Jutro wychodzi Bad a z resztą dowiesz sie ze strony: www.sonymusic.plAbe pisze:wiec ktoś co się dzieje z singlami, tak nieśmiało pojawił się Bad w www.fan.pl a o kolejnych ani widu ani słychu...
Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
... ztego co wiem Bad miał wyjść w poniedziałek (03.IV.2006), ciekawe czemu to sie tak opóźnia wszystko..w innych krajach już jest Dirty DianaMaro pisze:Jutro wychodzi Bad a z resztą dowiesz sie ze strony: www.sonymusic.plAbe pisze:wiec ktoś co się dzieje z singlami, tak nieśmiało pojawił się Bad w www.fan.pl a o kolejnych ani widu ani słychu...

Standardowe Pytanie Czy Ma ktoś z Was Już w Polsce Singiel Bad??
Bo n awww.fan.pl nie ma go ale są juz daty kolejnych 3 singli tj.:
-LEAVE ME ALONE(2006-04-14)
-DIRTY DIANA(2006-04-17)
-THE WAY YOU MAKE ME FEEL (2006-04-24)
Pomocy
Bo n awww.fan.pl nie ma go ale są juz daty kolejnych 3 singli tj.:
-LEAVE ME ALONE(2006-04-14)
-DIRTY DIANA(2006-04-17)
-THE WAY YOU MAKE ME FEEL (2006-04-24)
Pomocy

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Dziękuje za informacje.To czyli jutro moge wyruszyć po dwie płytkiMJJ pisze:Według informacji z Sony BMG Music Entertainment (tel. 0 22 336 60 00) w tym tygodniu na rynku ma pojawić się opóźniony singiel BAD oraz DIRTY DIANA a w przyszłym tygodniu THE WAY YOU MAKE ME FEEL.

Nie mów!!MJJ pisze:Z dwutygodniowym spóźnieniem ale BAD już jest
Przed chwilą tj około 10 dzwoniłem do Katowic Do Empika i Mówią że jeszcze Nie ma czekają bo mają zamówione

A Ty Gdzie Kupiłaś??
- Terminator
..ja właśnie zamówiłem sobie "Bad" , "The Way You Make Me Feel" , "Dirty Diana" i "Smooth Criminal" w www.fan.pl. Już się bałem, że nie będą już dostępne kolejne single, ale na szczęście moje obawy się nie spełniły 

- Terminator