25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

No właśnie to może ktos z Elbląga by też tak zrobił bo ja niestety nie mam drukarki.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

LiberianGirl1989 pisze: Znaczy się na całą Polske to niewiele, ale może chociaż na Wrocław;P .
też o tym myślałam, ale to bez sensu. Jak widzę ile jest osób z Krk, to wstyd z taką listą iść. Problem w tym, że jak chciałam się dopisać, to pozdro, ale nie dało rady. Potem próbowałam jeszcze raz i nic. Więc zaapelowałam, żeby zebrać głosy ludków z krk na forum przez pw np, ale też zero reakcji. Więc może pójdę na jakiś filmowy hicior, a MJ to już we własnym zakresie
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

intelmet pisze:a to kopia z Naszego forum dla tych co na Nim nie są:
rzucę jeszcze inną propozycję, skoro nie odpowiada Wam klimat Cafe Filmowa i kina Kijów.
"Co Wy na to, aby wieczorek zorganizować przy ognisku w sobotni wieczór? Jednak do pomysłu potrzeba jest lokalizacja. Myślę, że w Karkowie będzie problem bo to miasto. Czy ktoś zna jakąś miejscówkę na peryferiach? No i oczywiście jak podoba Wam się ten pomysł??? Zapewniam ze swojej strony dyskografię MJ`a z mojej furmanki.
Jeśli nie ognisko, to może grill. Może mamy wśród Naszych "działkowiczkę"??? "

Post autor: LiberianGirl1989 »

mhmm..no dobra skoro tak wygląda sprawa tego kina to ja też chyba poprzestanę na własnym zakresie:) a szkoda... może za rok się lepiej zorganizujemy i sie uda;)
Awatar użytkownika
intelmet

po prostu wydaje mi się, że aby nam to puścili, przedsięwzięcie musi się dla nich okazać conajmniej rentowne. A w takiej ilości wspólny zakres to bym zrobiła u siebie w domu i zaprosiła te garstkę chętnych. Tylko, że mieszkam za daleko, by ktokolwiek się fatygował :smiech:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
alice9521

Post autor: alice9521 »

ja jestem za tym aby spotkac sie na Bulwarach pod gwiazdą mj a. to kto przyjdzie? :mj:
L.O.V.E
KarmimyPsiaki.pl
Awatar użytkownika
Dirty_Girl

Post autor: Dirty_Girl »

ja będę przy gwieździe tylko nie tak późno.. gdzieś w godzinach popołudniowych. mam zamiar zostawić tam róże..
Moonwalking in heaven <3
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Dirty_Girl pisze:ja będę przy gwieździe tylko nie tak późno.. gdzieś w godzinach popołudniowych. mam zamiar zostawić tam róże..

Ja tak samo!! I też w godzinach popołudniowych. Drodzy fani kto jeszcze przyjeżdża? ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

intelmet pisze:po prostu wydaje mi się, że aby nam to puścili, przedsięwzięcie musi się dla nich okazać conajmniej rentowne. A w takiej ilości wspólny zakres to bym zrobiła u siebie w domu i zaprosiła te garstkę chętnych. Tylko, że mieszkam za daleko, by ktokolwiek się fatygował :smiech:
Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.

Tak czy inaczej drodzy fani- spotkajmy się na Bulwarach japrosic ;-)
Awatar użytkownika
Dirty_Girl

Post autor: Dirty_Girl »

Agata** to może się spotkamy ;-)
Moonwalking in heaven <3
Awatar użytkownika
intelmet

Agata** pisze:Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.
a niewykluczone, że kiedyś będziemy się taką formą ratować. Jak już Nas zostanie garstka.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Agata** pisze: Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.
Ktoś napisał jedzenie? :smiech: Już Cię lubię... xD

Szkoda, iż nie zgłosiłyście się wcześniej, były plany na cały weekend, ale z racji braku zainteresowania plany raczej anulowano i ograniczono do piątkowej imprezy.

Tak czy owak, ja jestem za spotkaniem... Jak ktoś zostanie na sobotę to można też coś wykręcić. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
adula.8

Post autor: adula.8 »

ja mam prośbę do ludzi z Krakowa, oragnizujących imprezy w dniach 26-27.06
Czy mógłby ktoś napisać konkretnie co, gdzie i o której odbędzie się w danym dniu? Tzn proszę o małe podsumowanie, bo planuję się wybrać lecz nie wiem dokładnie kiedy
:-)
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

ja jade :P
mam nadzieje ze kogos tam zastane ..
chcialabym !
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

adula.8 pisze:ja mam prośbę do ludzi z Krakowa, oragnizujących imprezy w dniach 26-27.06
Czy mógłby ktoś napisać konkretnie co, gdzie i o której odbędzie się w danym dniu? Tzn proszę o małe podsumowanie, bo planuję się wybrać lecz nie wiem dokładnie kiedy
:-)

z tego co sie orientuje w Krakowie jest tylko jedna wieksza impreza - w piatek 25 czerwca szczególy tutaj http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=60

przynamniej tyle mi wiadomo - co natomiast odbędzie się w sobotę to już samowolka wyjdzie "w praniu"....
Natomiast osoby pełnoletnie zapraszam w piątek do Krakowskiego Ręce i Nogi :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ