No to ja sie nie wypowiedziałam jeszcze w tym temacie :]. Chce podziękować Speechless26 za takie zaangażowanie w tworzeniu tej płyty, gdyby nie ty, pewnie nigdy by nie powstała(a jeśli nawet to pewnie za baaardzo długi okres czasu). Fajnie że jest tylu ludzi którzy potrafią włożyć serce w tego typu projekty. No i oczywiście chrisbern też działał świetnie i również włożył w ten projekt dużo pracy(stworzenie tylku podkładów to jest naprawde coś i potrzeba do tego dużo czasu i poświęcenia). Co do mojego nagrania to powiem, że mi sie nie bardzo podoba, bo mam okropny mikrofon, strasznie spłaszcza głos, a właściwie to miałam, bo naszczęście/nieszczęście sie popsuł, więc może w końcu kupie jakiś fajny, taki wypasiony :P :D. Jak to sie mówi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :). No, a mój akcent to juz zostawie bez komentarza. Śpiewanie Michaelowych piosenek nie jest moją najmocniejszą stroną :P. No ale trudno, nie ważne jak jest, ważne że jest :D :). Przynajmniej sąsiadów troche pomęczyłam(a przyda sie to co poniektórym ;] :P). Fajnie, że powstała taka płyta(w razie gdyby tworzono nową, to ja odrazu mówie, że zamawiam spokojny repertuar :P) :).
Ja także jestem zachwycona nagraniem Michaelki111, masz cudny głos, Speechless26 również. MJwroc, twoje nagranie też mi sie podoba, jest takie delikatne, a przecież oryginał też taki jest. Zaśpiewałaś z takim wyczuciem, bardzo fajnie :). Agusiaa_w, twoje Cry też jest super :). Nie przesłuchałam jeszcze wszystkich nagrań ale zaraz to zrobie.
Btw
Tylko w razie czego, to ja też prosze, żebyście nie wstawiali mojego nagrania na youtube czy jakikolwiek portal int. tego typu(mam nadzieje, że nie zostały już podjęte działania w tym kierunku). Na MJPT niech sobie będzie, ale na reszcie stron internetowych mnie oszczędźcie, będę za to bardzo wdzięczna :P :). No chyba że bezosobowo(to wtedy ostateczności moge sie na to zgodzić :P).
MacJack50 wrote:Ale najbardziej podobają mi się 'okrzyki' Beti_90 - Aaow :).To jest coś , naprawdę świetnie Ci to wyszło perfekcyjnie- szczególnie w 44 sek.
Ha, ha, starałam sie jak mogłam :P :D. Dobrze, że chociaż okrzyki mi wyszły :P :D. Dzięki :)