"Michael Jackson 4 Ever" 25.06.2010 Rzeszów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Streetwalker

"Michael Jackson 4 Ever" 25.06.2010 Rzeszów

Post autor: Streetwalker »

Data: 25 Czerwca 2010r.
Miejsce: LIVE
Początek: 22:00
Wjazd: 15 zł

25-go czerwca w rzeszowskim klubie Live odbędzie się impreza upamiętniająca Króla Pop"u - Michaela Jacksona. Fani będą się bawić przy jego największych hitach, remixach i teledyskach na wielkim LED-owym ekranie.

Zagrają: Dj Mundy i Clermont Ferrand

Zapraszamy od 21:00

Start imprezy: 22:00
do 22:00 wstęp FREE

Podczas imprezy odbędzie się także konkurs na sobowtóra MJ - osoba najbardziej podobna otrzyma wejście do Klubu LIVE na wszystkie imprezy do końca wakacji za FREE !!!
szaranagajama

Post autor: szaranagajama »

Zapowiada się na niezłą imprezę. Ciekawi mnie tylko jaka będzie średnia wieku. Impreza jest też reklamowana jako huczne zakończenie roku szkolnego...Obym nie była najstarsza ;-)
Awatar użytkownika
Jassy

Post autor: Jassy »

Miałam się wybrać na tą imprezę ale chora jestem niestety... więc pozostanie mi czytanie wrażeń tych co byli... szaranagajama i Streetwalker... jesteście z Rzeszowa? Udanego wieczoru dla tych co się wybierają... a co do wieku to też jestem ciekawa... też bym miała wobec siebie takie obawy jak Ty :P dajcie znać jak było... A może kiedy jakieś spotkanie hmm?
Michael & Kelly Family forever ;)
szaranagajama

Post autor: szaranagajama »

Tak Jassy..Rzeszów pany;) Wybieram się ze znajomymi, raczej w naszym wieku :knuje: Żałuję trochę, że wśród nich nie ma takich prawdziwych, naprawdę kochających Michaela fanów. Ogólnie dziwi mnie, że i na forum ludzi z podkarpacia niewielu. Pomysł ze spotkaniem nie najgorszy, może kiedyś się uda.
Życzę zdrowia Jassy.
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Jassy pisze:Streetwalker... jesteście z Rzeszowa?
Rodowita Rzeszowianka się melduje;3
Niby wpuszczają od 18 r.ż. ale wiadomo,że to pic i wejdzie kto chce.Szkoda,bo czasem lepiej pobawić się w starszym gronie bez piszczących hot trzynastek(tutaj ukłon do normalnych trzynastolatek,żeby nie było znowu chryji;3) ostatnio obecnych wszędzie z cygarami w ustach i jabolem w kieszeni.
Jassy życzę zdrowia.
a!ja też się nie wybieram.długo wcześniej planowaną imprezę akurat mam dziś.
liczę na relację z imprezy;3
ODPOWIEDZ