No, a mój akcent to juz zostawie bez komentarza. Śpiewanie Michaelowych piosenek nie jest moją najmocniejszą stroną :P. No ale trudno, nie ważne jak jest, ważne że jest :D :). Przynajmniej sąsiadów troche pomęczyłam(a przyda sie to co poniektórym ;] :P). Fajnie, że powstała taka płyta(w razie gdyby tworzono nową, to ja odrazu mówie, że zamawiam spokojny repertuar :P) :).
Ja także jestem zachwycona nagraniem Michaelki111, masz cudny głos, Speechless26 również. MJwroc, twoje nagranie też mi sie podoba, jest takie delikatne, a przecież oryginał też taki jest. Zaśpiewałaś z takim wyczuciem, bardzo fajnie :). Agusiaa_w, twoje Cry też jest super :). Nie przesłuchałam jeszcze wszystkich nagrań ale zaraz to zrobie.

Btw
Tylko w razie czego, to ja też prosze, żebyście nie wstawiali mojego nagrania na youtube czy jakikolwiek portal int. tego typu(mam nadzieje, że nie zostały już podjęte działania w tym kierunku). Na MJPT niech sobie będzie, ale na reszcie stron internetowych mnie oszczędźcie, będę za to bardzo wdzięczna :P :). No chyba że bezosobowo(to wtedy ostateczności moge sie na to zgodzić :P).
MacJack50 wrote:Ale najbardziej podobają mi się 'okrzyki' Beti_90 - Aaow :).To jest coś , naprawdę świetnie Ci to wyszło perfekcyjnie- szczególnie w 44 sek.
Ha, ha, starałam sie jak mogłam :P :D. Dobrze, że chociaż okrzyki mi wyszły :P :D. Dzięki :)
Post Reply